in , , , , , ,

Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Μοιράζεται τα 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι της

Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Μοιράζεται τα 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι της
Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων Μοιράζεται τα 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι της

Η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και εξαντλητική. Επειδή τόσες πολλές τάσεις έρχονται και φεύγουν, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να γνωρίζετε ποια είδη διακόσμησης αξίζουν την επένδυση. Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας αποκαλύπτει ποια 10 πράγματα δεν θα έβαζε ποτέ στο σπίτι της. 8 Τρόποι για να Φαίνεται το Σπίτι σας Πολυτελές Χωρίς να Ξοδέψετε μια Περιουσία

Οι καμβάδες με γραφικές φωτογραφίες ή ποπ αρτ μπορεί να μοιάζουν περισσότερο με στοκ εικόνες παρά με διακόσμηση σπιτιού.

Shutterstock

Οι φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας και τα έργα τέχνης σε καμβάδες έχουν ξεθωριάσει σε δημοτικότητα για έναν λόγο: Πολλά μοιάζουν με εικόνες στοκ ή μαζικές ανατυπώσεις.

Ως εναλλακτική λύση, αναζητήσετε έργα τέχνης σε λογικές τιμές σε ιστότοπους όπως το Etsy, το Minted και το Society6. Αυτά τα κομμάτια δίνουν στα δωμάτια ένα πιο ανεβασμένο στυλ. Επιπλέον, συνήθως είναι σε κάδρα και έτοιμα να κρεμαστούν.

Παρόλο που οι πόρτες αχυρώνα είναι δημοφιλείς, δεν ταιριάζουν απαραίτητα σε κάθε χώρο.

Shutterstock

Αν και η αισθητική της μοντέρνας αγροικίας είναι τάση εδώ και αρκετό καιρό, δεν θα βρείτε ποτέ πόρτα αχυρώνα στο σπίτι της.

Η πόρτα του αχυρώνα φαινόταν να λύνει όλα προβλήματα με τη μεγάλη της κλίμακα, την ικανότητά της να καλύπτει έναν τοίχο που χρειάζεται τέχνη και τον τρόπο που κλείνει άνετα. Ωστόσο, δεν ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Οι κουζίνες σε στυλ Τοσκάνης μπορεί να φαίνονται παλιομοδίτικες και σκοτεινές.

Shutterstock

Η διακόσμηση σε στιλ Τοσκάνης είναι μια άλλη τάση που πρέπει να αποφύγετε. Σκεφτείτε ροζ πλακάκια δαπέδου από τερακότα, σχέδια πλακιδίων εστιακού σημείου και στροβιλιζόμενες σιδερένιες πινελιές. Τα καλά νέα είναι ότι το artisan tile επιστρέφει σε μεγάλο βαθμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι σχολικές και οι οικογενειακές φωτογραφίες δεν πρέπει να είναι το επίκεντρο ενός δωματίου, εκτός εάν τις παρουσιάσετε με δημιουργικό τρόπο.

Shutterstock

Είναι εντάξει να έχετε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με κορνίζα σε κομοδίνα ή τραπέζια κονσόλας, αλλά το να κρεμάσετε σχολικές φωτογραφίες των παιδιών σε έναν τεράστιο τοίχο χωρίς τίποτα άλλο, μπορεί να καταστρέψει τη διακόσμηση ενός δωματίου.

Εάν επιλέξετε φωτογραφίες της οικογένειάς σας, κάντε το με πιο καλλιτεχνικούς τρόπους. Βρείτε πολύ αφηρημένες ή λιγότερο προφανείς φωτογραφίες και τοποθετήστε τις σε τετράγωνα 24 επί 24 σε ένα τοίχο.

Οι λαμπτήρες αλογόνου σε φωτιστικά δαπέδου μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους πυρκαγιάς.

Shutterstock

Αν μεγαλώσατε τη δεκαετία του ’80 ή του ’90, πιθανότατα είχατε μια λάμπα αλογόνου. Ωστόσο, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους πυρκαγιάς, καθώς οι θερμοκρασίες των 500 watt μπορεί να φτάσουν τους 650 βαθμούς. Προτιμήστε άλλα μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου με άλλου είδους λάμπες.

