Εάν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια αν το ψάρι θα κολλήσει στο τηγάνι.
Αρχικά, θα πρέπει να αλείψετε το ψάρι σε αλεύρι πάρα πολύ καλά. Πριν βάλετε το ψάρι στο τηγάνι, πρέπει να προσθέσετε λίγο ηλιέλαιο και να πασπαλίσετε με λίγο αλάτι. Επίσης, είναι σημαντικό να ζεσταίνετε το τηγάνι πριν προσθέσετε το ψάρι, αλλά θυμηθείτε να το ψήσετε σε χαμηλή φωτιά.
6 ξεχωριστές προτάσεις για σκορδαλιά!
Το τηγανητό ψάρι είναι ένα λαχταριστό γεύμα, ειδικά το καλοκαίρι Αλλά μερικές φορές, το ψάρι μπορεί να κολλήσει στο τηγάνι, και να καταστρέψει το γεύμα σας. Με τα παραπάνω βήματα θα φτιάχνετε τηγανιτά ψάρια που θα μένουν ολόκληρα.
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!