in , , , , , , ,

12 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες για να Φαίνεται το Σπίτι σας Αμέσως Πολυτελές

διακοσμητικές λεπτομέρειες,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης
διακοσμητικές λεπτομέρειες,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

Το πολυτελές εσωτερικό σπιτιού δεν απαιτεί απαραίτητα σοβαρές οικονομικές επενδύσεις. Μερικές φορές είναι απλώς θέμα προσθήκης ενός μόνο αντικειμένου, όπως ένα μαξιλάρι ή ένα χαλί, και το δωμάτιο φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται εντυπωσιακό σε ελάχιστο χρόνο. 13 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες που Κάνουν τη Διαφορά

Καθρέφτες τοίχου

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σύμφωνα με τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων, οι κρεμαστοί διακοσμητικοί καθρέφτες είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αλλάξετε άμεσα την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου, καθώς επεκτείνουν οπτικά τον χώρο. Οι ειδικοί προτείνουν επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλούς καθρέφτες ταυτόχρονα και μεγάλους για να δημιουργήσετε έναν τοίχο καθρέφτη.

Ματ πόμολα χωρίς φθορές

adme

Τα πόμολα στις πόρτες και τα έπιπλα μπορεί γρήγορα να γίνουν αναισθητικά, θαμπά ή να γρατσουνιστούν. Για να μην αλλάξετε ολόκληρο το εσωτερικό και ταυτόχρονα να ανανεώσετε την εμφάνιση του χώρου, αρκεί απλώς να αλλάξετε τα πόμολα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πιο κομψές επιλογές είναι τα ματ από ορείχαλκο ή χαλκό.

Ανάμειξη υλικών

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι διακοσμητές συνιστούν την ανάμειξη διαφορετικών τύπων υφασμάτων καθώς και την προσθήκη ξύλινων, γυάλινων και μεταλλικών αντικειμένων.

Vintage χαλί

© Depositphotos.com

Με τη βοήθεια ενός στιλάτου vintage χαλιού, μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με πολυτελές τρόπο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα πραγματικό vintage, μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούργιο χαλί σε αυτό το στυλ.

Το μόνο πράγμα στην επιλογή του είναι να μην κάνετε λάθος με το μέγεθος. Τα πολύ μικρά χαλιά δεν θα προσθέσουν πολυτέλεια στο δωμάτιο. Αξίζει επίσης να βάλετε έπιπλα στο χαλί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πουπουλένια μαξιλάρια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μαξιλάρια με συνθετική γέμιση γίνονται γρήγορα επίπεδα και άμορφα, κάτι που δεν προσθέτει ομορφιά. Οι διακοσμητές συνιστούν την αντικατάσταση τους με πουπουλένια μαξιλάρια – εκτός εάν, φυσικά, υπάρχει αλλεργία στο πούπουλο. Διατηρούν το καμπυλωτό τους σχήμα για πολύ περισσότερο και θα διακοσμήσουν τέλεια το κρεβάτι.

Χρωματιστά αντικείμενα

© Depositphotos.com

Απλώς η προσθήκη ενός φωτεινού χρώματος έμφασης θα σας βοηθήσει να κάνετε το δωμάτιο πιο ενδιαφέρον. Οι διακοσμητές συνιστούν ότι μια παρόμοια απόχρωση θα πρέπει να υπάρχει σε τουλάχιστον 3 αντικείμενα. Για παράδειγμα, ένα ουδέτερο σαλόνι μπορεί να διακοσμηθεί με μπλε μαξιλάρια, μια πολυθρόνα και κάποιο μικρό αξεσουάρ όπως ένα βιβλίο στο τραπέζι.

Δείτε ακόμη 19 Λεπτομέρειες που Μπορούν Εύκολα να Καταστρέψουν τη Διακόσμησή σας

Αντικείμενα και έπιπλα διαφορετικών στυλ

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν προσθέσετε στοιχεία οποιουδήποτε άλλου στυλ σε ένα δωμάτιο σχεδιασμένο σε ένα στυλ, τότε το δωμάτιο θα αποκτήσει αμέσως μια όψη επαγγελματία διακοσμητή. Για παράδειγμα, ανανεώστε ένα κλασικό δωμάτιο με κάτι μοντέρνο. Και το αντίστροφο: αν το δωμάτιο είναι φτιαγμένο σε Art Nouveau, μπορείτε να το διακοσμήσετε με πιο κλασικά στοιχεία.

Απλά λευκά αμπαζούρ

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα θαμπά χρώματα δίνουν στο δωμάτιο μια θαμπή εμφάνιση. Το χρώμα είναι σημαντικό ακόμη και όταν επιλέγετε μια τέτοια εσωτερική λεπτομέρεια όπως ένα αμπαζούρ. Επομένως, οι διακοσμητές συμβουλεύουν να αντικαταστήσετε παλιές απλίκες απαλής απόχρωσης και, επιπλέον, πιο εκλεπτυσμένης μορφής. Μια κατάλληλη εναλλακτική λύση είναι ένα μινιμαλιστικό λευκό αμπαζούρ.

Ανοιχτές βιβλιοθήκες

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Αν έχετε μια εκτενή συλλογή βιβλίων, μην την κρύβετε σε κλειστά συρτάρια και ντουλάπια. Οι ανοιχτές βιβλιοθήκες θα φέρουν πολυτέλεια στο χώρο. Οι διακοσμητές προτείνουν να επιλέξετε σε τόνους ξύλου ή λευκό, ανάλογα με το αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη ζεστασιά ή φρεσκάδα.

Διακοσμητικές ροζέτες οροφής

© Depositphotos.com

Η οροφή μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική λύση εάν τοποθετήσετε γύρω από το φωτιστικό διακοσμητική ροζέτα οροφής από πολυουρεθάνη. Τέτοια εσωτερικά στοιχεία γίνονται εύκολα και γρήγορα, ενώ δίνουν κομψότητα. Μπορούν επίσης να βαφτούν στην επιθυμητή απόχρωση.

Μαξιλάρια δαπέδου

© Aleksandr Stupnikov / Shutterstock, © Depositphotos.com

Ενω πολλοί χρησιμοποιούν διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ, λίγοι σκέφτονται τα μαξιλάρια δαπέδου. Ωστόσο, αυτή η λεπτομέρεια κάνει τη όψη του δωματίου ολοκληρωμένη. Επιπλέον, μπορείτε να καθίσετε σε αυτά. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για μικρά δωμάτια όπου οι ογκώδεις πολυθρόνες φαίνονται άσχημες ή δεν μπορούν να τοποθετηθούν καθόλου.

Βάση για ομπρέλες και καλόγηρος

© Depositphotos.com, © Pixel-Shot / Shutterstock

Αυτά χρησιμεύουν ως υπέροχα στοιχεία της διακόσμησης του χωλ. Δεν θα χρειάζεται να σκεφτείτε πού να στεγνώσετε μια βρεγμένη ομπρέλα μετά από μια βόλτα στη βροχή ή να κρεμάσετε ρούχα, καπέλα και τσάντες.

Δείτε επίσης 20 Πράγματα που Δείχνουν ένα Σπίτι Φτηνιάρικο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μείωση εξόδων σπιτιού,εξοικονόμηση χρημάτων,συμβουλές για το σπίτι,χρήσιμα

13 Συμβουλές για να Μειώσετε τα Έξοδα του Σπιτιού και να Εξοικονομήσετε Χρήματα

64χρονη με νεανικό κορμί,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle

64 χρονών Έφηβη: Μια 64χρονη Γυναίκα Αποκαλύπτει πώς Διατηρεί τη Νεανική της Εμφάνιση