in , , , ,

8 Συμβουλές για Εσώρουχα που θα σας Βοηθήσουν το Καυτό Καλοκαίρι

συμβουλές για εσώρουχα,εσώρουχα και καλοκαίρι,ρούχα,χρήσιμα,
συμβουλές για εσώρουχα,εσώρουχα και καλοκαίρι,ρούχα,χρήσιμα,

Το καλοκαίρι του 2023 είναι ασυνήθιστα καυτο. Υπάρχουν μέρες που δεν έχετε όρεξη να βγείτε έξω και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πιάσετε το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα σωστά εσώρουχα που θα σας κάνουν πιο άνετες στη ζέστη του καλοκαιριού. 8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες

Φορέστε σλιπ hipster με φαρδιά φορέματα.

agefotostock/East News

Εάν το φόρεμα είναι φαρδύ μπορείτε να φορέσετε σχεδόν κάθε είδους εσώρουχο κάτω από αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε πιο μέτρια στυλ, όπως τα hipsters. Αν φυσάει ο άνεμος, δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα.

Φορέστε σορτς για να αποφύγετε το σύγκαμα των μηρών σας.

brightside

Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές στο διαδίκτυο για οποιοδήποτε γούστο και προϋπολογισμό. Αυτό το σορτς εσώρουχο κατασκευάζεται από 100% βαμβάκι και ειναι πολύ ελαφρύ στο δέρμα σας. Φοριέται άνετα κάτω από μακριά φορέματα.

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα εσώρουχα.

Jordan Strauss/Invision/East News, © Macroupta Store / AliExpress

Τα ανοιχτόχρωμα εσώρουχα είναι καλύτερα για ζεστό καιρό. Το λευκό αντανακλά το φως, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις το απορροφούν. Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να περάσουν μέσα από χαλαρό ύφασμα, έτσι τα ανοιχτόχρωμα εσώρουχα θα σας κρατήσουν λίγο πιο δροσερές.

Επίσης, αν μπορείτε, επιλέξτε βαμβακερά. Είναι προτιμότερο να φοράτε ελαφριά εσώρουχα, γιατί το φόρεμα εφαρμόζει άνετα στους γοφούς.

Δεν χρειάζεται να φοράτε εσώρουχα αν δεν το θέλετε.

© Valerie Voila / Pexels, © George Shervashidze / Pexels

Τα εσώρουχα είναι άνετα και υγιεινά. Αλλά αν φοράτε μακριά φούστα, δεν χρειάζεται να φοράτε καθόλου εσώρουχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ωστόσο, εάν φοράτε στενά ρούχα, όπως τζιν, θα πρέπει να αλλάζετε τα εσώρουχά σας πιο συχνά. Μερικές φορές — ακόμη και πολλές φορές την ημέρα. Οι γυναικολόγοι το εξηγούν λέγοντας ότι σε τέτοια ρούχα ιδρώνετε περισσότερο, τα εσώρουχά σου υγραίνονται, οπότε πρέπει να τα αλλάζετε.

Δείτε ακόμη Ποια Εσώρουχα να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας

Εφαρμόστε αποσμητικό εκτός από τις μασχάλες σας.

brightside

Εάν το σουτιέν σας ερεθίζει και σας συγκαίει, το πιο εύκολο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να το πετάξετε και να αγοράσετε ένα καινούργιο. Αλλά πριν από αυτό, μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα. Πρώτα απ’ όλα, μην φοράτε ποτέ σουτιέν σε βρεγμένο σώμα, γιατί η υγρασία μπορεί να το κάνει να τρίβεται πιο δυνατά.

Για να αποτρέψετε το σύγκαμα του σουτιέν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό όχι μόνο κάτω από τα χέρια σας αλλά και σε σημεία όπου το σουτιέν ακουμπάει, για παράδειγμα — κοντά στο κούμπωμα ή στις τιράντες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό για να σταματήσετε να τρίβονται τα πόδια σας στους μηρούς σας.

Ένα στράπλες σουτιέν είναι μια εξαιρετική επιλογή.

© Sweety Life Drop Ship Store / AliExpress

Το καλοκαίρι φοράτε ανοιχτά ρούχα με λεπτές τιράντες. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να χρησιμοποιείτε σουτιέν, ένα στράπλες σουτιέν είναι τέλειο. Παρέχει αρκετή υποστήριξη, αλλά σας επιτρέπει να φοράτε ανοιχτά μπλουζάκια.

Για μεγαλύτερο στήθος, αυτό το είδος σουτιέν κάνει επίσης. Απλώς επιλέξτε επιλογές που έχουν περισσότερους γάντζους και άνετη εφαρμογή στο σώμα σας.

Μπορείτε να φορέσετε ελαστικά εσώρουχα κάτω από στενά φορέματα.

© Marko Milivojevic / Pixnio, © Hottie Daily Store / AliExpress

Μερικές γυναίκες δεν θέλουν να συμβιβάσουν το στυλ του γραφείου τους το καλοκαίρι. Στη δουλειά μπορεί να φορέσουν ένα συνηθισμένο εφαρμοστό φόρεμα, αλλά με στρινγκ. Σε τέτοια ρούχα, το περίγραμμα των εσωρούχων μπορεί να φαίνεται, επομένως είναι καλύτερο να επιλέξετε εσώρουχα χωρίς ραφή. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μοντέλα με ελαφρύ εφέ διαμόρφωσης στη μέση, ώστε τα ρούχα σας να δείχνουν άψογα.

Προτιμήστε μπόξερ με παντελόνι

© YiWu Factory Dropship Store / AliExpress, © Trabelsi Abderrahmen / Pexels

Εάν το ύφασμα είναι αρκετά πυκνό και δεν αποκαλύπτει τίποτα, μπορείτε να παραλείψετε εντελώς τα εσώρουχα. Ή επιλέξτε εσώρουχα που ταιριάζουν με το σχήμα του σώματός σας, όπως μπόξερ, που έχουν γίνει trendy τον τελευταίο καιρό.

πηγή

Δείτε επίσης 9 Κόλπα για Εσώρουχα που οι Γυναίκες Πραγματικά Θα Εκτιμήσουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήση αποσμητικού,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα,

7 Σημεία στο Σώμα που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε Αποσμητικό Εκτός από τις Μασχάλες

ταινία Barbie,λεπτομέρειες ταινίας Barbie,lifestyle,viral,news,τέχνη,

10 Λεπτομέρειες στη «Barbie» που θα σας Κάνουν να Αγαπήσετε Ακόμα Περισσότερο την Ταινία