Δυστυχώς, πολλές ετοιμες συσκευασίες με αμυγδαλόγαλα που διατίθενται στα σούπερ μάρκετ περιέχουν μόλις 2% αμύγδαλα. Οπότε, αν αγοράζετε έτοιμο, φροντίστε να βλέπετε την περιεκτικότητά του σε αμύγδαλο. Αλλιώς, μπορείτε απλά και εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας με τον παρακάτω τρόπο.
- 2 φλιτζάνια ωμά αμύγδαλα
- 6 φλιτζάνια νερό
- 4 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. φυσική βανίλια
Εκτέλεση
Μουλιάστε τα αμύγδαλα όλο το βράδυ, ξεφλουδίστε τα και προσθέστε τα στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σουρώστε καλά και σφιχτά. Διατηρείται στο ψυγείο για τρεις μέρες. Απολαύστε το…
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!