Δείτε ακόμη 14 Απαρχαιωμένα Πράγματα στο Σπίτι που Κυριολεκτικά Φωνάζουν να Αντικατασταθούν

Μικτά υλικά δαπέδων και συνθετικά φινιρίσματα ξύλου.

Shutterstock

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από ένα σπίτι με δάπεδο από σκληρό ξύλο σε ένα δωμάτιο, laminate σε τελείως διαφορετικό χρώμα σε ένα άλλο και με πλακάκια ένα τρίτο δωμάτιο.

Προτείνεται η τοποθέτηση ενός τύπου δαπέδου και φινιρίσματος. Εάν δεν έχετε την πολυτέλεια να αντικαταστήσετε το δάπεδο, επιλέξετε ένα άλλο υλικό που το συμπληρώνει, όπως ένα πλακάκι μεγάλου μεγέθους ή ακόμα και ένα χαλί.

Τα ασορτί σετ επίπλων αφαιρούν την ευκαιρία να προσθέσετε προσωπικότητα στα δωμάτια.

Shutterstock

Υπάρχουν πολλά σπίτια με ένα ολόκληρο σετ κρεβατοκάμαρας. Κρεβάτι, συρταριέρα, κομοδίνα – είναι όλα ίδια. Το ίδιο ισχύει και για τις κουζίνες με το τραπέζι με τα λευκά πόδια με το καπλαμά και τις ασορτί καρέκλες.

Η διακόσμηση έχει να κάνει με την προσωπικότητα και την ποικιλία, οπότε όταν όλα στο δωμάτιο είναι ίδια, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που είναι ξεχωριστά σε αυτό. Είναι καλύτερο να επιλέγετε μεμονωμένα κομμάτια που ταιριάζουν σε ένα δωμάτιο.

Τα μεταλλικά στόρια παραθύρων μπορούν να δώσουν στα δωμάτια μια αποστειρωμένη αίσθηση.

Getty Images

Οι οριζόντιες μεταλλικές περσίδες είναι ξεπερασμένες. Πλέον οι περισσότερες εταιρείες διαδικτυακών περσίδων διαθέτουν μια ποικιλία φινιρισμάτων και υφών για τα παράθυρά σας.

Οι ξύλινες πινακίδες με φράσεις δεν είναι η καλύτερη διακόσμηση του τοίχου.

Shutterstock

Ζείτε, γελάτε και αγαπάτε αλλά δεν χρειαζόσαστε μια ξύλινη πινακίδα για να το δείξετε. Για όσους όμως δελεάζονται από αυτές προμηθευτείτε μια vintage από το eBay ή το Etsy. Τα έργα τέχνης έρχονται επίσης σε όλα τα σχήματα και μεγέθη τώρα, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς το σωστό κομμάτι για πάνω από την πόρτα.

Οι καναπέδες με ποτηροθήκες τείνουν να είναι ογκώδεις και συνήθως δεν αποπνέουν στυλ.

Getty Images

Οι καναπέδες με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για τη φόρτιση ηλεκτρονικών ειδών, την αποθήκευση ποτών ή το φωτισμό συνήθως δεν αποπνέουν στυλ. Και δεν θα βρείτε ποτέ έναν τέτοιο καναπέ στον χώρο της.

Εάν έχετε ένα home-cinema ή ένα δωμάτιο για χαλάρωση, επιλέξτε ένα καναπέ σε τμήματα ή καθίσματα με ασορτί ταμπουρέ και ξαπλώστρες. Κατασκευάζονται από εκατοντάδες διαφορετικά υφάσματα και φαίνονται κομψά σε κάθε χώρο.

πηγή

Δείτε επίσης Διακοσμητής με 40 χρόνια Εμπειρίας Μοιράζεται 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι του

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 124

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Άνω Των 50: Αυτές Είναι Οι Τρεις Διατροφικές Συνήθειες Για Απώλεια Βάρους

Απώλεια Βάρους Μετά Τα 50: Αυτές Είναι Οι Τρεις Διατροφικές Συνήθειες Για Να Χάσετε Κιλά

Λειτουργεί Σωστά Το Ψυγείο; Κάνε Το Κόλπο Με Το Χαρτονόμισμα

Λειτουργεί Σωστά Το Ψυγείο; Κάνε Το Κόλπο Με Το Χαρτονόμισμα