(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πάρτε τη συνταγή γιάυτήν την υπέροχη πανακότα, και στην κουζίνα:
Υλικά:
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
400 γραμμάρια γάλα
200 γραμμάρια ζάχαρη
2 βανίλιες
8 φύλλα ζελατίνες.
Εκτέλεση :
βουτάμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα μαζί με τις βανίλιες και την ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά να λιώσουν τα υλικά. Προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις στραγγίσουμε και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν καλά τα υλικά μας. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το κρύο γάλα… ανακατεύουμε και το βάζουμε σε φόρμα ή μικρά ατομικά φαρμάκια
Για την σος
Λιώνουμε ζάχαρη σε αντικολλητικό τηγάνι περίπου μια κούπα. Μόλις αποκτήσει χρυσάφι χρώμα προσθέτουμε 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί πιτσιλάει. Ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά ωσπου να δέσει η σος. .. Μόλις κρυώσει περιχύνετε την πανακότα..
Απλό και νόστιμο!
via alertgr.blogspot
Τα κύματα του ωκεανού ζωγραφισμένα σε έναν τοίχο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ποικιλία διακοσμήσεων… Read More
Ποια τακτική είναι καλύτερη να χρησιμοποιήσετε στο πέτρα, ψαλίδι, χαρτί για να κερδίζετε συνεχώς; Όπως… Read More
Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τι καταλήγει στα τραπέζια μας αυτές τις μέρες. Η ποιότητα… Read More
Οργανώσετε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τη Μέθοδο KonMari, ώστε να στέκονται όρθια για να εξοικονομήσετε… Read More
Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αποδέχονται τον εαυτό τους… Read More
Το καροτέλαιο, που προέρχεται από τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά σπόρους των καρότων, συχνά θεωρείται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα