in , , , ,

Το Skin Cycling Κυριαρχεί στο TikTok: Είναι η Εύκολη Ρουτίνα Φροντίδας Επιδερμίδας 4 Ημερών

skin cycling,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,TikTok,περιποίηση επιδερμίδας,
skin cycling,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,TikTok,περιποίηση επιδερμίδας,

Το skin cycling είναι μια viral τάση περιποίησης της επιδερμίδας στο TikTok, 4 ημερών, συν δύο ημέρες «ανάρρωσης» χωρίς προϊόντα όπως ρετινόλη ή απολεπιστικά. Η Καλύτερη και Αποτελεσματική Ρουτίνα Φροντίδα Επιδερμίδας Σύμφωνα με τους Δερματολόγους

Jamie Grill/Getty Images

Πώς λειτουργεί το skin cycling

Τα προϊόντα «ενεργής περιποίησης της επιδερμίδας», όπως τα απολεπιστικά ή τα ρετινοειδή, μπορούν να έχουν ευαισθητοποιητική δράση. Με το skin cycling υπάρχουν «ημέρες ανάπαυσης για να ανακάμψει το δέρμα».

Αυτή η διαδικασία όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της φλεγμονής ή του ερεθισμού, αλλά και να βελτιώσει την ανοχή του δέρματός σας στα προϊόντα με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε ακόμη Η Θαυματουργή Πούδρα Παντζαριών για Άψογη Επιδερμίδα

Πώς να κάνετε το skin cycling

Για να κάνετε σωστά το skin cycling, θα πρέπει να ακολουθείτε ένα τετραήμερο πρόγραμμα.

1η μέρα: Απολέπιση. Χρησιμοποιείστε ένα απαλό απολεπιστικό για να αποφύγετε την τυχαία υπερβολική απολέπιση και καταστροφή του δέρματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ημέρα 2: Εφαρμογή ρετινοειδών. Η συνταγογραφούμενη ρετινόλη από τον δερματολόγο σας είναι η πιο αποτελεσματική και θα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε δεύτερη μέρα στην αρχή για να δημιουργήσει την ανοχή και να αποτρέψει την υπερβολική ξηρότητα .

Ημέρες 3-4: Ανάρρωση (με άλλα λόγια: πολλή ενυδάτωση). Θα πρέπει να εστιάσετε στη βαθιά ενυδάτωση, επομένως επιλέξτε όχι μόνο κανονικές ενυδατικές κρέμες, αλλά προϊόντα για την επιδιόρθωση και τη βελτίωση του δερματικού φραγμού.

Συνολικά, τα οφέλη του skin cycling κυμαίνονται ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Τα άτομα που χρησιμοποιούν ρετινόλη πιο συχνά και την ανέχονται καλά μπορεί να ωφεληθούν από μια «πιο προχωρημένη» μορφή skin cycling με τη χρήση δραστικών συστατικών πιο συχνά. Για παράδειγμα, απλώς αλλάζοντας τη ρετινόλη με μια πλούσια ενυδατική κρέμα τις μέρες που νιώθετε την επιδερμίδα ξηρή.

Αλλά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και νιώθετε ότι η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας αφήνει ξεφλουδισμένες, το skin cycling μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός, πολυτελής τρόπος για να δώσετε στο πρόσωπό σας την απαραίτητη ξεκούραση.

πηγή

Δείτε επίσης Μυστικά περιποίησης για αψεγάδιαστη και απαλή επιδερμίδα για γυναίκες άνω των 40 ετών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μικροσκοπικές μερίδες,συμβουλές για πολυτελή εστιατόρια,χρήσιμα,

Μεγάλα Πιάτα, Μικρές Μερίδες: 7 Λόγοι που τα Πολυτελή Εστιατόρια Σερβίρουν Τόσο Μικροσκοπικές Μερίδες

Ασπεργίλλωση και ρούχα πάνω στο καλοριφέρ - Ο σοβαρός κίνδυνος που πολλοί αγνοούμε

Ασπεργίλλωση και ρούχα πάνω στο καλοριφέρ – Ο σοβαρός κίνδυνος που πολλοί αγνοούμε