in , ,

7 Σημεία στο Σώμα που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε Αποσμητικό Εκτός από τις Μασχάλες

χρήση αποσμητικού,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα,
χρήση αποσμητικού,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα,

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το αποσμητικό τους για να μειώσουν τον ιδρώτα και την άσχημη οσμή στις μασχάλες τους. Ωστόσο, υπάρχουν άλλα 7 σημεια στο σώμα μας που μπορούν να ωφεληθούν εφαρμόζοντας το αποσμητικό όποτε χρειάζεται. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Σταματήσετε το Αποσμητικό

Στα πόδια

7 Σημεία στο Σώμα που Μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε Αποσμητικό Εκτός από τις Μασχάλες

Οι άνθρωποι που φορούν όλη την ημέρα με τα παπούτσια τους γνωρίζουν το πρόβλημα των ιδρωμένων ποδιών. Αυτός ο ιδρώτας μπορεί να μεταφραστεί σε μια εξαιρετικά άσχημη μυρωδιά και τις συνέπειές της, όπως μικρόβια. Εκτός από την καλή υγιεινή στα πόδια, μπορείτε να ψεκάσετε και λίγο αποσμητικό πάνω τους. Θα τα κρατήσει πιο φρέσκα και στεγνά, κρατώντας τον ιδρώτα μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κάτω από το στήθος

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος αντιμετωπίζουν συχνά το θέμα της εφίδρωσης κάτω από την περιοχή του στήθους τους. Η χρήση αποσμητικού κάτω από το στήθος θα το κρατήσει στεγνό για περισσότερο. Εάν ανησυχείτε ότι οι χημικές ουσίες στο αποσμητικό θα προκαλέσουν δερματίτιδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα αντιιδρωτικό χωρίς αλουμίνιο. Ο ενεργός άνθρακας φαίνεται να κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συλλαμβάνει την υγρασία που παράγει το σώμα.

Στο εσωτερικό των μηρών

Τα πόδια μπορεί να ιδρώσουν σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες ή λόγω διαφόρων καταστάσεων οπός διαβήτης και άγχος. Αυτή η υπερβολική εφίδρωση μπορεί να προκαλέσει φαγούρα, ερεθισμό και τριβή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εφαρμογή αποσμητικού στους εσωτερικούς μηρούς μπορεί να είναι σωτήρια. Το αποσμητικό που θα επιλέξετε πρέπει να περιλαμβάνει χλωριούχο αλουμίνιο. Οι γυναίκες πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικές ώστε να μην αγγίζουν τις ευαίσθητες περιοχές τους με το αποσμητικό.

Δείτε ακόμη Δείτε πιο είναι το καλύτερο φυσικό αποσμητικό!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στις φτέρνες

Μερικές φορές οι φτέρνες χρειάζονται επιπλέον χρόνο για να συνηθίσουν τα καινούργια παπούτσια. Συνήθως βγάζουν φουσκάλες από την τριβή και εδώ μπορεί να φανεί χρήσιμο το αποσμητικό. Εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα στις φτέρνες, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την τριβή και επομένως τον πόνο και τις φουσκάλες.

Οπουδήποτε στο σώμα μετά το ξύρισμα με ξυράφι

Είναι αρκετά συνηθισμένο για τους ανθρώπους να εμφανίζουν ερυθρότητα ή ερεθισμό μετά το ξύρισμα των ποδιών, της περιοχής του μπικίνι και των μασχαλών τους. Ένα αποσμητικό στικ χωρίς άρωμα που θα καταπραΰνει τον κνησμό και θα αντιμετωπίσει την ερυθρότητα μέσα σε 2 ημέρες. Προσπαθήστε να αποφύγετε προϊόντα που περιέχουν οινόπνευμα και προτιμήστε ένα που να έχει ενυδατικές ιδιότητες.

Σε τσιμπήματα κουνουπιών

Το πρώτο ένστικτο των περισσότερων ανθρώπων είναι να ξύνουν τα ενοχλητικά τσιμπήματα κουνουπιών. Ωστόσο, είναι πιο αποτελεσματικό αν χαστουκίσετε το τσίμπημα ή ακόμα καλύτερα αν του απλώσετε ένα παγάκι. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να πάρετε ενα αποσμητικό roll-on και να το εφαρμόσετε στην πληγείσα περιοχή. Τα αποσμητικά περιέχουν χλωριούχο αλουμίνιο, το οποίο μειώνει τον κνησμό και την ερυθρότητα.

Στα νύχια για να αφαιρέσετε το βερνίκι

Τα περισσότερα προϊόντα αφαίρεσης βερνικιών νυχιών περιλαμβάνουν ακετόνη, μια χημική ουσία που μπορεί να στεγνώσει τα νύχια και τα πετσάκια εάν χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Γι’ αυτό ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το αποσμητικό σπρέι την επόμενη φορά που θα αφαιρέσετε το μανικιούρ σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ψεκάσετε στα νύχια από πολύ κοντινή απόσταση και μετά να τρίψετε τη βαφή με ένα βαμβάκι. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος ή να το επαναλάβετε για δεύτερη φορά, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγετε επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως η ακετόνη.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 Καθημερινές Συνήθειες που Κάνουν το Αποσμητικό Λιγότερο Αποτελεσματικό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μούχλα σε πήλινες γλάστρες,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,γλάστρες,

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μούχλα σε Πήλινες Γλάστρες

συμβουλές για εσώρουχα,εσώρουχα και καλοκαίρι,ρούχα,χρήσιμα,

8 Συμβουλές για Εσώρουχα που θα σας Βοηθήσουν το Καυτό Καλοκαίρι