in , , , , ,

Σπιτικά Κόλπα για την Αφαίρεση Γρατζουνιών από το Αυτοκίνητο

αφαίρεση γρατζουνιών από αυτοκίνητο,κόλπα για το αυτοκίνητο,συμβουλές για το αυτοκίνητο,χρήσιμα,
αφαίρεση γρατζουνιών από αυτοκίνητο,κόλπα για το αυτοκίνητο,συμβουλές για το αυτοκίνητο,χρήσιμα,

Οι γρατσουνιές σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι ευχάριστες και σαν ενοχλούν κάθε φορά που τις βλέπετε. Αλλά προτού πάτε το αυτοκίνητό σας σε έναν επαγγελματία ή ξοδέψετε χρήματα σε ακριβά προϊόντα, σκεφτείτε να δοκιμάσετε μερικά απλά σπιτικά κόλπα για να αφαιρέσετε μόνοι σας τις γρατσουνιές. Εάν το Αυτοκίνητό σας Έχει Αυτοκόλλητα, Αφαιρέστε τα Αμέσως

Σπιτικά Κόλπα για την Αφαίρεση Γρατζουνιών από το Αυτοκίνητο

Ένα δημοφιλές κόλπο είναι η χρήση οδοντόκρεμας ως καθαριστικό. Πιέστε μια μικρή ποσότητα σε ένα πανί ή οδοντόβουρτσα και τρίψτε την απαλά στην γρατσουνιά. Σκουπίστε την οδοντόκρεμα με ένα υγρό πανί και στεγνώστε την περιοχή. Αυτό λειτουργεί καλύτερα σε μικρές, ρηχές γρατσουνιές.

Ένα άλλο αποτελεσματικό κόλπο είναι η χρήση μαγειρικής σόδας και νερού. Ανακατέψτε ίσα μέρη για να δημιουργήσετε μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στην γρατσουνιά και τρίψτε την απαλά χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί. Σκουπίστε την πάστα με ένα υγρό πανί και στεγνώστε την περιοχή. Αυτό λειτουργεί καλύτερα σε ρηχές γρατσουνιές.

Δείτε ακόμη Air Condition Αυτοκινήτου: Τι Να Κάνεις Με την Ανακύκλωση του Αέρα – Πότε και Πώς Χρησιμοποιείται

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παιδικό λάδι ή ορυκτέλαιο για να γεμίσετε την γρατσουνιά. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε το απαλά στην γρατσουνιά. Σκουπίστε το περιττό λάδι με ένα καθαρό πανί. Αυτό λειτουργεί καλύτερα σε ρηχές γρατσουνιές.

Μια άλλη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε σαπούνι αυτοκινήτου ή κανονικό υγρό πιάτων αναμεμειγμένο με νερό. Εφαρμόστε το διάλυμα στην γρατσουνιά και τρίψτε το απαλά χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι. Σκουπίστε το σαπούνι με ένα υγρό πανί και στεγνώστε την περιοχή. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα σε μικρές, ρηχές γρατσουνιές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για βαθύτερες γρατσουνιές, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από ίσα μέρη λευκού ξιδιού και μαγειρικής σόδας. Εφαρμόστε το μείγμα στην γρατσουνιά και αφήστε το για αρκετά λεπτά. Σκουπίστε το με ένα υγρό πανί και στεγνώστε την περιοχή. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε ρηχές γρατσουνιές.

Για γρατσουνιές που είναι πολύ βαθιές για να αφαιρεθούν με αυτές τις σπιτικές μεθόδους, ίσως είναι καλύτερο να πάτε το αυτοκίνητό σας σε έναν επαγγελματία για επισκευή. Ωστόσο, η χρήση τους σε μικρές γρατσουνιές μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και να δώσει στο αυτοκίνητό σας μια γυαλιστερή εμφάνιση.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία όταν πρόκειται για γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας. Προσπαθήστε να σταθμεύσετε σε καλυμμένους χώρους ή χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα αυτοκινήτου για να προστατεύσετε το όχημά σας. Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών υλικών όταν καθαρίζετε το αυτοκίνητό σας και να προσέχετε πράγματα που θα μπορούσαν να χαράξουν το χρώμα, όπως κλειδιά ή δαχτυλίδια.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε τα Άλατα Νερού από Φανάρια Αυτοκίνητου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς Θα Διακοσμήσεις Την Γυψοσανίδα Στο Σπίτι Σου

Πώς Θα Διακοσμήσεις Την Γυψοσανίδα Στο Σπίτι Σου

8 μυστικά νοικοκυριού που μοιράστηκαν οι Κύπριες γιαγιάδες

8 μυστικά νοικοκυριού που μοιράστηκαν οι Κύπριες γιαγιάδες