in , , , , , ,

14 Απαρχαιωμένα Πράγματα στο Σπίτι που Κυριολεκτικά Φωνάζουν να Αντικατασταθούν

απαρχαιωμένα πράγματα στο σπίτι,συμβουλές διακόσμησης,χρήσιμα,διακόσμηση σπιτιού
απαρχαιωμένα πράγματα στο σπίτι,συμβουλές διακόσμησης,χρήσιμα,διακόσμηση σπιτιού

Κάποιοι ακολουθούν τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση στα σπίτια τους και επιλέγουν μοντέρνα στοιχεία διακόσμησης. Άλλοι είναι πιο συντηρητικοί και δεν θέλουν να αλλάξουν τη γνώριμη όψη του σπιτιού τους. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που έχουν ήδη ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους και κυριολεκτικά φωνάζουν να αντικατασταθούν. Τα 11 πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι που πρέπει να πετάξετε αμέσως γιατί βλάπτουν την υγεία σας

Τάπα μπανιέρας

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ένα ελαστικό πώμα για μια μπανιέρα σε μια μεταλλική αλυσίδα φαίνεται παλιομοδίτικο. Επιπλέον, δεν εφαρμόζει πάντα σφιχτά στην τρύπα αποστράγγισης, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Η αλυσίδα σκουριάζει με τον καιρό και αφήνει μουντζούρες στο σμάλτο της μπανιέρας.

Οι σύγχρονες μπανιέρες πωλούνται με ενσωματωμένο πώμα που μπλοκάρει το νερό με ένα πάτημα. Μπορεί επίσης να το αγοράσετε ξεχωριστά και να το τοποθετήσετε μόνοι σας.

Φωτιζόμενος διακόπτης

© Depositphotos.com

Οι κατασκευαστές φωτιζόμενων διακοπτών κάνουν τον δείκτη έντονο κόκκινο ή μπλε νέον και συχνά η λάμψη του είναι μόνο ενοχλητική και προσελκύει την προσοχή. Και αν ένας τέτοιος διακόπτης είναι εγκατεστημένος στην κρεβατοκάμαρα, τότε μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο.

Τα μοντέρνα μοντέλα έχουν κομψό σχέδιο, ταιριάζουν στο εσωτερικό και δεν ενοχλούν με τη φωτεινότητά τους.

Θυροτηλέφωνο

adme

Ένα θυροτηλέφωνο που έχει κιτρινίσει με την πάροδο του χρόνου σίγουρα δεν θα προσθέσει λάμψη στο χωλ σας. Τα σύγχρονα μοντέλα όχι μόνο φαίνονται κομψά, αλλά έχουν και πλούσια λειτουργικότητα: έλεγχος έντασης ήχου, επιλογή ήχου και άλλες ευχάριστες και βολικές πρόσθετες λειτουργίες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Νιπτήρας μπολ

© Depositphotos.com

Ίσως ένας τέτοιος νιπτήρας φαίνεται πολύ εξαιρετικός, αλλά σύμφωνα με τους διακοσμητές δεν είναι πολύ πρακτικός και έχει πολλά μειονεκτήματα.

Το μπολ μπορεί να σπάσει και να χωριστεί, είναι άβολο για άτομα με χαμηλό ανάστημα, απαιτεί προσεκτική φροντίδα και συντήρηση. Οι πιτσιλιές νερού σκορπίζονται έξω από τον νεροχύτη, γι’ αυτό και το υλικό του ντουλαπιού φουσκώνει με τον καιρό.

Διακοσμητικό κάλυμμα για καλοριφέρ

© Depositphotos.com, © Установка Доводчиков / YouTube

Τα διακοσμητικά καλύμματα καλοριφέρ όχι μόνο φαίνονται ογκώδη αλλά και «τρώνε» την πολύτιμη θερμότητα εάν τοποθετηθούν λανθασμένα.

Είναι καλύτερα να εγκαταστήσετε σύγχρονα καλοριφέρ που δεν χρειάζεται να είναι κρυφά ή να αγοράσετε νεότερους τύπους διακοσμητικών καλυμμάτων όπως γυάλινα μοντέλα.

Πολυέλαιος αράχνη

© nectar_ / Reddit

Αδέξιος, άβολος και ακόμη και λίγο εκφοβιστικός λόγω της ομοιότητας με μια αράχνη, ένας πολυέλαιος αράχνη δεν θα προσθέσει ομορφιά στο σπίτι σας. Και δεν ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Είναι καλύτερο να κοιτάξετε άλλα, λιγότερο επιτηδευμένα μοντέλα.

Ογκώδης καναπές στην κουζίνα

© Depositphotos.com

Η θέση του καναπέ είναι στο σαλόνι και όχι στην κουζίνα. Ειδικά αν είναι μεγάλος και δεν ταιριάζει στο εσωτερικό. Επιπλέον, τέτοια έπιπλα θα λερώνονται συνεχώς στον χώρο μαγειρέματος και φαγητού και θα πρέπει να τα πλένετε μετά από κάθε γιορτή.

