in , , , , , ,

6 Πράγματα που Αξίζει να Αγοράσετε από την IKEA και 6 Όχι Σύμφωνα με Διακοσμητή Εσωτερικών Χώρων

χρήσιμα,συμβουλές αγορών για IKEA,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
χρήσιμα,συμβουλές αγορών για IKEA,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Ο Paynter Rhed, διακοσμητής εσωτερικών χώρων, αποκαλύπτει ποια πράγματα θα αγόραζε από την IKEA και ποια θα παράλειπε. Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Μοιράζεται τα 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι της

Το τμήμα φυτών είναι υπέροχο.

Paynter Rhed

Η IKEA έχει μια ποικιλία φυτών που φροντίζονται εύκολα και απαιτούν ελάχιστο ή καθόλου ηλιακό φως και ελάχιστο πότισμα.

Κάθε φυτό χέει ένα ευανάγνωστο αυτοκόλλητο με εικόνες που δείχνουν πόσο φως και νερό χρειάζονται.

Η IKEA διαθέτει μια εντυπωσιακή επιλογή κορνιζών.

Paynter Rhed

Οι καλές κορνιζες είναι δυσεύρετες και συνήθως είναι υπερτιμημένες όταν τις βρίσκετε. Όμως η IKEA προσφέρει χρωματιστές κορνιζες σε πληθώρα μεγεθών.

Η χρήση κορνιζών στα ίδια χρώματα είναι ένα πλεονέκτημα γιατί μπορείτε να τα ενσωματώσετε σε όλο το σπίτι σας και να διατηρήσετε την αίσθηση της συνέχειας. Η IKEA έχει μεγάλη ποικιλία, από γυαλιστερές ορειχάλκινες έως ματ-μαύρες κορνίζες.

Μπορείτε επίσης να σκορπίσετε τις κορνίζες σε όλο το σπίτι για να παντρέψετε διαφορετικά δωμάτια και να δώσετε μια ροή στο σχεδιασμό του χώρου σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Είναι λάτρης των βασικών συρταριέρων IKEA.

Paynter Rhed

Οι συρταριέρες από φυσικό ξύλο στην IKEA είναι εξαιρετικά οικονομικές και φαίνεται πολύ εύκολο να τις εξατομικεύσετε με χρώμα, βερνίκι, νέα πόμολα ή ακόμα και ταπετσαρία.

Συστήματα ντουλαπών IKEA.

Paynter Rhed

Το σύστημα ντουλαπών Pax της IKEA είναι προσαρμόσιμο και έχει τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές φινιρίσματος.

Επίσης οι πόρτες αυτής της συλλογής, μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την εμφάνιση ακαταστασίας και να διατηρήσουν την καθαριότητα σε όλο τον χώρο.

Οι πολυέλαιοι της IKEA είναι εκπληκτικοί.

Paynter Rhed

Οι πολυέλαιοι στον εκθεσιακό χώρο ήταν εκπληκτικά διατεταγμένοι σε στυλ κλιμάκωσης, αλλά μπορούσαν επίσης ή να κρεμαστούν ανεξάρτητα. Αυτά τα φωτιστικά ταιριάζουν με μια ποικιλία στυλ διακόσμησης και δημιουργούν μια καλλιτεχνική δήλωση σε πολύ λογική τιμή.

Τα δάπεδα εξωτερικών χωρών της IKEA είναι εντυπωσιακά και οικονομικά.

Paynter Rhed

Πολλά αίθρια, βεράντες και μπροστινά σκαλοπάτια θα μπορούσαν να κάνουν μια γρήγορη ανακαίνιση, ειδικά το καλοκαίρι. Ευτυχώς, η επιλογή δαπέδων εξωτερικών χωρών του IKEA φαίνεται εξαιρετικά προσιτή και ελκυστική.

