in , , , ,

Κάντο όπως Οι Ινδιάνοι – Μακριά Μαλλιά: 5 Μυστικά για την Ανάπτυξη τους

Κάντο όπως Οι Ινδιάνοι - Μακριά Μαλλιά: 5 Μυστικά για την Ανάπτυξη τους
Κάντο όπως Οι Ινδιάνοι - Μακριά Μαλλιά: 5 Μυστικά για την Ανάπτυξη τους

Οι ινδιάνοι φημίζονται για τα μακριά και ίσια, μαύρα μαλλιά τους και το γεγονός ότι έχουν ανοσία στην τριχόπτωση. Τα μαλλιά έπαιζαν πάντα τεράστιο ρόλο στην κουλτούρα των ιθαγενών της Αμερικής, ίσως επειδή είχαν ανθεκτικά ωοθυλάκια και τριχωτό της κεφαλής. Η φυλή Ναβάχο έκοβε τα μαλλιά των παιδιών όταν γίνονταν 1 έτους και μετά άφηναν τα μαλλιά ανέγγιχτα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ελάχιστοι Γνωρίζουν το Κόλπο με τη Βαζελίνη για να Μεγαλώνουν Γρηγορότερα τα Μαλλιά

5 Μυστικά για την Ανάπτυξη των Μαλλιών από τους Ινδιάνους

Μακριά Μαλλιά

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς οι ινδιάνοι κατάφεραν να έχουν μακριά, υγιή και δυνατά μαλλιά και τι έκαναν για να τα διατηρήσουν.

Μασάζ

Οι ιθαγενείς της Αμερικής έκαναν μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής τους σχεδόν κάθε μέρα. Το μασάζ τους βοήθησε να διεγείρουν τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής.

Σταματήστε να αγοράζετε προϊόντα για τα μαλλιά

Σταματήστε να αγοράζετε προϊόντα μαλλιών και σαμπουάν. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μαλλιών περιέχουν τόνους ενδοκρινικών χημικών ουσιών που προκαλούν ξηρά, λεπτά μαλλιά και τριχόπτωση.

Δείτε ακόμη Γιατί Πρέπει να Τρίβετε Ένα Αυγό στα Μαλλιά σας Κάθε Εβδομάδα

Υγιεινή διατροφή

Οι ιθαγενείς της Αμερικής έτρωγαν βιολογικά και υγιεινά τρόφιμα. Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά για να σας βοηθήσουν να έχετε υγιή και μακριά μαλλιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάδια

Οι ινδιάνοι λάτρευαν να λαδώνουν τα μαλλιά τους. Γιατί να μην απλώνετε λίγο ελαιόλαδο στα μαλλιά σας μία φορά την εβδομάδα; Θα θρέψει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει λαμπερά και υπέροχα.

Φυτά

Αξίζει να χρησιμοποιήσετε τα φυτά που χρησιμοποιούσαν οι ιθαγενείς της Αμερικής για να διατηρήσουν τα μαλλιά τους υγιή.

Αρκουδοστάφυλο

Αυτό το φυτό είναι η τέλεια θεραπεία για τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής. Ένα τσάι από αρκουδοστάφυλο αναμεμειγμένο με βρασμένες οπλές βοοειδών είναι εκπληκτικό για το φαγούρα και το φολιδωτό τριχωτό της κεφαλής, τις δερματικές πληγές και τα βρεφικά εξανθήματα.

Οριζοντιόκλαδη άρκευθος

Ένα τσάι φτιαγμένο από τα μούρα από αυτό το φυτό χρησιμοποιήθηκε για όλα τα δερματικά προβλήματα. Το λούσιμο των μαλλιών σας με αυτό το τσάι θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή.

Βουχλόη

Αυτό το γρασίδι χρησιμοποιείται σε τελετές και θεωρείται ιερό. Μπορείτε να φτιάξετε τσάι για να λούσετε τα μαλλιά σας. Θα τα κάνει αρωματικά και λαμπερά. Αυτό το τσάι είναι επίσης εκπληκτικό για τη θεραπεία του εγκαύματος και του σκασμένου δέρματος.

Άγρια μέντα

Οι Ινδιάνοι Τσεγιέν στη Μοντάνα χρησιμοποιούσαν αυτό το φυτό για να παρασκευάσουν λάδια για τα μαλλιά. Άλλοι ιθαγενείς της Αμερικής μούλιαζαν το φυτό σε νερό και το χρησιμοποιούσαν για λούσιμο των μαλλιών. Η μέντα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον κνησμό του δέρματος.

Γιούκα

Αυτό το φυτό χρησιμοποιήθηκε από πολλές φυλές για την πρόληψη της φαλάκρας και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των μαλλιών. Οι σπασμένες ρίζες γιούκα μουλιάζονταν σε νερό και χρησιμοποιήθηκαν ως σαμπουάν. Οι Ινδιάνοι Zuni χρησιμοποιούν γιούκα για να πλένουν τα νεογέννητά τους και να βοηθήσουν τα μαλλιά τους να γίνουν δυνατά και υγιή.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Λαδωμένα Μαλλιά Αντιμετώπιση: Βάλτε Αυτό στα Μαλλιά σας για 5 Λεπτά και Πείτε Αντίο στα Λιπαρά Μαλλιά για Πάντα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Αποκαλύπτει η Μυρωδιά του Σώματός σας για την Υγεία σας

Τι Αποκαλύπτει η Μυρωδιά του Σώματός σας για την Υγεία σας

διακόσμηση μικρών υπνοδωματίων,ιδέες διακόσμησης μικρών υπνοδωματίων,διακόσμηση υπνοδωματίου,διακόσμηση,

Μικρό Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση: 86 Ιδέες για Κομψά και Άνετα Μικρά Υπνοδωμάτια