in , , , ,

19 Λεπτομέρειες που Μπορούν Εύκολα να Καταστρέψουν τη Διακόσμησή σας

Αισθανόμαστε τόσο καλά όσο φαίνονται το ίδιο τα σπίτια μας. Αλλά πολλές φορές, όταν προσπαθούμε να κάνουμε το σπίτι μας πιο ωραίο, κάνουμε μερικά αρκετά μεγάλα λάθη. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει λόγω της αγάπης μας για παλιά πράγματα που δεν θέλουμε να πετάξουμε, άλλες φορές λόγω ότι επιλέξαμε λάθος χρώματα. Αλλά όλα διορθώνονται.

Τα αγαλματίδια «7 ελέφαντες»

Αυτό το είδος ήταν δημοφιλές τη δεκαετία του ’90. Βρίσκονταν στα ράφια των βιβλιοθηκών σχεδόν κάθε σπιτιού. Σήμερα όμως φαίνονται απαίσια και μικρά μινιμαλιστικά αγαλματίδια τα αντικαθιστούν σταδιακά.

Φωτάκια νύχτας νέον

Τα φώτα νέον είναι για μπαρ και νυχτερινά κέντρα, αλλά όχι για σπίτια. Αν θέλετε να ζωντανέψετε το χώρο σας με μοναδικό φωτισμό, είναι καλύτερο να επιλέξετε φωτιστικά αλαμπάστερ με απλό σχεδιασμό.

7 Λάθη που Μπορούν να Καταστρέψουν το Στυλ σας

© Holly / wikipedia

Διακοσμητικές βεντάλιες στους τοίχους

Μια τεράστια διακοσμητική βεντάλια στον τοίχο είναι ένα άλλο σημάδι του παρελθόντος. Αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία περιορίζουν πολύ το χώρο, οπότε είναι καλύτερα να μην τα χρησιμοποιείτε. Αντ’ ‘αυτού, μπορείτε να επιλέξετε ένα τρίπτυχο – ένα σύνολο από 3 αφίσες ή πίνακες ζωγραφικής, για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας.

© pixnio

Πολυεπίπεδοι πολυέλαιοι

Σε πολλά σπίτια υπάρχουν αυτοί οι τεράστιοι πολυέλαιοι του παρελθόντος αλλά σήμερα, αντικαθίστανται από μικρά και απλά φωτιστικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© javist / pikabu

Ψεύτικα ηλιοτρόπια

Αυτά τα τεράστια ψεύτικα λουλούδια μπορεί να φαίνονται υπέροχα σε ένα ρουστίκ καφέ. Εάν έχετε την έντονη επιθυμία να δημιουργήσετε έναν μίνι κήπο στο σπίτι, είναι καλύτερα να επιλέξετε ζωντανά φυτά, όπως παχύφυτα, για παράδειγμα, τοποθετημένα σε ένα κομψό terrarium.

© depositphotos

Ταπετσαρία φωτογραφία

Η ταπετσαρία με φωτογραφίες από δάση ή τον ωκεανό ήταν διαδεδομένη τόσο στα σπίτια όσο και στα σχολεία πριν από περίπου 30 χρόνια. Αλλά σήμερα, για να κάνετε το σπίτι σας να λάμπει με νέα χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε ταπετσαρία που μοιάζει με μεταλλικές ή πέτρινες επιφάνειες.

20 Πράγματα που Δείχνουν ένα Σπίτι Φτηνιάρικο

© SuperTrousers / pikabu

Ξεπερασμένα καλοριφέρ ή θερμαντικά σώματα

Η επιθυμία για μινιμαλισμό αντικατοπτρίστηκε στις οικιακές συσκευές και τα θερμαντικά σώματα και τα καλοριφέρ δεν αποτελούν εξαίρεση. Όσο μικρότερος και πιο απλός είναι ο σχεδιασμός τους, τόσο το καλύτερο.

© depositphotos

Αυτοκόλλητα στους καθρέφτες

Στη δεκαετία του 2000, όσοι ήθελαν να προσθέσουν μια πινελιά δημιουργικότητας χρησιμοποιούσαν αυτοκόλλητα στους καθρέφτες τους. Αλλά αυτή η τάση έγινε ξεπερασμένη πριν από πολύ καιρό.

© depositphotos

Χρυσά αξεσουάρ

Τα χρυσά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν αμέσως οποιοδήποτε χώρο να φαίνεται φθηνός. Εάν θέλετε να δώσετε λάμψη στο σπίτι σας, επιλέξτε αυτά που έχουν ροζ χρυσό τόνο. Θα φαίνονται αρκετά κομψά και πολυτελή.

