in , , , ,

Γιατί Είναι Σημαντικό να Διακόπτετε τη Ρουτίνα Φροντίδας της Επιδερμίδας σας Τουλάχιστον Μία Φορά το Μήνα Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

διάλειμμα φροντίδας επιδερμίδας,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές δερματολόγων,
διάλειμμα φροντίδας επιδερμίδας,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές δερματολόγων,

Μπορείτε να έχετε συνηθίσει τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας αλλά είναι πραγματικά υγιές να αφήνετε το δέρμα σας να αναπνέει και να ξεκουράζεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα σύμφωνα με τους δερματολόγους. Το Skin Cycling Κυριαρχεί στο TikTok: Είναι η Εύκολη Ρουτίνα Φροντίδας Επιδερμίδας 4 Ημερών

Το δέρμα σας ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό του.

© Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER

Χωρίς προϊόντα περιποίησης, περισσότερο οξυγόνο θα μπορεί να φτάσει στο δέρμα σας, κάτι που θα το βοηθήσει να αναγεννήσει την ελαστίνη και το κολλαγόνο.

Το δέρμα παράγει επίσης μια ουσία που ονομάζεται σμήγμα. Και ενώ μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λιπαρό, υπάρχουν και κάποιες θετικές πτυχές σε αυτό. Το σμήγμα δρα ως φραγμός κατά των μικροοργανισμών και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του. Επομένως, είναι καλό να αφήνετε το δέρμα σας να κάνει τη δουλειά του από μόνο του κάθε τόσο, χωρίς να έχετε ένα επιπλέον στρώμα κάποιου προϊόντος πάνω του.

Όταν χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα, το δέρμα σας βλέπει ότι υπάρχει αρκετή υγρασία και σταματά να την παράγει από μόνη της, γεγονός που μπορεί να κάνει το δέρμα αδύναμο και ξηρό. Ορισμένα προϊόντα δέρματος έχουν επίσης σκληρά συστατικά που μπορούν να βλάψουν τα υγιή λιπίδια στο δέρμα σας.

Δεν χρειάζεται να διακόψετε όλα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα στο δέρμα σας από μερικά μόνο από αυτά. Και αν αποφασίσετε να κάνετε μια πλήρη αποχή όπου δεν χρησιμοποιείτε ορούς ή ενυδατικές κρέμες, δεν συνιστάται να το κάνετε για περισσότερο από 1-2 ημέρες.

Δείτε ακόμη Η Καλύτερη και Αποτελεσματική Ρουτίνα Φροντίδα Επιδερμίδας Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα διάλειμμα στη φροντίδα της επιδερμίδας δεν είναι για όλες.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλό να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας εάν έχετε παρατηρήσει ερεθισμό από ορισμένα προϊόντα ομορφιάς ή αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς προκαλεί τον ερεθισμό. Μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα σας και στη συνέχεια να αρχίσετε να τα προσθέτετε ξανά ένα προς ένα. Επίσης, είναι σημαντικό να πλένετε το πρόσωπό σας το πρωί και το βράδυ για να το διατηρείτε καθαρό.

Ωστόσο, για όσες έχουν σοβαρή ακμή, ίσως είναι καλύτερο να συνεχίσουν απλώς τη ρουτίνα τους, διαφορετικά οι πόροι τους θα μπορούσαν να φράξουν υπερβολικά. Άτομα με ορισμένες δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα και το ξεφλουδισμένο δέρμα, θα πρέπει επίσης να το αποφεύγουν.

Και αν αισθάνεστε ότι το δέρμα σας είναι καλά, δεν χρειάζεται να κάνετε διάλειμμά. Αν και είναι καλό να γνωρίζετε ότι εάν παραλείψετε μία ή 2 ημέρες, μπορεί να μην υπάρχει λόγος πανικού, επειδή το δέρμα σας δεν θα ανακάμψει απαραίτητα. Αυτό το διάλειμμα είναι πιο κατάλληλο για λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, το οποίο είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς.

Υπάρχει μια ακόμη θετική πτυχή του διαλείμματος της φροντίδα της επιδερμίδας.

Ένα άλλο όφελος είναι η βιωσιμότητα. Όταν κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ομορφιάς σας μερικές φορές ή ακόμα και αν χρησιμοποιείτε απλώς μικρότερες ποσότητες προϊόντος για λίγες ημέρες, θα διαρκέσει περισσότερο και θα ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Ίσως θα συνειδητοποιήσετε ακόμη και ότι δεν χρειάζεται πραγματικά να χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα από αυτά που έχετε ή ότι μπορείτε να τα αγοράζετε λιγότερο συχνά.

πηγή

Δείτε επίσης Μην το κάνετε!: Τέλος το καθημερινό μπάνιο – Οι σοβαροί κίνδυνοι για το σώμα και τι λένε οι δερματολόγοι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακόσμησε Τον Κήπο Σου Με Λίγα Χρήματα: 49 Αυτοσχέδιες Μεταλλικές Κατασκευές

Διακόσμησε Τον Κήπο Σου Με Λίγα Χρήματα: 49 Αυτοσχέδιες Μεταλλικές Κατασκευές

τιρκουάζ καναπές,ιδέες για τιρκουάζ καναπέ,έπιπλα,διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση

35 Τολμηρές Ιδέες για Τιρκουάζ Καναπέ που Πρέπει να Δοκιμάσετε