Υπάρχουν πολλά πράγματα σχετικά με τα τρόφιμα που μπορεί να βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας και τα οποία τείνουμε να αγνοούμε. Υπάρχουν μερικά κόλπα για τρόφιμα που λίγοι γνωρίζουν που θα κάνουν τον χρόνο σας στην κουζίνα και το παντοπωλείο πολύ πιο χρήσιμο. 9 Συμβουλές για να Επιλέγετε Πάντα Φρέσκα Τρόφιμα
Ο κύκλος ζωής μιας φράουλας.
Οι φράουλες ξεκινούν από σπόρους που μπαίνουν στο έδαφος είτε στα τέλη του χειμώνα είτε την άνοιξη. Λίγους μήνες αργότερα, γύρω στις αρχές του φθινοπώρου, εγκαθίστανται τα πρώτα σπορόφυτα. 2 με 3 χρόνια μετά τη φύτευσή τους, βρίσκονται στο απόγειό τους, παράγοντας πολλές φράουλες. Ωστόσο, περίπου 3 χρόνια αργότερα, το φυτό πεθαίνει και πρέπει να φυτέψετε νέους σπόρους.
Ένας λεπτομερής οδηγός μπισκότων
Υπάρχουν μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι άνθρωποι όταν ψήνουν μπισκότα. Μπορεί να έχουν πολύ ή πολύ λίγο αλεύρι, πολύ διογκωτικό παράγοντα ή απουσία ενός βασικού συστατικού. Ένα σημαντικό λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν κρυώνουν τη ζύμη πριν την ψήσουν, κάτι που συμβαίνει στα μπισκότα που απλώνονται.
Πώς να επιλέξετε το καλύτερο καρπούζι
Τα ώριμα καρπούζια έχουν συνήθως μια κηλίδα χωραφιού, η οποία είναι ένα αποχρωματισμένο σημείο που δείχνει πού ακουμπούσε στο έδαφος. Το χρώμα του πρέπει να είναι κρεμ κίτρινο, όχι λευκό ή ελαφρώς κίτρινο. Επίσης, το κοτσάνι πρέπει να φαίνεται πολύ ξερό, σαν να πρόκειται να πέσει, μαζί με ένα σκούρο κίτρινο/καφέ χρώμα.
Ο σωστός τρόπος για να κόψετε ένα λάιμ
Υπάρχουν πολλοί λάθος και σωστοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κόψετε ένα λάιμ και ένας από τους σωστούς είναι να το κόψετε σε 3 μέρη. Έτσι, αντί να κάνετε το κλασικό μεσαίο κόψιμο, δοκιμάστε να το κόψετε σε 3 κομμάτια. Αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε το μεγαλύτερο μέρος του χυμού.
Τι τρώτε πραγματικά όταν αγοράζετε πραλίνα κακάο
Η πραλίνα κακάο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αλείμματα σε όλο τον κόσμο και διάφορες μάρκες έχουν δημιουργήσει τα δικά τους προϊόντα. Ωστόσο, μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες περιέχουν πολύ λίγη σοκολάτα και υπερβολική ποσότητα ζάχαρης και φοινικέλαιου.
Δείτε ακόμη 10 Κόλπα να Διατηρήσετε Τρόφιμα Φρέσκα για Εβδομάδες
Πώς να μετρήσετε το ρύζι με το δάχτυλό σας
Με αυτή τη μέθοδο, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η άρθρωση ενός από τα δάχτυλά σας. Απλώς ξεπλύνετε το ρύζι όπως θα κάνατε συνήθως και μετά προσθέστε νερό μέχρι να γεμίσει μέχρι την άρθρωση. Έτσι ξέρετε ότι έχετε αρκετό νερό για να βράσετε το ρύζι σας.
Πώς θέλετε να ψηθεί το κρέας σας
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν το κρέας τους ψημένο. Πρώτον, έχουμε το bleu, που είναι μια παραδοσιακή γαλλική μέθοδος όπου το κρύο κρέας τοποθετείται σε δυνατή φωτιά για πολύ λίγο. Στη συνέχεια, υπάρχει το rare, το medium rare, το medium, το medium well, και το well done.
Ποιο μήλο είναι το πιο γλυκό
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μήλων. Τα περισσότερα μήλα είναι γλυκά και πολύ γευστικά, ενώ μερικά είναι αρκετά ξινά και δεν είναι δημοφιλή στους περισσότερους ανθρώπους. Επομένως, είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζετε τι αγοράζετε.
Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος κρεμμυδιού
Υπάρχουν αρκετα ειδη κρεμμυδιού και μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι τα πρασουλίδα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα λευκά, τα κίτρινα, τα κόκκινα κρεμμύδια και τα εσαλότ. Όλα έχουν τη δική τους ξεχωριστή γεύση και χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους σε διαφορετικά πιάτα.
Ξεχωρίστε τα cheesecakes
Το cheesecake είναι ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια σε όλο τον κόσμο και πολλές χώρες έχουν δημιουργήσει το δικό τους στυλ. Για παράδειγμα, το cheesecake σε στυλ Νέας Υόρκης είναι γνωστό ότι είναι κρεμώδες και πολύ γευστικό αφού ψήνεται σε νερό. Έπειτα έχουμε το γιαπωνέζικο σουφλέ cheesecake, που είναι ελαφρύ σαν σύννεφο. Έχουμε επίσης το πολύ μοναδικό βασκικό cheesecake το οποίο επίσης ψήνεται και καίγεται στην κορυφή επίτηδες για να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή στρώση.
Δείτε επίσης Πόσο αντέχουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη;