in , , , ,

Τι Αποκαλύπτει η Μυρωδιά του Σώματός σας για την Υγεία σας

Τι Αποκαλύπτει η Μυρωδιά του Σώματός σας για την Υγεία σας
Τι Αποκαλύπτει η Μυρωδιά του Σώματός σας για την Υγεία σας

Το πως μυρίζει το σώμα σας θα πρέπει να εγείρει ανησυχία, καθώς λέει πολλά για πιθανά προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, τα ηπατικά προβλήματα ή η λανθασμένη διατροφή. Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε Διάφορα Μέρη του Σώματος Σύμφωνα με την Επιστήμη

Τι Αποκαλύπτει η Μυρωδιά του Σώματός σας για την Υγεία σας!

Αν το σώμα σας έχει μυρωδιά κοπράνων

Θα μπορούσε να προκληθεί από απόφραξη του εντέρου. Αυτό είναι ένα αρκετά επικίνδυνο ιατρικό πρόβλημα, που εμφανίζεται όταν υπάρχει απόφραξη στο παχύ έντερο. Αυτό το είδος απόφραξης στα έντερα συχνά προκαλεί οσμή κοπράνων.

Επιπλέον, οι δυσκολίες με την πέψη των τροφών μπορεί να προκαλέσουν μια άσχημο οσμή. Ο ιδρώτας στις μασχάλες επηρεάζεται περισσότερο, αν και διαφορετικά μέρη του σώματος μπορεί επίσης να δημιουργήσουν εφίδρωση με μυρωδιά κοπράνων.

Αν μυρίζετε πικρά

Τότε πρεπει να πάτε σε έναν γιατρό γιατί αυτό δείχνει προβλήματα με το συκώτι σας. Ένα συκώτι που είναι υποτονικό μια ποικιλία χημικών ουσιών που έχουν περίεργες μυρωδιές, και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει την άσχημη μυρωδιά από το σώμα σας.

Αν το σώμα σας μυρίζει ψάρι

Μπορεί να έχετε μια διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο Οσμής Ψαριών ή Τριμεθυλαμινουρία. η οσμή σάπιων θαλασσινών στα ούρα, τον ιδρώτα και την αναπνοή είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής απέκκρισης τριμεθυλαμινουρίας (TMA).

Δυστυχώς, είναι μια πάθηση που είναι κληρονομική και τα συμπτώματα γίνονται αισθητά από τη γέννηση. Άλλες αιτίες της μυρωδιάς ψαριού μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα υπερβολικών πρωτεϊνών στη διατροφή ή από την παρουσία συγκεκριμένων βακτηρίων. Γι’ αυτό η θεραπεία αυτού του συνδρόμου, εκτός από αντιβιοτικά, περιλαμβάνει και ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Τρόποι Αντιμετώπισης Δύσοσμων Ποδιών

Αν μυρίζετε γλυκά

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένδειξη διαβήτη. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να έχει μια γλυκιά ή φρουτώδη μυρωδιά λόγω των υψηλών επιπέδων κετονών στην κυκλοφορία του αίματος. Εάν τα ούρα σας έχουν αυτή τη συγκεκριμένη μυρωδιά, μπορεί επίσης να είναι μια μεταβολική διαταραχή που προκαλεί αδυναμία του ανθρώπινου σώματος να διασπάσει τις πρωτεΐνες βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη.

Αν έχετε μυρωδιά σάπιου αυγού

Μπορείτε να καταναλώσετε πολύ κρέας. Είναι ένα προϊόν που είναι βαρύ στην πέψη και γι’ αυτό τα άτομα που τρώνε πολύ κρέας σε καθημερινή βάση θα μπορούσαν να έχουν μια αποκρουστική θειική μυρωδιά όπως τα σάπια αυγά.

Αυτή η συγκεκριμένη οσμή προκαλείται από την υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα που περιέχουν θείο στο κρέας — ιδιαίτερα το κόκκινο κρέας. Δεν είναι επιβλαβή, ωστόσο πρέπει σίγουρα να αφομοιωθούν καλά, κάτι που μπορεί να μην είναι και τόσο συνηθισμένο.

Αν μυρίζετε αλκοόλ

Πιθανότατα είχατε πιει πολύ πρόσφατα. Το σώμα το αναγνωρίζει ως τοξίνη και προσπαθεί να το διασπάσει σε οξικό οξύ. Μπορεί να μεταβολίσει περίπου το 90% του αλκοόλ με αυτόν τον τρόπο και το υπόλοιπο αποβάλλεται με διαφορετικό τρόπο.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αποβάλλεται με τα ούρα, ωστόσο απεκκρίνεται επίσης με τον ιδρώτα και μέσω της αναπνοής. Αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί τη συγκεκριμένη μυρωδιά σώματος μετά από μια μεγάλη γιορτή.

Αν μυρίζετε ιδρώτα και ιδρώνετε πολύ

Πρέπει να υποβληθείτε σε εξετάσεις για υπεριδρωσία, η οποία είναι, βασικά, υπερβολική εφίδρωση. Αν και νευρολογικές, ορμονικές, μολυσματικές, μαζί με άλλες ασθένειες που είναι συστηματικές μερικές φορές προκαλούν υπεριδρωσία.

Η ζέστη και το άγχος θα μπορούσαν να είναι αιτίες για την υπεριδρωσία, αλλά πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αυτή τη διαταραχή ιδρώνουν κυρίως κατά τις ώρες που είναι ξύπνιοι – ακόμη και σε κανονικές θερμοκρασίες και χωρίς άγχος.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Τι Σημαίνει το Χρώμα του Κεριού Αυτιού για την Υγεία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα,τρόφιμα και ψυγείο,

Η Ψύξη Μπορεί να Αλλάξει την Υφή και τη Γεύση Αυτών των 34 Τροφίμων

Κάντο όπως Οι Ινδιάνοι - Μακριά Μαλλιά: 5 Μυστικά για την Ανάπτυξη τους

Κάντο όπως Οι Ινδιάνοι – Μακριά Μαλλιά: 5 Μυστικά για την Ανάπτυξη τους