in , , , ,

10 Συμβουλές για να Διατηρείτε έναν Μικρό Χώρο ΠΑΝΤΑ Καθαρό

Εάν ζείτε σε ένα μικρό χώρο, ξέρετε ότι είναι δύσκολο να το διατηρείτε καθαρό καθημερινά. Οι μικρότεροι χώροι φαίνεται να μαζεύουν περισσότερη ανεπιθύμητη ακαταστασία, βρωμιά και σκόνη! Με μερικές απλές συμβουλές μπορείτε να διατηρήσετε τον μικρό σας χώρο καθαρό και αστραφτερό κάθε μέρα. ΠΟΤΕ Μην Καθαρίζετε με Νερό Αυτά Τα 12 Πράγματα Στο Σπίτι

10 Συμβουλές για να Διατηρείτε έναν Μικρό Χώρο ΠΑΝΤΑ Καθαρό

Απομακρύνετε τα άχρηστα.

Αυτός είναι ο κανόνας νούμερο ένα για κάποιο λόγο! Εάν δεν αγαπάτε ή δεν χρησιμοποιείτε ένα αντικείμενο — γιατί το έχετε ακόμα; Απομακρύνετε τα άχρηστα και ελευθερώστε χώρο. Οι ανοιχτοί χώροι φαίνονται πιο καθαροί και δεν χρειάζεται να ξεσκονίσετε τόσα πράγματα!

Καθαρίστε καθώς κινήστε.

Έχετε μια μικρή κουζίνα; Πλύνετε τα σκεύη στο χέρι καθώς μαγειρεύετε. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που έχετε να καθαρίσετε στο τέλος του γεύματος είναι οι κατσαρόλες και τα πιάτα που φάγατε! Μετακίνηση από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο το βράδυ; Αρφανέψτε τα μαξιλάρια, ισιώστε τα πράγματά σας και τοποθετήστε τα πράγματα εκεί που πάνε. Το επόμενο πρωί, θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για το καθαρό δωμάτιο.

Μην αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Αν δεν σας αρέσει κάτι ή δεν το χρησιμοποιείτε, τότε γιατί το έχετε; Κρατήστε την ακαταστασία στο ελάχιστο.

Επιλέξτε μικρότερα έπιπλα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Αν απλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από κάποια από τα «πράγματά» σας, βρείτε έναν τρόπο να τα αποθηκεύσετε σε ντουλάπια ή έπιπλα με αποθηκευτικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε λιγότερο σκόνη όταν καθαρίζετε.

Δείτε ακόμη Κάνε Το Κόλπο Με Την Κάλτσα: Για Λαμπερά Στόρια Μόνο Με Ένα Υλικό Από την Κουζίνα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθαρίστε πέντε λεπτά την ημέρα.

Μαζέψτε την κουζίνα κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος και συμμαζέψτε το γραφείο σας πετώντας αλληλογραφία και σκουπίδια μόλις μπείτε στο σπίτι. Αφήστε τα παπούτσια και τα είδη εξωτερικού χώρου όταν επιστρέψετε στο σπίτι. Όλες αυτές οι μικρές δουλειές πέντε λεπτών αθροίζονται σε ένα πιο καθαρό σπίτι.

Επενδύστε σε ένα φίλτρο αέρα ή ανεμιστήρα οροφής.

Η σκόνη κατακάθεται σε όλα, αλλά ένα φίλτρο αέρα ή ένας ανεμιστήρας οροφής μπορεί να κυκλοφορήσει αέρα και να διατηρήσει τον μικρό σας χώρο λίγο πιο καθαρό.

Σφουγγάρι μαγική γόμα

Αυτό είναι το αγαπημένο καθαριστικό του μικρού χώρου σας. Το σφουγγάρι μαγική γόμα έχει τη δύναμη να αφαιρεί σχεδόν κάθε λεκέ σε όλες τις επιφάνειες. Προσοχή όμως γιατί μπορει και να βγάλει το χρώμα!

Κάντε τη σωστή προετοιμασία καθαριότητας.

Αγοράστε αποτελεσματικά είδη καθαρισμού με ευχάριστα αρώματα που σας αρέσουν και πάρτε ένα μεγάλο καλάθι άπλυτων για να μαζέψετε εκείνα τα βρώμικα ρούχα που καταλήγουν στο πάτωμα.

Ορίστε μια μέρα κάθε εβδομάδα ως «ημέρα καθαρισμού».

Αυτή είναι η μέρα που σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα τα πατώματα, τον καναπέ, αλλάζετε σεντόνια, πετσέτες, καθαρίζετε το μπάνιο, ξεσκονίζετε και σκουπίζετε τους πάγκους με απολυμαντικό.

Ορίστε μια ημέρα κάθε μήνα ή τριμήνου για τον «βαθύ καθαρισμό».

Αυτή είναι η μέρα που καθαρίζετε τα πάντα. Αρμούς αποχετεύσεις, το ταβάνι πάνω από την κουζίνας σας, κρυφα σημεία κάτω από τα έπιπλα και άλλα. Μπορείτε να αλλάξετε οδοντόβουρτσες, ξυράφια, να πετάξετε παλιό μακιγιάζ ή σαπούνια που δεν χρησιμοποιείτε, να σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα τα στρώματα κ.λπ.

πηγή φωτογραφίας /φώτο

Δείτε επίσης ΠΟΤΕ Χωρίς Γάντια: 11 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε Με Γυμνά Χέρια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξύλινα δάπεδα,καταστροφή ξύλινων δαπέδων,φροντίδα ξύλινων δαπέδων,συμβουλές για ξύλινα δάπεδα,καθαρισμός ξύλινων δαπέδων,

7 Τρόποι με τους Οποίους Μπορεί να Καταστρέφετε τα Ξύλινα Δάπεδά σας

Ορχιδέες από Σπόρους: Πώς να Καλλιεργήσετε Αυτό το Υπέροχο Και Ντελικάτο Λουλούδι

Ορχιδέες από Σπόρους: Πώς να Καλλιεργήσετε Αυτό το Υπέροχο Και Ντελικάτο Λουλούδι