in , , ,

6 Καλοκαιρινά Κόλπα που θα Δροσίσουν Εσάς και το Σπίτι σας

Η επιθυμία για ένα δροσερό σπίτι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν είναι μόνο για αυτούς που ζουν στον τελευταίο όροφο κάποιου ψηλού κτηρίου, επειδή τα δροσερά δωμάτια είναι απαραίτητα για όλους, ανεξάρτητα από το πού ζείτε. Για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, έχουμε βρει 6 Καλοκαιρινά Κόλπα που θα Δροσίσουν Εσάς και το Σπίτι σας.

Υπνοδωμάτιο ιγκλού

Θα χρειαστείτε:
ανεμιστήρα
παπλωματοθήκη

Βάλτε τον ανεμιστήρα μπροστά από το κρεβάτι σας και αφήστε τον αέρα να φυσάει στην παπλωματοθήκη. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε, να διαβάσετε ένα βιβλίο και να ξεκουραστείτε στο υπνοδωμάτιό σας.

Πώς να Δροσίσετε ένα Δωμάτιο αν Δεν Έχετε Κλιματιστικό – ΜΟΝΟ με ανεμιστήρες!

cleverly

Δροσερό δωμάτιο

Θα χρειαστείτε:
σεντόνι
μπουκάλι ψεκασμού γεμάτο με νερό

Απλώς κρεμάστε ένα σεντόνι πάνω από ένα ανοιχτό παράθυρο και ψεκάστε το με νερό. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό ως ψύξη με εξάτμιση, η οποία θα βοηθήσει να δροσιστεί το δωμάτιο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
cleverly

Αλόη βέρα παγωτό για ηλιακά εγκαύματα

Θα χρειαστείτε:
φύλλο αλόης βέρα
μίξερ
ποτήρι
ξυλάκι παγωτού
μανταλάκι

Ανακατέψτε το ζελατινώδες υλικό στο εσωτερικό του φύλλου αλόης, ρίξτε το υγρό σε ένα ποτήρι και τοποθετήστε το ξυλάκι στη μέση. Χρησιμοποιήστε το μανταλάκι για να βεβαιωθείτε ότι το ξυλάκι παραμένει στη θέση του και παγώστε το ποτήρι. Εάν εμφανίσετε ηλιακό έγκαυμα, μπορείτε να τρίψετε το παγωτό αλόη βέρα στο σημείο.

Γιατί Δεν Μπορούμε να Κοιμηθούμε Χωρίς Κουβέρτα Ακόμη και σε μια Ζεστή Νύχτα;

cleverly

DIY κλιματιστικό

Θα χρειαστείτε:
ανεμιστηράκι USB
άδειο κουτί γάλα ή χυμού
πιστόλι κόλλας
παγάκια

Ξεπλύνετε και καθαρίστε το κουτί και ανοίξτε μια τρύπα τόσο μεγάλη όσο το ανεμιστηράκι USB. Τοποθετήστε το στην τρύπα και κολλήστε το στο κουτί με το πιστόλι κόλλας.

cleverly

Προσθέστε μερικά παγάκια στο κουτί, συνδέστε το ανεμιστηράκι USB στον υπολογιστή σας και το προσωπικό σας κλιματιστικό είναι έτοιμο.

cleverly

Ψυγείο κρεβατιού

Θα χρειαστείτε:
θερμοφόρα
παγάκια

Γεμίστε τη θερμοφόρα με παγάκια και βάλτε την στο κρεβάτι σας. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να δροσιστείτε όταν πάτε για ύπνο.

cleverly

Δροσερά πόδια

Θα χρειαστείτε:
σόλες παπουτσιών

Τοποθετήστε τις σόλες στον καταψύκτη για 2 ώρες και στη συνέχεια βάλτε τις πίσω στα παπούτσια σας. Ζεστά πόδια; Παρελθόν!

cleverly

9 Αγαπημένα λουλούδια για μπαλκόνι με ήλιο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

19 Λεπτομέρειες που Μπορούν Εύκολα να Καταστρέψουν τη Διακόσμησή σας

20 Σχεδιαστικά Λάθη που Φαίνονται Εξωπραγματικά