in , ,

8 Βασικές Συμβουλές Περιποίησης Επιδερμίδας που Πρέπει να Γνωρίζουν Όλες οι Γυναίκες

περιποίηση επιδερμίδας,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές για το δέρμα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
περιποίηση επιδερμίδας,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές για το δέρμα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η βασική περιποίηση του δέρματος είναι αρκετά απλή. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβές μάρκες καλλυντικών για να έχετε υγιές δέρμα. Η περιποίηση της επιδερμίδας αφορά περισσότερο τις σωστές συνήθειες παρά τη χρήση πολυτελών προϊόντων. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζατε! Γιατί Είναι Σημαντικό να Διακόπτετε τη Ρουτίνα Φροντίδας της Επιδερμίδας σας Τουλάχιστον Μία Φορά το Μήνα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Ενυδατώστε το δέρμα σας

8 Βασικές Συμβουλές Περιποίησης Επιδερμίδας που Πρέπει να Γνωρίζουν Όλες οι Γυναίκες

Το ξηρό δέρμα είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένες και να χρησιμοποιείτε καλές ενυδατικές κρέμες που υποστηρίζουν τον φραγμό του δέρματος δίνοντάς του τα απαραίτητα λιπίδια και προστατεύοντάς το από εξωτερικές χημικές ουσίες. Παρέχουν επίσης νερό και θρέφουν το δέρμα. Θέλετε να μάθετε την πιο οικονομική φυσική ενυδατική κρέμα; Δεν χρειάζονται φανταχτερές μάρκες, το παρθένο λάδι καρύδας λειτουργεί μια χαρά.

Αποφύγετε τον ήλιο και φοράτε αντηλιακό

Ο ήλιος εκπέμπει ακτίνες UV, οι οποίες είναι η νούμερο ένα αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Μια μικρή ηλιοθεραπεία είναι μια χαρά, αλλά φροντίστε να την αποφύγετε όσο μπορείτε. Εάν πρέπει να βγείτε έξω και να σταθείτε κάτω από τον ήλιο για πολλή ώρα, φροντίστε να φοράτε αντηλιακό και καπέλο. Χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό που περιέχει αντιφλεγμονώδη και επανορθωτικά συστατικά. Επιλέξτε ένα με προστασία τόσο από την UVA όσο και από την UVB και τουλάχιστον SPF 30.

Εφαρμόστε τα καλλυντικά από το λεπτότερο στο πιο παχύ

Όταν εφαρμόζετε τα καλλυντικά σας, να τα απλώνετε πάντα από το λεπτότερο έως το πιο παχύ. Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σας να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά κάθε στρώσης πιο αποτελεσματικά!

Αφαιρείτε πάντα το μακιγιάζ σας

Ποτέ μην αποκοιμηθείτε όταν έχετε ακόμα το μακιγιάζ σας. Όσο κουρασμένες κι αν είστε, πλύνετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Το να αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ σας πριν εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας θα βοηθήσει το δέρμα σας να απορροφήσει καλύτερα το προϊόν. Το να αποκοιμηθείτε με το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας είναι απλώς μια αιτία για σπυράκια και άλλα δερματικά προβλήματα.

Δείτε ακόμη Το Skin Cycling Κυριαρχεί στο TikTok: Είναι η Εύκολη Ρουτίνα Φροντίδας Επιδερμίδας 4 Ημερών

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φάτε καλά

Καμία ποσότητα προϊόντων περιποίησης δεν μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας εάν δεν τρώτε σωστά. Η διατροφή σας επηρεάζει άμεσα την εμφάνισή σας. Όταν τρώτε πάρα πολλά γαλακτοκομικά για να τα αφομοιώσει το σώμα σας, το δέρμα σας μπορεί να υποφέρει από κυστική ακμή. Το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι έχουν χημικές ουσίες που μπορούν να μιμηθούν τις ορμόνες που ενεργοποιούν την παραγωγή λιπαρότητας στο δέρμα για να πυροδοτήσουν τη διαδικασία της ακμής.

Κοιμηθείτε αρκετά

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Θεραπεύει το σώμα μας κάθε βράδυ και χωρίς να κοιμάστε σωστά, το δέρμα σας θα φαίνεται θαμπό και άτονο, για να μην αναφέρουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Ο ύπνος επτά έως οκτώ ωρών είναι ο καλύτερος.

Κάντε απολέπιση

Θα πρέπει να κάνετε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό. Μην το παραλείπετε ή το παρακάνετε! Δύο φορές την εβδομάδα με ένα φυσικό scrub που έχει γαλακτικό οξύ είναι εξαιρετικό για το δέρμα σας. Οι πόροι σας θα ελαχιστοποιηθούν και το δέρμα σας θα αναδυθεί τέλεια.

Πλύνετε το σώμα σας με προσοχή

Εάν πλένετε υπερβολικά το δέρμα σας, θα κινδυνεύετε να αποκτήσετε ρυτίδες και να φαίνεστε πιο γερασμένες. Το λανθασμένο πλύσιμο μπορεί να οδηγήσει σε ξηροδερμία, η οποία είναι η αρχή πολλών δερματικών προβλημάτων. Για να αποφύγετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα αφρόλουτρο που είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Η Καλύτερη και Αποτελεσματική Ρουτίνα Φροντίδα Επιδερμίδας Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πιτυρίδα,αιτίες πιτυρίδας,αντιμετώπιση πιτυρίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Πιτυρίδα: Γιατί Εμφανίζεται και πώς να την Αντιμετωπίσετε Αποτελεσματικά

χαρτί υγείας με τοξικές χημικές ουσίες,PFAS,συμβουλές υγείας,υγεία,

Το Χαρτί Υγείας Περιέχει Τοξικές Χημικές Ουσίες που Σύμφωνα με μια Νέα Μελέτη θα Μπορούσαν να Καταλήξουν στο Φαγητό σας