in , , , ,

Πώς να Αποκτήσετε Ροζ Ζουμερά Χείλη με Φυσικό Τρόπο

Πώς να Αποκτήσετε Ροζ Ζουμερά Χείλη με Φυσικό Τρόπο
Πώς να Αποκτήσετε Ροζ Ζουμερά Χείλη με Φυσικό Τρόπο

Χρησιμοποιείτε συχνά κραγιόν για να κρύψετε τα σκούρα χείλη; Μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά από θεραπείες στο σπίτι για να κάνετε τα χείλη σας μόνιμα ροζ με φυσικό τρόπο. 10 Απλά Κόλπα για Γεμάτα και Εκφραστικά Χείλη

Πώς να Αποκτήσετε Ροζ Ζουμερά Χείλη με Φυσικό Τρόπο

Τι προκαλεί τα σκούρα χείλη

  • Γήρανση
  • Ευρύτερη έκθεση στο ηλιακό φως
  • Κάπνισμα
  • Υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης
  • Χρήση καλλυντικών
  • Αλλεργία
  • Δερματίτιδα
  • Αφυδάτωση
  • Ζεστό φαγητό
  • Αναιμία
  • Ακατάλληλη διατροφή
  • Φάρμακα
  • Έλλειψη βιταμίνης Β
  • Μέλασμα
  • Ορμονικές αλλαγές

Πώς να κάνετε τα χείλη σας φυσικά ροζ

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι η πρώτη φυσική θεραπεία για ροζ χείλη. Είναι μια καταπληκτική ενυδατική κρέμα, ειδικά για ξηρά χείλη. Όταν τα χείλη θρέφονται με λάδι καρύδας, γίνονται ροζ και βελούδινα.

Τρόπος χρήσης

Απλώς αλείψτε λάδι καρύδας πολλές φορές την ημέρα στα χείλη σας.
Αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας με 1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας, στη συνέχεια ξεπλύνετε και εφαρμόστε λίγο lip balm. Με αυτόν τον τρόπο, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος θα αφαιρεθούν, αφήνοντας τα χείλη ενυδατωμένα, λεία και βελούδινα.

Αλόη βέρα

Η αλοεσίνη βρίσκεται στην αλόη βέρα. Αυτή η πολυφαινολική ουσία μπορεί να σταματήσει το δέρμα από το να παράγει χρωστική ουσία, η οποία θα εμποδίσει τα χείλη να γίνουν πιο σκούρα. Η αλόη βέρα έχει επίσης μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών που βοηθούν τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος των χειλιών να αναγεννηθούν και να γίνουν πιο ενυδατωμένα, μεταξένια και λεία.

Τρόπος χρήσης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ταμπονάρετε λίγη επίστρωση τζελ αλόης βέρα στα χείλη και αφήστε το να στεγνώσει. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και επαναλάβετέ το μία φορά την ημέρα.
Πάρτε φρέσκο τζελ αλόης βέρα και τοποθετήστε το σε γυάλινο δοχείο για αποθήκευση. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα δύο συστατικά και μετά απλώστε τα στα χείλη σας ως lip balm. Για να διατηρηθεί φρέσκο, φυλάξτε το στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε το συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε ακόμη 8 Εύκολες Σπιτικιές Θεραπείες για Ξηρά και Σκασμένα Χείλη που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Χυμός παντζαριού

Ο χυμός παντζαριού που εφαρμόζεται στα χείλη τους δίνει μια φυσική απόχρωση. Οι φυσικές ιδιότητες λεύκανσης στον χυμό παντζαριών βοηθούν στη λεύκανση των χειλιών με σκούρο χρωματισμό.

Τρόπος χρήσης

Η εφαρμογή φρέσκου χυμού παντζαριού στα χείλη είναι η πιο απλή τεχνική. Κάνετε αυτό κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Εφαρμόστε τον το βράδυ και μετά ξεπλύνετε το πρωί.
Ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο καριτέ, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας κερί μέλισσας σε ένα γυάλινο βάζο. Τοποθετήστε το βάζο σε ένα κατσαρολάκι με νερό που έχει ζεσταθεί. Για να διασφαλίσετε ότι τα συστατικά ενώνονται και λιώνουν, συνεχίστε το ανακάτεμα. Αφού λιώσουν όλα, προσθέστε μισό κουταλάκι του γλυκού παντζάρι σε σκόνη και ανακατέψτε για άλλη μια φορά. Τοποθετήστε όλο το μείγμα σε ένα άδειο lip balm και μετά αφήστε το να κρυώσει και να στερεοποιηθεί. Το lip balm με παντζάρι είναι έτοιμο.

Ροδοπέταλα

Το τριαντάφυλλο περιέχει από τη φύση του ηρεμιστικές, δροσιστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η υπέροχη ροζ απόχρωση του τριαντάφυλλου βοηθά να απαλύνει τα χείλη και να τους δώσει αυτό το υπέροχο ροζ χρώμα.

Τρόπος χρήσης

Πάρτε μερικά φρέσκα ροδοπέταλα και μουλιάστε τα στο γάλα για μια ώρα. Στη συνέχεια κονιορτοποιήστε το μείγμα για να δημιουργήσετε μια λεπτή πάστα. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μερικά σκέλη σαφράν σε αυτό. Ανακατέψτε ξανά όλα τα υλικά και απλώστε τα στα χείλη σας. Αφού το αφήσετε για λίγο, ξεπλύνετε. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε το δύο φορές την ημέρα.
Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας πάστα από ροδοπέταλο και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο και μέλι. Ανακατέψτε τα υλικά και κάντε μια ωραία πάστα. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, απλώστε την στα χείλη και τρίψτε τα απαλά.

Παπάγια

Η παπαΐνη, ένα ένζυμο που βρίσκεται στις παπάγια, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη λεύκανση του δέρματος. Μειώνει τη μελάγχρωση, εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και ενθαρρύνει την ανανέωση του δέρματος. Επιπλέον, ενυδατώνει το ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα. Επιπλέον, το AHA της παπάγιας μπορεί να απολεπίσει το δέρμα και το κάλιο ενυδατώνει το ξηρό δέρμα. Όταν εφαρμόζεται στα χείλη, η παπάγια εξαλείφει τη μελάγχρωση και επίσης αποκαθιστά τα φυσικά ροζ χείλη με την πάροδο του χρόνου.

Τρόπος χρήσης

Ανακατέψτε μερικά κομμάτια παπάγιας σε μια λεία πάστα. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα και μια μικρή ποσότητα πάστας παπάγιας για να κάνετε απαλό μασάζ στα χείλη σας για πέντε λεπτά. Ξεπλύνετε το αφού το αφήσετε να στεγνώσει. Εφαρμόστε lip balm μετά.
Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας ώριμο πολτό παπάγιας, 1 κουταλιά της σούπας μέλι καθώς και μια πρέζα καστανή ζάχαρη για να ετοιμάσετε ένα σπιτικό scrub για τα χείλη. Εφαρμόστε το μία φορά κάθε δεύτερη μέρα για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα από τα χείλη σας. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε lip balm μετά το ξέπλυμα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί στα Χείλη σας αν Χρησιμοποιείτε Συχνά Lip Balm

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Air Fryer: Αυτά είναι τα 9 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνετε Οταν Χρησιμοποιείτε Φριτέζα Αέρος

Air Fryer: Αυτά είναι τα 9 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνετε Οταν Χρησιμοποιείτε Φριτέζα Αέρος

παστέλ διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,διακόσμηση,

40 Ιδέες Παστέλ Διακόσμησης Υπνοδωματίου