Οι πατάτες darphin είναι πολύ νόστιμες και συνοδεύουν τα κρεατικά μας!!! Μία πεντανόστιμη συνταγή από τη bookitsa.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
4 πατάτες μέτριες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις πλένουμε.
Τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις στραγγίζουμε πολύ καλά, να φύγουν τα περιττά υγρά.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 μέρη και τα πιέζουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε τηγάνι και βάζουμε τα πατατοπιτάκια. Τηγανίζουμε σε μέτρια (προς χαμηλή), φωτιά και από τις δύο πλευρές, προσέχοντας μη διαλυθούν για περίπου 12-15 λεπτά.
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!