Υλικά συνταγής
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 κιλό κολοκύθια
2 καρότα
2 ξερά κρεμμύδια
2 φωλιές φιδέ ½
ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι άνιθο
4 μεγάλα αυγά
1 συσκευασία τυρί κρέμα
400 γραμ. φέτα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα κολοκύθια και τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη. Τα βάζουμε σε σουρωτήρι και αλατίζουμε. Τα αφήνουμε να σταθούν και τα στύβουμε καλά.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και μαραίνουμε τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε να πιουν όλα τα υγρά τους. Αποσύρουμε. Προσθέτουμε καρότο τριμμένο και μυρωδικά ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τα τυριά και τα χτυπημένα αυγά. Σπάμε τον φιδέ στη γέμιση και ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε το κανταΐφι με βουτυρωμένα δάχτυλα. Στρώνουμε το μισό σε λαδωμένο ταψί και καλύπτουμε με την γέμιση. Τέλος στρώνουμε το υπόλοιπο κανταΐφι.
Ψήνουμε στους 180 C αέρα για 45’ να ροδίσει καλά το κανταΐφι.
via argiro
Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More
Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More
Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More
Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More
Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα