in , , , ,

Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Κινητά στην Τουαλέτα

Πολλοί από εμάς είναι εθισμένοι στα κινητά μας, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, και μπορεί να μην είναι τόσο ακίνδυνο όσο ακούγεται. Εάν δεν μπορείτε να πάτε στο μπάνιο χωρίς το κινητό σας, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Όχι μόνο μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία μας, αλλά επηρεάζει επίσης το μυαλό μας και το πόσο καλά δουλεύετε.

9 Τρόποι Ελέγχου της Ουροδόχου Κύστης Όταν Δεν Υπάρχει Τουαλέτα

Μπορεί να εξαπλώσει πολλά επιβλαβή βακτήρια

Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι πιο βρώμικα από το ίδιο το κάθισμα τουαλέτας. Βρέθηκαν να καλύπτονται με E. coli κατά τη διάρκεια μελέτης παιδιών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτά τα επιβλαβή βακτήρια συνδέονται με εντερικά προβλήματα όπως η τροφική δηλητηρίαση.

Μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης αιμορροΐδων

Αυτό πιθανότατα συμβαίνει εξαιτίας του χρόνου που αφιερώνεται στην τουαλέτα όπου ασκείται πίεση στα όργανα, τα οποία δεν υποστηρίζονται από το κάθισμα της τουαλέτας.

Αν και απαιτείται περισσότερη έρευνα για την επαλήθευση αυτής της σύνδεσης, οι περιπτώσεις αιμορροΐδων έχουν αυξηθεί από την χρήση των κινητών. Ως εκ τούτου, ενώ μπορεί να χαλαρώνετε μερικές φορές με τα τηλέφωνά σας, μπορεί να προκαλέσουν κάποια δυσάρεστα προβλήματα υγείας.

Μπορεί να περιορίσει την ικανότητα σκέψης σας

Τα κινητά τηλέφωνα διακόπτουν τη συγκέντρωση και τη σκέψη σας, περιορίζοντας την ικανότητά σας να εργάζεστε σε ένα πρόβλημα, ακόμα και όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή είναι απενεργοποιημένα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επομένως, ο χρόνος χωρίς την απόσπαση της προσοχής από το τηλέφωνό σας είναι απαραίτητος για το μυαλό σας και η απενεργοποίησή του είναι μερικές φορές ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση των τηλεφώνων στο μπάνιο αφαιρεί τα πολύτιμα διαλείμματα που χρειάζεται το μυαλό.

Μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία του πυελικού εδάφους

Το να περνάτε παρατεταμένο χρόνο στην τουαλέτα ενώ αποσπάται η προσοχή σας από τα κινητά, μπορεί να σημαίνει προβλήματα για τους μυς σας. Συγκεκριμένα, τα όργανα μας όπως το έντερο, η ουροδόχος κύστη και ο κόλπος μπορούν να γλιστρήσουν επειδή ο μυς του πυέλου της λεκάνης δεν είναι πλέον αρκετά ισχυρός ώστε να τα στηρίζει.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στη στάση σας ενώ καθόσαστε στην τουαλέτα, ειδικά εάν είσαστε σκυμμένοι πάνω από τα κινητά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυξάνει την εξάρτησή σας από το τηλέφωνό σας

Ενώ τα κινητά μας συνδέουν με τον κόσμο όπως τίποτα άλλο, είναι επίσης εξαιρετικά εθιστικό. Στην πραγματικότητα, 1 στις 10 χιλιάδες θα προτιμούσε να χάσει ένα δάχτυλο από το κινητό τους. Αυτό προφανώς δεν είναι καλό σημάδι, καθώς δείχνει ότι έχουμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε από το περιβάλλον μας.

Σπιτικό κόλπο για κάτασπρη λεκάνη τουαλέτας

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Πράγματα που Βοηθούν να Χάσετε Βάρος ενώ Κοιμάστε

25 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου