Λαχταράτε ένα συνοδευτικό που είναι τραγανό, γευστικό και απόλυτα νόστιμο; Δεν είναι άλλο από τις πατάτες με παρμεζάνα και σκόρδο. Οι υπέροχες φέτες πατάτας καρυκεύονται με αρωματικό σκόρδο, αλμυρή παρμεζάνα και ένα μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών. Ψημένες τέλεια, προσφέρουν έναν απολαυστικό συνδυασμό τραγανής πατάτας στο εξωτερικό και αφράτης στο εσωτερικό.
Υλικά για να φτιάξετε τις τέλειες τραγανές πατάτες με σκόρδο και παρμεζάνα
- 4 μεγάλες πατάτες
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ξερό
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεντρολίβανο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος (για γαρνίρισμα).
Διάβασε την συνέχεια στο syntagesgiaolous.gr
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο