in , , ,

Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε Διάφορα Μέρη του Σώματος Σύμφωνα με την Επιστήμη

πλύσιμο μερών σώματος,συμβουλές ομορφιάς,συμβουλές υγείας,ομορφιά,υγεία
Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε Διάφορα Μέρη του Σώματος Σύμφωνα με την Επιστήμη

Το καθημερινό μπάνιο στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητο για τους περισσότερους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, μόνο ορισμένα μέρη του σώματός σας θα επωφεληθούν ενώ άλλα μπορούν να καθαριστούν μόνο μερικές φορές την εβδομάδα. Είναι καλύτερο να μην πλένετε κάθε μέρος του σώματός σας σε καθημερινή βάση. Γιατί Πρέπει να Πλένετε τα Πόδια σας Όταν Κάνετε Ντους

Τα μαλλιά

© Jonathan Borba / Unsplash, © COROIMAGE / Moment / Getty Images

Αν και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση των φρεσκολουσμένων μαλλιών, δεν χρειάζεται κάθε τύπος μαλλιών λούσιμο σε καθημερινή βάση. Μόνο όσοι έχουν λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά μπορούν να επωφεληθούν από το καθημερινό λούσιμο γιατί τείνουν να δείχνουν λιπαρά πολύ πιο γρήγορα. Αλλά αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ή με υφή, μπορείτε να λούζεστε κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Οι μασχάλες

© Matthew Tkocz / Unsplash, © syah indo / Shutterstock.com

Ενώ η εφίδρωση είναι απολύτως φυσιολογική και όλοι έχουμε μερικές φορές μυρωδάτες μασχάλες, κανείς δεν θέλει οι δυσάρεστες οσμές του σώματος να επηρεάζουν την κοινωνική του ζωή. Το να πλένετε τις μασχάλες σας καθημερινά και να εφαρμόζετε αποσμητικό θα πρέπει συνήθως να είναι αρκετό για να κρατήσετε αυτό το πρόβλημα μακριά.

Δείτε ακόμη Τι Μπορεί να Συμβεί αν Κάνετε Κρύο Ντους Καθημερινά

Τα πόδια

© MRAORAOR / Shutterstock.com, © Imfoto / Shutterstock.com

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πόδια τους θα καθαριστούν από το σαπούνι και το νερό στο ντους, αλλά στην πραγματικότητα δεν αρκεί για να αποτρέψει τις ενοχλητικές οσμές και τον ιδρώτα. Για να διατηρήσετε τα πόδια σας υγιή, πλύνετε και τρίψτε τα μία φορά την ημέρα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και σαπούνι για να αποφύγετε ερεθισμούς και κάλους.

Το σώμα

© Jakayla Toney / Unsplash

Αν και ένα ζεστό ντους μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, το καθημερινό μπάνιο δεν είναι απαραίτητο και μπορεί ακόμη και να ερεθίσει το δέρμα. Το ζεστό νερό και τα σκληρά σαπούνια αφαιρούν τα φυσικά έλαια του δέρματος, με αποτέλεσμα να στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το ντους μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετό για να παραμείνει καθαρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η γλώσσα

© Andrey_Popov / Shutterstock.com, © sruilk / Shutterstock.com

Αν και το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και η φροντίδα των ούλων είναι απαραίτητα βήματα για ένα τέλειο χαμόγελο, ο καθαρισμός της γλώσσας είναι επίσης σημαντικός για να διατηρήσετε την αναπνοή σας φρέσκια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η γλώσσα έχει πολλές μικρές ραβδώσεις που μπορούν να κρύψουν βακτήρια και το ξύσιμο της καθημερινής μετά το βούρτσισμα μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της κακοσμίας του στόματος.

Δείτε επίσης 6 Λόγοι να Κάνετε Ντους Λιγότερο Συχνά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

greige διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης

31 Ιδέες Greige Διακόσμησης Τραπεζαρίας

συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα

6 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνεστε Εκλεπτυσμένες με Λίγα λεφτά