Η ζάχαρη είναι ένας δισακχαρίτης, που αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη και φρουκτόζη) συνδεδεμένα μεταξύ τους, τα οποία παράγονται φυσικά από και βρίσκονται σε όλα τα πράσινα φυτά. Είναι το πιο κοινό πράγμα που καταναλώνεται σε όλο τον κόσμο. Η ζάχαρη δίνει μια γλυκιά γεύση αλλά πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Ωστόσο, είναι λυπηρό που υπάρχουν δύο ψέματα που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε για τη ζάχαρη. Αυτή Είναι η πιο Επικίνδυνη Λευκή Ουσια που Τρώμε Καθημερινά και ΔΕΝ Είναι Ζάχαρη ή Αλάτι – Κάθε Μέρα Στο Πιάτο Μας
Όλη η ζάχαρη είναι βλαβερή
Δεν είναι όλη η ζάχαρη βλαβερή για τον οργανισμό κάθε ανθρώπου, γιατί μερικές έχουν επίσης πολλά οφέλη για την υγεία. Η προσθετή ζάχαρη είναι διαφορετική από τη ζάχαρη που υπάρχει φυσικά σε ορισμένα τρόφιμα, όπως τα φρούτα ή το γάλα. Πρώτον, η φυσική ζάχαρη συνοδεύεται από ένα πακέτο βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στη διαχείριση ορισμένων συνθηκών. Για παράδειγμα, τα φρούτα έχουν φυτικές ίνες που αναγκάζουν το σώμα μας να απορροφά τη ζάχαρη με πιο αργό ρυθμό.
Είναι αδύνατο να αποφύγετε τη ζάχαρη
Αυτό είναι άλλο ένα ψέμα για τη ζάχαρη. Το να κόψετε ή να αποφύγετε τη ζάχαρη δεν είναι δύσκολο και είναι δυνατόν να το καταφέρετε. Αντί να τρώτε επεξεργασμένη ζάχαρη αρχίστε να καταναλώνετε τροφές που περιέχουν φυσικά σάκχαρα όπως φρούτα και λαχανικά που δεν έχουν αρνητικές επιπτώσεις.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Πόσο βλαβερή είναι η ζάχαρη: 7 Προειδοποιητικά Σημάδια ότι Καταναλώνετε Μεγάλες Ποσότητες