Στα θετικά ο ιδιαίτερα ο τόνος της επιλογής από φυσικό ξύλο, που μοιάζει με επεξεργασμένο τικ. Υπάρχει σε μια ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων που θα μπορούσαν να αναδείξουν τον εξωτερικό σας χώρο προσθέτοντας λίγη υφή και ζεστασιά.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 5 Πράγματα για τα Οποία Πρέπει να Ξοδέψετε και 4 για να Αγοράσετε Φθηνά για το Σπίτι

Από την άλλη, η ποιότητα των καθρεπτών φαινόταν από μακριά.

Paynter Rhed

Αν και πολλοί από τους καθρέφτες της IKEA φαίνονταν ωραίοι, ανεξάρτητα από την τιμή ή το μέγεθος, η αντανάκλαση παραμορφωνόταν από απόσταση.

Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να παραμορφώσει μια selfie που τραβήχτηκε στον καθρέφτη.

Παραλείψτε τα μεταλλικά τραπέζια στην IKEA.

Paynter Rhed

Το να έχετε ένα ελαφρύ μεταλλικό τραπεζάκι μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την κινητικότητα, αλλά η ποιότητα σύμφωνα με τον διακοσμητή φαινόταν λίγο φθηνή σε σύγκριση με άλλα μεταλλικά τραπέζια, σχεδόν σε σημείο που θα φοβόταν να βάλει οτιδήποτε αξίας στο τραπέζι.

Τα εξωτερικά φαναράκια δεν φαίνονται πολύ ανθεκτικά.

Paynter Rhed

Τα φανάρια φαίνονταν ωραία, αλλά είναι κατασκευασμένα από λεπτό χαρτί, το οποίο δεν είναι ιδανικό για φωτισμό εξωτερικού χώρου.

Οι αφίσες και οι καμβάδες από την IKEA στερούνται προσωπικότητας.

Paynter Rhed

Οι καμβάδες και οι τυπωμένες αφίσες της IKEA ήταν καλύτερης ποιότητας από ό,τι περίμενε ο διακοσμητής, αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Η IKEA είναι γνωστή για τα κομμάτια μαζικής παραγωγής σε προσιτή τιμή αλλά η τέχνη θα πρέπει να είναι πιο προσωπική από απλά ανατυπωμένες φωτογραφίες.

Είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από τους καμβάδες στην IKEA και να σκεφτείτε πιο προσωπική τέχνη για το σπίτι σας.

Οι μονάδες ραφιών από μπαμπού φαίνονται ωραίες, αλλά δεν θα τις εμπιστευόταν για οτιδήποτε εύθραυστο.

Paynter Rhed

Ο διακοσμητής εκτιμά πολύ την εμφάνιση και την ιδέα των ραφιών από μπαμπού, ειδικά σε μικρούς χώρους όπως ένα μπάνιο. Όμως, κατά τη γνώμη του, δεν φαίνονταν εξαιρετικά στιβαρά ή σαν να μπορούσαν να κρατήσουν πολύ βάρος.

Τα κλινοσκεπάσματα στην IKEA δεν είναι τόσο επιθυμητά.

Paynter Rhed

Ο διακοσμητής βρήκε ότι τα σεντόνια, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες δεν ήταν η ποιότητα που αναζητούσε στα κλινοσκεπάσματα.

Τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να είναι μια επένδυση υψηλής ποιότητας — κάτι που θα πρέπει να ανυπομονείτε να αγγίξετε. Εξετάστε προσεκτικά τέτοιες αγορές, καθώς μπορείτε να περάσετε περίπου το ένα τέταρτο της ημέρας σας στο κρεβάτι.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Επιλογές Διακόσμησης για τις Οποίες θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ταινία Barbie,λεπτομέρειες ταινίας Barbie,lifestyle,viral,news,τέχνη,

10 Λεπτομέρειες στη «Barbie» που θα σας Κάνουν να Αγαπήσετε Ακόμα Περισσότερο την Ταινία

scud cloud,σύννεφο Scud,περίεργα,χρήσιμα,συμβουλές,

Αν Δείτε Αυτό το Σύννεφο στον Ουρανό, να Είστε Προσεκτικοί [ΒΙΝΤΕΟ]