in , , , ,

64 χρονών Έφηβη: Μια 64χρονη Γυναίκα Αποκαλύπτει πώς Διατηρεί τη Νεανική της Εμφάνιση

64χρονη με νεανικό κορμί,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle
Μια 64χρονη Γυναίκα Αποκαλύπτει πώς Διατηρεί τη Νεανική της Εμφάνιση

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να αποτρέψουμε το σώμα μας να γεράσει με την πάροδο του χρόνου, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε υγιείς και να φαίνεστε νέοι. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι επιπτώσεις της άσκησης στη σωματική και ψυχική μας υγεία μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης. Η Lesley Maxwell, 64 ετών, αποτελεί παράδειγμα ενός υγιεινού, ισορροπημένου τρόπου ζωής και φαίνεται τόσο νέα όσο η εγγονή της. 8 Κόλπα Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση του Δέρματος

Πώς ξεκίνησε τη γυμναστική

© lesleymaxwell.fitness / Instagram

Η Lesley Maxwell, 64, είναι μια Αυστραλή γιαγιά που έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φυσική κατάσταση και την άσκηση. Ξεκίνησε το γυμναστήριο πριν από περίπου 15 χρόνια, μετά το διαζύγιό της. Κέρδισε τον πρώτο της διαγωνισμό όταν ήταν 49 ετών και αργότερα άρχισε να καταγράφει την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζοντας χιλιάδες followers στο Instagram, όπου προωθεί τις ασκήσεις της και τις προτάσεις της για υγιεινές τροφές.

© lesleymaxwell.fitness / Instagram, © lesleymaxwell.fitness / Instagram

Η Lesley μοιράζεται συχνά φωτογραφίες που γυμνάζεται με την εγγονή της Tia, η οποία είναι μόλις 20 ετών, και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. «Με περνούν για την αδερφή της εγγονής μου», αποκάλυψε η Lesley. Από την άλλη, η εγγονή της ισχυρίζεται: «Επειδή φαίνεται καταπληκτική για την ηλικία της, τραβάει την προσοχή».

Η Vanessa, η κόρη της Lesley και η μητέρα της Tia, είναι επίσης λάτρης της γυμναστικής. Όταν οι τρεις τους ασκούνται στο γυμναστήριο μαζί, είναι συχνά αδύνατο να τι ξεχωρίσεις. Η Βανέσα παρατήρησε: «Αν είμαι με τη μαμά μου μας νομίζουν ότι είμαστε αδερφές και αν είμαι με την Τία, νομίζουν ότι είμαστε αδερφές», είπε η Βανέσα.

Τραβά την προσοχή πολλών ανδρών.

© lesleymaxwell.fitness / Instagram

Δείτε ακόμη Γήρανση Δέρματος: 6 Αθώες Συνήθειες που Γέρνουν Γρηγορότερα το Δέρμα

Από τότε που άρχισε να μοιράζεται τις ασκήσεις και τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Lesley έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές, ιδιαίτερα μεταξύ των ανδρών. «Θεωρώ τα πάντα ως κομπλιμέντο. Είναι πραγματικά υπέροχο που με ακολουθούν», λέει, προσθέτοντας ότι απολαμβάνει τους άντρες θαυμαστές της γιατί ωραιοποιούν τη ζωή της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© lesleymaxwell.fitness / Instagram

Όλη η προσοχή που λαμβάνει έχει σίγουρα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της και τώρα η Lesley αναζητά κάποιον που θα εκτιμούσε τη ζωή της και θα μοιράζεται το πάθος και τα χόμπι της. «Αν ένας άντρας είναι αρκετά γενναίος να περπατήσει κατευθείαν προς το μέρος μου και να με κοιτάξει στα μάτια και να μου ζητήσει να βγούμε, είναι ένας αρκετά γενναίος άντρας». Η Lesley παραδέχτηκε: «Δεν χρειάζεται να είναι γυμναστής, αλλά θαυμάζω ένα υγιές σώμα. Α, και πρέπει να είναι πολύ ενεργητικός!»

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί

© lesleymaxwell.fitness / Instagram

Για τη Lesley, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχουν δύο ηλικίες: η χρονολογική που είναι από την ημερομηνία γέννησης μέχρι τώρα και η βιολογική η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα νεότερο σώμα και να γίνουμε πιο αδύνατοι και υγιείς μέσω της σωστης διατροφής και της αποτελεσματικής άσκησης.

© lesleymaxwell.fitness / Instagram

Θέλει να εμπνεύσει άλλες γυναίκες να νιώσουν καλά με το σώμα τους

© lesleymaxwell.fitness / Instagram

«Χτίστε τους μυς και κάψτε το λίπος και το να έχετε ένα υγιές αδύνατο σώμα εξαρτάται από εσάς». Η Lesley έχει δηλώσει: «Η αυτοπεποίθηση είναι νίκη για μένα». Ασκείται πέντε φορές την εβδομάδα και έχει σχεδόν 30 τίτλους γυμναστικής.

Η Maxwell πιστεύει ότι μοιράζοντας την ιστορία της στο διαδίκτυο, άλλες μεγαλύτερες γυναίκες θα παρακινηθούν να βελτιώσουν την υγεία τους και να αναγνωρίσουν τη δική τους ομορφιά.

Δείτε επίσης 7 κόλπα αντιγήρανσης που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα μετά τα 40 για να δείχνει νεότερη από την ηλικία της

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακοσμητικές λεπτομέρειες,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

12 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες για να Φαίνεται το Σπίτι σας Αμέσως Πολυτελές

DIY θερμοκήπιο για μπαλκόνι,diy κατασκευές,κατασκευές για το σπίτι

Θερμοκήπιο στο Μπαλκόνι: Πώς να το φτιάξεις από παλιά ξύλα και κουφώματα