in , , ,

7 Κόλπα για να Αποφύγετε τις Στριμμένες Τρίχες

Οι στριμμένες τρίχες μας ερεθίζουν όπως μπορεί να σας πει κάθε γυναίκα ή άντρας που τα έχει βιώσει. Αλλά τι είναι; Είναι τρίχες που, αντί να μεγαλώνουν προς τα έξω, αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο και πόνο. Συνήθως εμφανίζονται στην περιοχή των γενειάδων, στις μασχάλες ή στα πόδια. Δείτε παρακάτω μερικές εύκολες συμβουλές για να αποφύγετε αυτές τις ενοχλητικές τρίχες.

Γιατί Μερικές Τρίχες του Σώματος Μεγαλώνουν Υπερβολικά και φαινομενικά σε μια νύχτα!

Προετοιμάστε το δέρμα σας.

Συνιστάται να πλένετε το δέρμα σας με ζεστό νερό και εάν πρόκειται να αποτριχώσετε το πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε καθαριστικό προσώπου. Στη συνέχεια, απλώστε κρέμα ξυρίσματος ή τζελ, καθώς αυτό θα μαλακώσει τις τρίχες και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το στρίψιμο. Εάν δεν έχετε αυτά τα προϊόντα, μια ζεστή πετσέτα θα λειτουργήσει επίσης.

Προσδιορίστε τη σωστή κατεύθυνση για το ξύρισμα.

Πρέπει να ξυριστείτε στην αντίθετη κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών ή το αντίστροφο; Είναι μια βασική ερώτηση, αλλά πόσες φορές το έχουμε σκεφτεί; Η αλήθεια είναι ότι αν ξυριστείτε κόντρα, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, μπορείτε να δοκιμάσετε το ξύρισμα ακολουθώντας την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τρίχων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε τον ερεθισμό.

Μην αφαιρείτε τις στριμμένες τρίχες με τσιμπιδάκι.

Αν και είναι εξαιρετικά δελεαστικό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι να αφαιρέσετε τις στριμμένες τρίχες με τσιμπιδάκι. Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε να καταστρέψετε τη διαδικασία επούλωσης και ακόμη και να συμβάλλετε σε μια λοίμωξη. Μια αβλαβής μέθοδος είναι να τοποθετήσετε μια ζεστή πετσέτα ή να συμπιέσετε τις στριμμένες τρίχες. Αυτό θα το βοηθήσει να έρθει στην επιφάνεια.

Αποφύγετε την αποτρίχωση της πληγείσας περιοχής.

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε αν έχετε στριμμένη τρίχα μέσα είναι να μην αποτριχώσετε την περιοχή όπου εμφανίστηκε. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά την αποτρίχωση μόλις εξαφανιστεί. Αλλά αν δείτε ότι παραμένει, να θυμάστε πάντα ότι η καλύτερη επιλογή είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες

Τακτική απολέπιση του δέρματος.

Η απολέπιση φέρνει πολλά οφέλη και βοηθά στη διατήρηση της επιδερμίδας σε καλή κατάσταση. Ένας από τους σκοπούς αυτής της διαδικασίας είναι να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που προκαλούν τις στριμμένες τρίχες καθώς τις εμποδίζουν να βγουν στην επιφάνεια.

Μην τεντώνετε το δέρμα.

Ακούμε συχνά ότι το δέρμα πρέπει να τεντωθεί για να επιτευχθεί καλύτερο ξύρισμα. Αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο, εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο ή εάν έχετε την τάση για στριμμένες τρίχες, συνιστάται να μην το κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε τις πιθανότητες εμφάνισής τους.

Επιλέξτε να μην κάνετε αποτρίχωση.

Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τις στριμμένες τρίχες. Σε πολλά μέρη του κόσμου, μερικές γυναίκες επιλέγουν να μην αποτριχώνονται. Η Τζούλια Ρόμπερτς έδειξε τις τρίχες της μασχάλης της στο κόκκινο χαλί, οπότε αν θέλετε να το κάνετε, δοκιμάστε το!

Μένουμε σπίτι: Ομορφιά! 9 Κόλπα για Λιγότερο Ορατές Τρίχες στο Σώμα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το πιο Οικονομικό DIY Σύστημα Συναγερμού

4 Τρόποι να Ελέγξετε εάν τα Μαλλιά σας Είναι Υγιή και Πώς να τα Φροντίσετε