in ,

Το πιο Οικονομικό DIY Σύστημα Συναγερμού

Είχατε ποτέ αυτό το περίεργο συναίσθημα ενώ μένατε σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή ίσως ακόμη και στο σπίτι ότι δεν είστε απολύτως ασφαλείς; Μερικές φορές είναι μια πόρτα που δεν φαίνεται να κλειδώνει με ασφάλεια, άλλες φορές είναι θόρυβοι από το κτίριο ή τον δρόμο που δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένας διαρρήκτης να μπει σπίτι σας τη νύχτα όταν κοιμάστε Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε άβολα, σκεφτείτε αυτό το εύκολο, ωραίο κόλπο.

Το κόλπο περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός ποτηριού στη λαβή της πόρτας ή το πόμολο και ένα δεύτερο από πάνω. Χρησιμοποιήστε ό, τι μέγεθος ποτηριού ταιριάζει στη συγκεκριμένη λαβή.

Τώρα, εάν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα από την άλλη πλευρά, και τα δύο ποτήρια θα πέσουν στο πάτωμα. Ο θόρυβος όχι μόνο θα σας ξυπνήσει αλλά και θα τρομάξει τους εισβολείς!

Τα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος συναγερμού: τα ποτήρια είναι πάντα διαθέσιμα – είτε βρίσκεστε σε ξενοδοχείο είτε οπουδήποτε αλλού. Είναι επίσης εύκολο στην προετοιμασία και πολύ αποτελεσματικό. Το μόνο πρόβλημα: αν κάποιος ανοίξει την πόρτα, θα καταλήξετε με πολλά γυάλινα θραύσματα στο πάτωμα και δύο λιγότερα ποτήρια … Αν και σε σύγκριση με αυτό που θα μπορούσε να επιτύχει ένας διαρρήκτης, αυτό δεν φαίνεται τόσο κακό!

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Καθημερινά Αντικείμενα που Πρέπει να Αλλάζετε Τακτικά

7 Κόλπα για να Αποφύγετε τις Στριμμένες Τρίχες