in , , ,

Αντιμετώπιση Πανάδων Στο Σπίτι

Αντιμετώπιση Πανάδων Στο Σπίτι
Αντιμετώπιση Πανάδων Στο Σπίτι

Όσα πρέπει να γνωρίζετε, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης των δυσχρωμιών, όπως οι πανάδες.

Τρόπος αντιμετώπισης για τις πανάδες:

Ως γνωστόν η πρόληψη σώζει. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τις συγκεκριμένες δερματικές παθήσεις – δυσχρωμίες του δέρματος. Η πιο απλή λύση είναι να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, κάτι που πολλές φορές βέβαια είναι αναπόφευκτο. Για να το καταφέρετε θα πρέπει να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας, όχι μόνο του προσώπου, αλλά και ολόκληρου του σώματος, φορώντας αντιηλιακό προσώπου για πανάδες, αλλά και για όλο το σώμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ακόμη κι όταν δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ήλιος, δηλαδή τον Χειμώνα.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν καταφέρατε να αποφύγετε την δημιουργία των πανάδων, υπάρχει τρόπος για να τις αντιμετωπίσετε και να τις αφαιρέσετε. Ένας δερματολόγος θα αναγνωρίσει το πρόβλημα και θα σας προτείνει τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης με την ιδανική θεραπεία για πανάδες.

Πως φεύγουν οι πανάδες από το πρόσωπο και το σώμα:

Υπάρχουν θεραπείες που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι και άλλες που χρειάζονται την συμβολή ενός ειδικού και των μηχανημάτων που διαθέτει στο ιατρείο του.

Δείτε λοιπόν ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης στο σπίτι και στο ιατρείο και στη συνέχεια συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας:

Αντιμετώπιση πανάδων στο σπίτι:

Πανάδες (3)

Απολέπιση δέρματος:

Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας σας, δημιουργείτε τις καλύτερες συνθήκες και μια καθαρή επιδερμίδα για να εισχωρήσουν πιο βαθιά τα ενεργά συστατικά των φαρμακευτικών ή καλλυντικών προϊόντων. Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος απολέπισης προσώπου είναι αυτός της πετσέτας. Ουσιαστικά κάθε πρωί που πλένετε το πρόσωπο σας πάρτε μια καθαρή πετσέτα, βρέξτε τη και στραγγίξτε την καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο σαπούνι ή καθαριστικό προσώπου και τρίψτε την απαλά στο πρόσωπο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν ελαφριάς απολέπισης για να πλένετε καθημερινά το πρόσωπο σας, το οποίο να περιέχει ένα ήπιο καθαριστικό με φυσικά εκχυλίσματα, όπως γλυκολικό ή σαλικυλικό οξύ, είτε κόκκους ρυζιού. Ωστόσο αν νιώσετε την επιδερμίδα σας να σας τραβάει, αποφύγετε την καθημερινή απολέπιση και κάντε την 3 φορές την εβδομάδα.

Μπορείτε να επιλέξετε και κάποια μάσκα απολέπισης, πέρα από τα καθαριστικά προϊόντα.

Λευκαντική κρέμα για πανάδες:

Πρόκειται για μια μέθοδο που θεωρείται αρκετά ασφαλής. Ωστόσο, σύμφωνα με τους δερματολόγους τα συγκεκριμένα προϊόντα θα πρέπει να αποφεύγονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Οι λευκαντικές κρέμες για πανάδες βασίζονται στην χαμηλή ποσότητα αζελαϊκού οξέος που περιέχουν και δεν προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Ο στόχος αυτών των κρεμών είναι η παρεμπόδιση της ανάπτυξης ενζύμων που δημιουργούν τη μελανίνη και η βελτίωση του τόνου του δέρματος. Βέβαια η συγκεκριμένη μέθοδος αντιμετώπισης χρειάζεται περίπου 8 εβδομάδες για να έχει εμφανή αποτελέσματα!

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τα προϊόντα του εμπορίου υπάρχουν και συνταγές για σπιτική λευκαντική κρέμα για πανάδες και άλλες δυσχρωμίες.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τη φυσική αντιμετώπιση για τις πανάδες προσώπου, φτιάχνοντας μια σπιτική λευκαντική κρέμα – κεραλοιφή για πανάδες ακολουθώντας τη συνταγή που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια φυσική θεραπεία για το πρόσωπο. Διάβασε επίσης Σπιτική κεραλοιφή για κιρσούς και φλεβίτιδα

Πανάδες (4)

Τέλος, μια φυσική θεραπεία για τις πανάδες είναι το λεμόνι. Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι λίγο χυμό λεμονιού στο πρόσωπο σας και αφήστε το να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό θα ελαφρύνει τς πανάδες από τον ήλιο. Ωστόσο, κάποιοι από τους ειδικούς ισχυρίζονται πως αυτός ο φυσικός τρόπος αντιμετώπισης των πανάδων δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Ο λόγος είναι πως το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ και ψωραλένιο, δυο ουσίες που ενδέχεται να ερεθίσουν το δέρμα, όταν εκτεθεί στις ακτίνες του ήλιου, κάνοντας το πιο ευαίσθητο στο φως και προκαλώντας επιφανειακά εγκαύματα και φουσκάλες.

via beautetinkyriaki

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

8 μυστικά νοικοκυριού που μοιράστηκαν οι Κύπριες γιαγιάδες

8 μυστικά νοικοκυριού που μοιράστηκαν οι Κύπριες γιαγιάδες

Καθάρισε και Απολύμανε τον Κάδο Σκουπιδιών Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου

Καθάρισε και Απολύμανε τον Κάδο Σκουπιδιών Που Έχεις Στην Κουζίνα Σου