in , , , ,

Η Θαυματουργή Πούδρα Παντζαριών για Άψογη Επιδερμίδα

καλλυντική πούδρα παντζαριών,σπιτική πούδρα,φυσικό καλλυντικό,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
καλλυντική πούδρα παντζαριών,σπιτική πούδρα,φυσικό καλλυντικό,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Τα παντζάρια έχουν μυστικά ομορφιάς και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θαυματουργία τη σκόνη τους ως πούδρα για να έχετε πάντα άψογη επιδερμίδα. Η Μυστική Συνταγή για να Αποκτήσετε Πυκνά και Μεταξένια Μαλλιά σε Χρόνο Μηδέν

Η Θαυματουργή Πούδρα Παντζαριών για Άψογη Επιδερμίδα

Οφέλη ομορφιάς από την πούδρα παντζαριών.

  • Αντιγήρανση: Η βιταμίνη C του παντζαριού προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις της πρόωρης γήρανσης. Διάφορες μελέτες που διεξήχθησαν δείχνουν ότι το παντζάρι είναι καλό για τα κύτταρα. Είναι επίσης άφθονο σε άλλα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στο φιλτράρισμα του αίματος, όπως φυλλικό οξύ, κάλιο, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Αυτό με τη σειρά του βοηθά τις αντιγηραντικές ικανότητες του δέρματος.
  • Για την ακμή και τα σπυράκια: Η βιταμίνη C, η οποία είναι άφθονη στα παντζάρια, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη θεραπεία της ακμής. Είναι επίσης ωφέλιμο για το λιπαρό δέρμα επειδή διαχειρίζεται τον διαχωρισμό της λιπαρότητας και σταματά τα σπυράκια.
  • Ενυδατώνει το ξηρό δέρμα: Η καλύτερη ενυδατική κρέμα για το δέρμα είναι το παντζάρι, το οποίο επίσης καταπραΰνει τα ερεθισμένα σημεία του. Το παντζάρι καταπραΰνει το δέρμα, το κάνει πιο απαλό και φαίνεται νεότερο εκτός από το ότι μειώνει την παρόρμηση για το ξύσιμο.
  • Αποτρέπει τις ρυτίδες: Ένα ποτήρι χυμός παντζαριού διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, κάτι που βοηθά στη διατήρηση των ρυτίδων. Οι υψηλές ποσότητες φυλλικού οξέος και αντιοξειδωτικών μειώνουν τον τρόπο εμφάνισης των έντονων ρυτίδων και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με την κατανάλωση χυμού παντζαριού ή την εφαρμογή πάστας παντζαριού απευθείας στο πρόσωπο.

Δείτε ακόμη 3 DIY Προϊόντα Ομορφιάς από Φλούδες Πορτοκαλιού για Λαμπερό Πρόσωπο

Πώς να φτιάξετε πούδρα παντζαριών

Υλικά: 3 παντζάρια

Οδηγίες

Πλένετε, ξεφλουδίζετε τα φρέσκα παντζάρια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κουζινομηχανή για να κόψετε γρήγορα τα παντζάρια σε λεπτές και ομοιόμορφες φέτες.

Ξηράνετε τις φέτες σε φούρνο με χαμηλή θερμοκρασία ή στον ήλιο με μια σίτα από πάνω τους για να αποφύγετε τα έντομα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πάρτε μερικά αποξηραμένα κομμάτια παντζαριού και πολτοποιήστε τα σε μια λεπτή σκόνη σε ένα μπλέντερ υψηλής ισχύος ή έναν μύλο καφέ για να δημιουργήσετε φρέσκο παντζάρι σε σκόνη.
Εάν δυσκολεύεστε να φτιάξετε τη σκόνη αρκετά λεπτή για να τη χρησιμοποιήσετε ως ρουζ σε σκόνη, η καλύτερη μέθοδος είναι να τρίψετε με ένα μύλο καφέ μέχρι η σκόνη να αρχίζει να μαζεύεται στο κάλυμμα του μύλου. Η πούδρα που συσσωρεύεται στο καπάκι πρέπει να είναι εξαιρετικά λεπτή και ιδανική για καλλυντικές εφαρμογές.

Αποθηκεύστε την πούδρα παντζαριού σε ένα αεροστεγές δοχείο για να το διατηρήσετε πιο φρέσκο για περισσότερο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Σπιτικό Καθαριστικό Προσώπου με Αλόη Βέρα σε Μόλις 5 Λεπτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη τραγουδιού στο ντους,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Γιατί Πρέπει Ολοι να Αρχίσουμε να Τραγουδάμε στο Ντους

διάρκεια ζωής προϊόντων,αντικατάσταση προϊόντων,χρήσιμα,συμβουλές για προϊόντα,

10 Προϊόντα που θα Έπρεπε να Έχετε Αντικαταστήσει με Καινούργια πριν Πολύ Καιρό