Δείτε ακόμη 7 Βρώμικα Πράγματα στα Σπίτια που Συνήθως Προσέχουν Μόνο οι Επισκέπτες

Κορνίζες φωτογραφιών στο ίδιο στυλ

© Valentin Agapov / Shutterstock, © tastemebakes / Reddit

Μακριά από βαρετές πανομοιότυπες κορνίζες φωτογραφιών, μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να συνδυάσετε κάθε είδους κορνίζες από διαφορετικά υλικά. Το δωμάτιο θα φαίνεται εξαιρετικό, φωτεινό και φρέσκο, και η προβολή φωτογραφιών θα γίνει πιο συναρπαστική.

Σετ επίπλων κρεβατοκάμαρας

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Παλαιότερα, τα σετ επίπλων κρεβατοκάμαρας στο ίδιο στυλ θεωρούνταν σημάδι μιας ελίτ ευρωπαϊκού στυλ, αλλά σήμερα φαίνονται άκομψα και ντεμοντέ. Στους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, έπιπλα διαφορετικών χρωμάτων, στυλ, σχημάτων, κατασκευασμένα από διάφορα υλικά συνδυάζονται τέλεια.

Πόρτα εισόδου με καθρέφτη

© Depositphotos.com

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτές οι πόρτες ήταν πολύ δημοφιλείς, αλλά με την πάροδο του χρόνου σταδιακά εξαφανίστηκαν. Σήμερά κομψά μοντέλα είναι στη μόδα, χωρίς ένθετα καθρέφτη και φανταχτερά εξαρτήματα. Και για το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, οι ψηλές πόρτες μέχρι την οροφή είναι τάση. Μεγαλώνουν οπτικά το χώρο και δείχνουν κομψές.

Ξύλινο ράφι για μπανιέρα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σε όμορφες γυαλιστερές εικόνες περιοδικών, αυτή η διακόσμηση φαίνεται χαριτωμένη και κομψή. Αλλά στην πραγματικότητα, το ράφι παρεμποδίζει, είναι πηγή ακαταστασίας και οπτικού θορύβου και δεν φαίνεται κατάλληλο σε όλα τα μπάνια. Επιπλέον, πριν κάνετε ντους, θα πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς, καθώς το ξύλο θα διογκωθεί με την πάροδο του χρόνου από την υγρασία και το ράφι θα χάσει την αρχική του εμφάνιση.

Διακοσμητικές επιγραφές με παρακινητικές εκφράσεις

© Depositphotos.com

Οι διακοσμητές συμβουλεύουν να μην γεμίζετε το χώρο του σπιτιού με μια ποικιλία από επιγραφές με εκφράσεις και εισαγωγικά. Οι πάσης φύσεως «Κανόνες του Σώματος», «Συνθήματα για τη ζωή», οι επιγραφές «Σπίτι, γλυκό σπίτι» έχουν γίνει λόγος γελοιοποίησης. Επιπλέον, η αφθονία των πολύχρωμων φωτεινών διακοσμητικών στοιχείων προκαλεί αταξία στο σπίτι.

Μεταλλικά στόρια

© Oleksandr Pirko / Shutterstock

Οι μεταλλικές περσίδες, που κιτρινίζουν με την πάροδο του χρόνου, δεν θα προσθέσουν ελκυστικότητα σε κανένα εσωτερικό χώρο. Μαζεύουν σκόνη, κουδουνίζουν σε κάθε τράβηγμα και αφήνουν γρατσουνιές στο τζάμι. Επιπλέον, είναι δύσκολο να πλυθούν και τα στόρια παραμορφώνονται με τα χρόνια.

Τοίχος μαυροπίνακας σε παιδικό δωμάτιο

© Depositphotos.com

Για λίγο, ο τοίχος μαυροπίνακας για τη διακόσμηση ενός παιδικου δωμάτιου ήταν στην κορυφή της δημοτικότητας. Το επέλεγαν οι γονείς ώστε το παιδί τους να μπορεί να ικανοποιήσει τη δημιουργική του παρόρμηση ανά πάσα στιγμή.

Αλλά δεν σκέφτηκαν τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας διακόσμησης. Σκόνη κιμωλίας που κατακάθεται στο πάτωμα και τα έπιπλα, τα λερωμένα παιδικά ρούχα μετά την επαφή με τον τοίχο, ο οπτικός θόρυβος και οι συνεχείς λεκέδες στον πίνακα – όλα αυτά αποτρεπουν κάθε επιθυμία να έχετε έναν τεράστιο μαυροπίνακα στο παιδικό δωμάτιο.

Δείτε επίσης Τέλος στην ακαταστασία: 50 πράγματα που πρέπει να «ξεφορτωθείτε» από το σπίτι σας για να είναι πάντα συμμαζεμένο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 35

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οικιακά είδη,λήξη οικιακών ειδών,αντικατάσταση οικιακών ειδών,συμβουλές,χρήσιμα

9 Οικιακά Είδη που Χρησιμοποιείτε Πολύ Περισσότερο από όσο θα Έπρεπε

παραπλανητικές ετικέτες προϊόντων,διατροφή,συμβουλές διατροφής,χρήσιμα

8 Τρόποι που οι Ετικέτες Προϊόντων Κρύβουν την Αλήθεια