in , , , , ,

Γιατί Πρέπει Ολοι να Αρχίσουμε να Τραγουδάμε στο Ντους

οφέλη τραγουδιού στο ντους,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,
οφέλη τραγουδιού στο ντους,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στην Αυστραλία αποκάλυψε ότι ένας στους 5 ανθρώπους τραγουδάει στο ντους και μερικοί πιστεύουν ότι είναι αρκετά καλοί για να κερδίσουν έναν διαγωνισμό τραγουδιού τηλεοπτικών ριάλιτι. Ανεξάρτητα από το πώς είναι τα φωνητικά σας ταλέντα, υπάρχουν μερικά οφέλη στο να τραγουδάτε ενώ κάνετε μπάνιο. Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σφουγγάρι στο Ντους

Μειώνει την αρτηριακή πίεση.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το τραγούδι έχει μια χαλαρωτική επίδραση στο σώμα και το μυαλό μας και μπορεί να βοηθήσει στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης. Μειώνει επίσης την κορτιζόλη, μια ορμόνη που ανεβάζει την αρτηριακή πίεση και αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα. Ένα υψηλό επίπεδο κορτιζόλης μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή στο σώμα, στρες, εγκεφαλικά επεισόδια και διαβήτη τύπου 2.

Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Το τραγούδι μπορεί να μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τους ιούς, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Αυξάνει την ανοσοσφαιρίνη Α που μας προστατεύει από λοιμώξεις. Τώρα που ξέρετε ότι το αγαπημένο σας τραγούδι μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς, έχετε έναν ακόμη λόγο να τραγουδάτε ενώ κάνετε μπάνιο.

Μειώνει το άγχος.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μια μελέτη στη Σουηδία έδειξε ότι το τραγούδι έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα και μπορεί να επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό. Βοηθά επίσης το σώμα να απελευθερώσει ωκυτοκίνη που μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας και να καταπολεμήσει το άγχος. Η ωκυτοκίνη είναι γνωστή ως συνδετική χημική ουσία και συχνά απελευθερώνεται σε επαφές με άλλους. Το τραγούδι στο ντους μπορεί να μειώσει τα συναισθήματα κατάθλιψης ή μοναξιάς και μπορεί να σας δώσει το ίδιο συναίσθημα που νιώθετε όταν αγκαλιάζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δείτε ακόμη Τι Μπορεί να Συμβεί αν Κάνετε Κρύο Ντους Καθημερινά

Μπορεί να μειώσει τον πόνο.

© Easy A / Olive Bridge Entertainment

Η σωματική και η ψυχολογική υγεία συνδέονται. Η εκτέλεση του αγαπημένου σας τραγουδιού σας ηρεμεί και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον πόνο. Το τραγούδι βελτιώνει επίσης την ένταση των μυών και ενθαρρύνει το σώμα σας να απελευθερώσει ενδορφίνες και να ανακουφίσει από τις δυσάρεστες αισθήσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βοηθά να παραμείνετε σε φόρμα.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Όταν τραγουδάτε, χρησιμοποιείτε πολλούς από τους μύες του προσώπου και του λαιμού σας. Το τραγούδι κάνει τους μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα πλευρά σας να λειτουργούν και είναι ακόμα καλύτερο από γυμναστική. Άλλες ασκήσεις δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα μέρη του σώματός μας και κάνει το τραγούδι στο ντους έναν από τους ευκολότερους και πιο απολαυστικούς τρόπους για να παραμείνουμε σε φόρμα.

Η φωνή σας θα ακούγεται καλύτερα.

© Baywatch / 7 Bucks Productions

Η ακουστική στο ντους σας το κάνει τον τέλειο χώρο για τραγούδι. Τα πλακάκια μπάνιου δεν απορροφούν τον ήχο, με αποτέλεσμα η φωνή σας να αντηχεί για περισσότερη ώρα. Επειδή το ντους είναι συνήθως ένας μικρός χώρος, προσθέτει λίγο μπάσο στη φωνή σας και την κάνει να ακούγεται πιο δυνατά και βαθύτερα.

Δείτε επίσης Γιατί η Ούρηση στο Ντους Μπορεί να Γίνει Επιβλαβής Σύμφωνα με την Επιστήμη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,

12 Αλλαγές που Πρέπει να Κάνουν Όλοι στο Υπνοδωμάτιό τους Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

καλλυντική πούδρα παντζαριών,σπιτική πούδρα,φυσικό καλλυντικό,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η Θαυματουργή Πούδρα Παντζαριών για Άψογη Επιδερμίδα