in , ,

8 Φυσικοί Τρόποι για να Λευκάνετε Σκούρα Χείλη

σκούρα χείλη,λεύκανση σκούρων χειλιών,φροντίδα χειλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
σκούρα χείλη,λεύκανση σκούρων χειλιών,φροντίδα χειλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Αναρωτιέστε γιατί ξαφνικά τα χείλη σας δεν είναι τόσο ροζ όπως παλιά και γίνονται πιο σκούρα μέρα με τη μέρα; Εκτός και αν δεν υπάρχει γενετικός παράγοντας, αρκετά θέματα υγείας, η διατροφή και ο τρόπος ζωής μπορούν να κάνουν τα χείλη σας σκούρα. 7 Συμβουλές για να Εξαφανίσετε Γρήγορα ένα Σπυράκι στα Χείλη

8 Φυσικοί Τρόποι για να Λευκάνετε Σκούρα Χείλη

Εάν καπνίζετε, μπορεί να έχετε πιο σκούρα χείλη από τους φίλους σας που δεν καπνίζουν. Μερικές φορές, τα καλλυντικά μπορεί επίσης να έχουν χημικές ενώσεις που μπορούν να σκουρύνουν τα χείλη σας. Έλλειψη βιταμίνης μπορεί επίσης να οδηγήσει στον αποχρωματισμό των χειλιών.

Τα χείλη σας είναι δυο φορές πιο ευαίσθητα από το δέρμα σας, και επομένως χρειάζονται περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Με ορισμένες φυσικές θεραπείες στο σπίτι μπορείτε να κάνετε τα σκούρα χείλη ροζ και λαμπερά ξανά

Εφαρμόστε χυμό αγγουριού

Τρίψτε μια φέτα αγγούρι στα χείλη σας για να μουλιάσουν με το ζουμί. Εάν επαναλάβετε πολλές ώρες καθημερινά για μια εβδομάδα, μπορείτε να αποκτήσετε ξανά όμορφα ροζ χείλι.

Κάντε μασάζ με χυμό λεμονιού

Κόψτε μια λεπτή φέτα από το λεμόνι, πασπαλίστε λίγη ζάχαρη από πάνω και τρίψτε τα σκούρα χείλη σας καθημερινά.

Συνδυάστε ροδοπέταλα και γάλα

Μουλιάστε ροδοπέταλα σε καθαρό νερό για 30 λεπτά και πολτοποιήστε τα για να σχηματιστεί μια πάστα. Προσθέστε μερικές σταγόνες γλυκερίνη, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε καλά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ταμπονάρετε την πάστα στα χειλη σας και περιμένετε μόνο 5 λεπτά πριν κάνετε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε με γάλα.

Δείτε ακόμη Πώς να Αποκτήσετε Ροζ Ζουμερά Χείλη με Φυσικό Τρόπο

Τρίψτε τα χείλη με οδοντόβουρτσα

Αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας, χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσά σας για να τρίψετε τα χείλη σας ώστε να καθαρίσετε το σκασμένο, στεγνό δέρμα που σχηματίζεται γύρω από αυτά ώστε να φαίνονται πιο φρέσκα.

Αναμείξτε μέλι, αμύγδαλο και ζάχαρη

Η ζάχαρη λειτουργεί για να απολεπίσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αναμείξτε ίση ποσότητα ζάχαρης, μελιού και αμύγδαλου. Χρησιμοποιήστε την πάστα στα σκούρα χείλη, κάνοντας μασάζ για δέκα λεπτά.

Ελαιόλαδο

Μπορεί να γνωρίζατε για τα οφέλη του ελαιολάδου για την υγεία, το δέρμα και τα μαλλιά σας, αλλά ξέρατε ότι μπορεί επίσης να σας δώσει ροζ χείλη και να τα ενυδατώσει επίσης; Ετοιμάστε το δικό σας φυσικό scrub αναμειγνύοντας μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και μερικές σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τρίψτε απαλά τα χείλη σας με αυτό το μείγμα μία φορά την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ελαιόλαδο για να τα προστατέψετε από το να στεγνώσουν ή να σκάσουν.

Ρόδι

Το ροδί μπορεί επίσης να επαναφέρει τη φυσική ροζ απόχρωση των χειλιών σας. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας χυμό ροδιού, χυμό παντζαριού και χυμό καρότου. Εφαρμόστε το στα σκούρα χείλη σας μία φορά την ημέρα, για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λίγο γάλα και θρυμματισμένους σπόρους ροδιού για να επαναφέρετε τα κόκκινα ροδαλά χείλη που είχατε κάποτε.

Ροδόνερο

Το ροδόνερο έχει αρκετές θεραπευτικές ιδιότητες που μπορούν να καταπραΰνουν και να ενυδατώνουν τα χείλη σας. Αναμείξτε μια σταγόνα ροδόνερο με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και απλώστε στα χείλη σας. Κάνετε αυτό δύο με τρεις φορές την ημέρα. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας πάστα ροδοπέταλου και ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο, μέλι ή κρέμα γάλακτος και να εφαρμόσετε την πάστα στα χείλη σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 8 Εύκολες Σπιτικιές Θεραπείες για Ξηρά και Σκασμένα Χείλη που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παλιές μοκέτες,DIY κατασκευές με μοκέτες,επαναχρησιμοποίηση,

Μην Πετάς Τις Παλιές Μοκέτες: 12 Τρόποι για να Τις Επαναχρησιμοποιήσετε

καθαρισμός σιφονιών λεκάνης τουαλέτας,καθαρισμός τουαλέτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε τα Σιφονάκια Μέσα στην Λεκάνη Της Τουαλέτας