© depositphotos

Φωτεινές πετσέτες στο μπάνιο

Η αφθονία φωτεινών και ετερόκλητων αντικειμένων στο μπάνιο μπορεί να υπερφορτώσει το χώρο. Οι λευκές, σκούρες μπλε και γκρι πετσέτες είναι διαχρονικά κλασικά που θα φαίνονται πάντα υπέροχες.

© depositphotos

Πιατοθήκη ακριβώς πάνω από το νεροχύτη

Μια πιατοθήκη που κρέμεται ακριβώς πάνω από το νεροχύτη δεν φαίνεται αισθητικά όμορφη. Επιπλέον, δεν είναι τόσο βολική ή πρακτική.

© depositphotos

Χαμηλό κρεμαστό φωτιστικό

Αυτό είναι ένα άλλο διαδεδομένο διακοσμητικό τέχνασμα που αποτυγχάνει με την έννοια της αισθητικής και της ευκολίας. Σήμερα μπορείτε εύκολα να βρείτε φωτιστικά που στερεώνονται στην οροφή.

© depositphotos

Πλακάκια σε διαφορετικές αποχρώσεις

Πλακάκια με το ίδιο χρώμα, αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις μπορεί να σας μπερδέψουν όταν τα κοιτάτε. Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Γι’ αυτό τα μονόχρωμα ή τα ασπρόμαυρα σχέδια φαίνονται πολύ καλύτερα.

© depositphotos

Μαξιλάρια καλυμμένα με δαντέλα

Τα δαντελένια πετσετάκια και τα τραπεζομάντιλα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν κυριολεκτικά τα πάντα στο σπίτι, από τηλεοράσεις έως μαξιλάρια, εξακολουθούν να υπάρχουν σε μερικά σπίτια. Είναι καλύτερο να επιλέξετε μονόχρωμες θήκες, κουτιά με επένδυση από ύφασμα και καλάθια για ρούχα.

© depositphotos

Διαφανείς κουρτίνες

Εκτός από το να αφήνετε επιπλέον φως στο σπίτι, αυτές οι κουρτίνες φαίνονται πραγματικά ξεπερασμένες. Σήμερα είναι καλύτερο να επιλέξετε κουρτίνες από ύφασμα με πυκνή πλέξη.

© depositphotos

Τηλεόραση ενσωματωμένη σε έπιπλα

Παλιά η τηλεόραση ήταν η κύρια διακόσμηση του σπιτιού καθώς τοποθετούνταν οπουδήποτε – σε τραπέζια και ειδικές βάσεις. Σήμερα, είναι καλύτερο να τις κρεμάσετε στους τοίχους, δεδομένου ότι έχουν γίνει πιο λεπτές και πλατιές.

© shutterstock

Ρολόι του παππού

Ακόμα κι αν τα ογκώδη ξύλινα ρολόγια θεωρούνται vintage, κάνουν το χώρο να φαίνεται πολύ επιτηδευμένο και παλιομοδίτικο. Σήμερα, είναι μοντέρνα τα ρολόγια με πολλές όψεις που δείχνουν την ώρα σε πολλές πρωτεύουσες του κόσμου.

© shutterstock

Φωτιζόμενος καθρέφτης

Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να δημιουργήσετε ένα καμαρίνι σταρ στο σπίτι σας. Η τάση για καθρέφτες διακοσμημένους με λάμπες είναι παρελθόν. Σήμερα, οι καθρέφτες με πριτσίνια βιομηχανικού τύπου είναι δημοφιλείς.

© shutterstock

Διακοσμητικά ανάγλυφα από πολυουρεθάνη

Περίπλοκα ανάγλυφα που προκαλούν συσχετισμούς με γύψινα αγάλματα της αρχαίας εποχής σταμάτησαν να είναι πολυτελές αντικείμενο πριν από πολύ καιρό. Για να μην μετατρέψετε το σπίτι σας σε μουσείο αρχαιοτήτων, είναι καλύτερα να διακοσμήσετε τους τοίχους με διακοσμητική πέτρα.

© shutterstock

15 Τάσεις Διακόσμησης που Δεν Είναι Χρηστικές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Υπολείμματα Τροφίμων που Μπορείτε να Φάτε

6 Καλοκαιρινά Κόλπα που θα Δροσίσουν Εσάς και το Σπίτι σας