Στην κατάψυξη δεν μπορούν να συντηρηθούν όλα τα τρόφιμα, αφού υπάρχουν πέντε κατηγορίες φαγώσιμων προϊόντων που πρέπει να πεταχτούν.
Μπορεί στην κατάψυξη να αποθηκεύουμε τα πάντα και πολλές φορές να την παραφορτώνουμε με τρόφιμα, ωστόσο, αυτό δεν είναι ασφαλές, αφού υπάρχουν πέντε τύποι που δεν έχουν θέση εκεί.
Ξαναπαγωμένα τρόφιμα
Κάθε φορά που ξεπαγώνετε και έπειτα ξαναπαγώνετε ένα τρόφιμο, αυξάνετε τις πιθανότητες να αναπτυχθούν βακτήρια. Μην ξαναπαγώνετε φαγητό που έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερο από δύο ώρες. Καλό είναι να χωρίζετε το φαγητό σας σε μερίδες πριν το βάλετε στην κατάψυξη και να αφαιρείτε από αυτή μόνο ότι πρόκειται να καταναλώσετε.
Ξεχασμένα περισσεύματα – Διάβασε όλο το άρθρο στο syntagesgiaolous
Οι χρωστικές, μεταξύ των άλλων πρόσθετων τροφίμων, είναι ουσίες φυσικές ή συνθετικές που προστίθενται σε τροφές έτοιμες προς… Read More
Πολλοί πορτοφολάδες περιμένουν πλήθος κόσμου στα εμπορικά κέντρα. Απασχολημένοι ψάχνοντας για τέλεια δώρα, πέφτουν θύματα… Read More
Εκτός από τα λιπάσματα που βρίσκουμε σε γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά, οικιακά υπολείμματα… Read More
Πολλοί κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα ή σε μια λίμνη. Δυστυχώς, το καλοκαίρι συχνά… Read More
Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα