in , , , , , , ,

8 Τρόποι για να Φαίνεται το Σπίτι σας Πολυτελές Χωρίς να Ξοδέψετε μια Περιουσία

συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση
8 Τρόποι για να Φαίνεται το Σπίτι σας Πολυτελές Χωρίς να Ξοδέψετε μια Περιουσία

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να πτωχεύσουν για να κάνουν το σπίτι τους να μοιάζει με αυτών στα περιοδικά. Και άλλοι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα συνονθύλευμα χρωμάτων και σχεδίων στα σπίτια τους σε μια προσπάθεια να τα κάνουν να φαίνονται πολυτελή. Ωστόσο, το μυστικό για ένα πολυτελές σπίτι βρίσκεται στην απλότητα και τον μινιμαλισμό χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. 12 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες για να Φαίνεται το Σπίτι σας Αμέσως Πολυτελές

Αντικαταστήστε τις χρωματιστές πετσέτες με λευκές.

© Jessica F. / Wikimedia Commons, © CC BY 2.5, © MB SRL / Wikimedia Commons, © CC BY 4.0

Οι χρωματιστές πετσέτες με αστεία σχέδια μπορεί να φαίνονται χαριτωμένες, αλλά αν θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας λίγη κομψότητα, απλώς αντικαταστήστε τις με λευκές. Ανεξάρτητα από τα χρώματα που είναι στο μπάνιο σας, το λευκό θα ταιριάζει με οτιδήποτε.

Χρησιμοποιήστε λευκά κλινοσκεπάσματα.

© megskinz / Reddit, © Shutterstock.com

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα λευκά κλινοσκεπάσματα καθαρίζονται πιο εύκολα. Επιπλέον, μπορεί να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες, σε αντίθεση με τα περισσότερα χρωματιστά κλινοσκεπάσματα. Σας δίνει επίσης την ελευθερία να τα συνδυάσετε αβίαστα με πολύχρωμα ριχτάρια και μαξιλάρια.

Διακοσμήστε με φρούτα.

© Shutterstock.com, © Pixnio.com

Μπορείτε να δώσετε περισσότερη ζωή στην κουζίνα ή το σαλόνι σας τοποθετώντας μερικά μπολ με φρούτα στα τραπέζια ή τους πάγκους. Λάβετε υπόψη ότι αν και η χρήση ψεύτικων φρούτων μπορεί να είναι εντάξει σε ορισμένες περιπτώσεις, οι περισσότεροι διακοσμητές προτιμούν αληθινά φρούτα. Φροντίστε να συνδυάσετε σωστά τα χρώματα και μόλις βρείτε τον τέλειο συνδυασμό, διατηρήστε τον απλό και μην το παρακάνετε.

Πολλές πηγές φωτισμού.

© aismallard / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 3.0, © mediterranean**** / Reddit

Προσθέστε μερικά μικρά επιτραπέζια φωτιστικά, κεριά ή φωτάκια σε γιρλάντες. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε εύκολα μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Δείτε ακόμη 12 Κόλπα για να Μυρίζει το Σπίτι σαν Πολυτελές Ξενοδοχείο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλαισιώστε τους καθρέφτες σας.

© Laurengonzo / Wikimedia Commons, © rogerwilco-au / Reddit

Ένας συνηθισμένος καθρέφτης μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό αξεσουάρ για κάθε δωμάτιο. Συνήθως, δεν απαιτεί πολλά χρήματα και μπορεί να γίνει εύκολα, ακόμα κι αν το DIY δεν είναι το καλύτερό σας. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα πλαίσιο για να διαλέξετε και μπορείτε να τα προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν τέλεια με το δωμάτιό σας.

Αγοράστε σετ μπάνιου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Βεβαιωθείτε ότι οι διανομείς σαπουνιού, τα δοχεία και οι θήκες οδοντόβουρτσας ταιριάζουν μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο, το μπάνιο σας θα φαίνονται πιο οργανωμένο. Πολλά καταστήματα πουλούν φθηνά σετ, και αν η ποικιλία σας μπερδεύει, απλώς επιλέξτε ουδέτερα χρώματα και μινιμαλιστικά σχέδια.

Χρησιμοποιήστε δίσκους.

© Ralf Roletschek / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 3.0, © Shutterstock.com

Χρησιμοποιείτε ορισμένα προϊόντα τόσο συχνά που δεν έχει νόημα να τα βάζετε στα συρτάρια και να τα βγάζετε ξανά. Αντί να στοιβάζετε τα πάντα στο τραπέζι, βάλτε όλα σε έναν κομψό δίσκο. Το δωμάτιό σας θα γίνει αμέσως πιο συγκροτημένο και πολυτελές καθώς δεν θα υπάρχει οπτική ακαταστασία, ενώ θα προσθέσει και κάποια υφή.

Διακοσμήστε παλιές επιφάνειες με αυτοκόλλητο μαρμάρινο χαρτί.

© Shutterstock.com, © Unsplash.com

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τις επιφάνειές σας να γυαλίζουν όσο σκληρά κι αν τρίψετε, αγοράστε αυτοκόλλητο μαρμάρινο χαρτί. Κολλήστε το στην παλιά επιφάνεια και απολαύστε το ανακαινισμένο έπιπλο. Το μάρμαρο είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας στο σπίτι σας.

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 9 Οικονομικά Κόλπα για να Φαίνεται το Σπίτι σας πιο Πολυτελέστατο, χωρίς έξοδα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδέες για μικρά παιδικά δωμάτια,διακόσμηση μικρού παιδικού δωματίου,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού

41 Μικρά και Χρηστικά Παιδικά Δωμάτια

Πανάκριβο Ηλιέλαιο: Το ξεχασμένο λάδι που το αντικαθιστά. Είναι πάμφθηνο και γίνεται ανάρπαστο

Πανάκριβο Ηλιέλαιο: Το ξεχασμένο λάδι που το αντικαθιστά. Είναι πάμφθηνο και γίνεται ανάρπαστο