in , , ,

10 Λεπτομέρειες στη «Barbie» που θα σας Κάνουν να Αγαπήσετε Ακόμα Περισσότερο την Ταινία

ταινία Barbie,λεπτομέρειες ταινίας Barbie,lifestyle,viral,news,τέχνη,
ταινία Barbie,λεπτομέρειες ταινίας Barbie,lifestyle,viral,news,τέχνη,

Δεν είναι περίεργο που το σενάριο για τη Barbie χρειάστηκε 2 χρόνια για να αναπτυχθεί. Εκτός από το τέλειο casting, ειδικά η Margot Robbie και ο Ryan Gosling στους ρόλους της Barbie και του Ken, η ταινία είναι ένας θησαυρός λεπτομέρειών με νόημα. Artificial Intelligence: Οι Beatles Κυκλοφορούν Νέο Τραγούδι με τη Βοήθεια της AI

Το άγαλμα του Πήγασου.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Αυτό δεν είναι τυχαίο. Το άγαλμα είναι μια αναφορά στην κλασική ταινία Barbie and the Magic of Pegasus, η οποία κυκλοφόρησε το 2005.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Η Ruth Handler και η Barbie αγγίζουν τα χέρια.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Υπάρχει μια σκηνή στην ταινία όταν η Ruth — η εφευρέτρια των κούκλων Barbie δίνει στη Barbie ένα φλιτζάνι τσάι και τα χέρια τους αγγίζουν. Αυτή η σκηνή είναι μια αναφορά στον περίφημο πίνακα που αγγίζει το χέρι του Μιχαήλ Άγγελου — τη χειρονομία που αντιπροσωπεύει τη δημιουργία του πρώτου ανθρώπου.

Ο Allan (αργότερα άλλαξε σε Alan) κυκλοφόρησε το 1964 για να είναι ο φίλος του Ken.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το κύριο σημείο του ήταν ότι μπορούσε να μοιραστεί τα ρούχα του Ken και να παρευρεθεί στον γάμο του Ken και της Barbie. Μια από τις αξιοσημείωτες κυκλοφορίες του, η κούκλα Alan της Ημέρας του Γάμου, τον απεικόνισε την μέρα που παντρεύονταν την στενή φίλη της Barbie, Midge. Δυστυχώς, ο Allan κόπηκε αργότερα.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Το περιοδικό Barbie.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Υπάρχει μια σκηνή όπου μια Barbie διαβάζει ένα περιοδικό που ονομάζεται Barbie. Αυτό είναι αναφορά στο πραγματικό περιοδικό Barbie, το οποίο κυκλοφόρησε από τον Μάιο του 1988 έως τον Μάιο του 2006. Το περιοδικό ήταν πραγματικά εκπληκτικό και περιείχε παζλ, χειροτεχνίες, αυτοκόλλητα και γεγονότα.

Δείτε ακόμη Τι Επάγγελμα Εκαναν 13 Διασημότητες πριν Γίνουν Διάσημες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο κινηματογράφος Barbie.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Όταν η Barbie φεύγει από τη Barbie Land για να πάει στον πραγματικό κόσμο, οδηγεί δίπλα σε έναν κινηματογράφο με αφίσες του The Wizard of Oz. Αλλά οι αφίσες δεν είναι η μόνη υπόδειξη για την ταινία. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μέσα στο θέατρο υπάρχει ένας δρόμος με κίτρινο τούβλο — αυτός που οδηγεί στο Οζ.

Το αυτοκίνητο της Barbie είναι πραγματικά αληθινό.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Οδηγεί και είναι ηλεκτρικό. Ποιος ήξερε ότι η Barbie ήταν φιλική προς το περιβάλλον, σωστά; Στην ταινία, η Barbie οδηγείς χωρίς χέρια μέσω της Barbie Land ενώ χαιρετάει τη φίλη της, κάτι που δείχνει ότι, σε αντίθεση με την πραγματική ροζ Corvette του 1956, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να είναι αυτόνομο.

Το κατάστημα Tutti Frutti.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Στην εμβληματική σκηνή όπου όλες οι Barbie και οι Kens λένε «Hi Barbie», στο βάθος, μπορούμε να δούμε ένα κατάστημα που ονομάζεται Tutti Frutti. Αυτή η έξυπνη αναφορά είναι η αγαπητή μικρότερη αδερφή της Barbie και του Skipper, Tutti, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 1965. Η Tutti είχε επίσης έναν δίδυμο αδερφό, τον Todd, και οι κούκλες πωλήθηκαν μαζί σε ένα σετ, αλλά η χαρούμενη βασιλεία τους διακόπηκε τελικά το 1971.

Η διαφορετική Barbie.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Στη σκηνή που οι Barbie γιορτάζουν τη νίκη τους, μόνο μία Barbie δεν είναι ντυμένη στα ροζ. Η Barbie με το μπλε καπέλο και το φόρεμα είναι μια αναφορά της Barbie Teen Talk του 1991 — μια Barbie που μιλάει πραγματικά. Κάποιες από τις φράσεις όμως προκάλεσαν κριτική και οι κούκλες σταμάτησαν να κυκλοφορούν.

Η Margot Robbie δεν έχει δαχτυλίδια στα χέρια της.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Αυτη η έξυπνη αναφορά στα δάχτυλα των κούκλων-παιχνιδιών, που τις εμποδίζει να φορούν δαχτυλίδια, προσθέτει μια γοητευτική πινελιά αυθεντικότητας στην ταινία. Λοιπόν, πρέπει να πούμε, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τρελή.

Η γυναίκα στο παγκάκι είναι η Ann Roth.

© Barbie / Warner Bros. and co-producer

Η Ann Roth, η βραβευμένη με Όσκαρ σχεδιάστρια κοστουμιών, στην πραγματικότητα προσκλήθηκε για την εμφάνιση από τη φίλη της Greta Gerwig – σκηνοθέτη της Barbie.

πηγή

Δείτε επίσης Ποιο τραγούδι έπαιζε τη μέρα που γεννήθηκες; Με ένα κλικ μάθε ποιο ήταν Νο1 της εποχής!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για εσώρουχα,εσώρουχα και καλοκαίρι,ρούχα,χρήσιμα,

8 Συμβουλές για Εσώρουχα που θα σας Βοηθήσουν το Καυτό Καλοκαίρι

χρήσιμα,συμβουλές αγορών για IKEA,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

6 Πράγματα που Αξίζει να Αγοράσετε από την IKEA και 6 Όχι Σύμφωνα με Διακοσμητή Εσωτερικών Χώρων