in , , , , ,

Μανικιούρ Στο Σπίτι: 10 Επαγγελματικά Κόλπα Που Θα Σας Λύσουν Τα Χέρια

Μανικιούρ Στο Σπίτι: 10 Επαγγελματικά Κόλπα Που Θα Σας Λύσουν Τα Χέρια
Μανικιούρ Στο Σπίτι: 10 Επαγγελματικά Κόλπα Που Θα Σας Λύσουν Τα Χέρια

Το να κάνετε μανικιούρ είναι μια χρονοβόρα και ακριβής διαδικασία που μερικές φορές μπορεί να πάει στραβά αν προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα επαγγελματικά κόλπα μανικιούρ για να έχετε ένα ακριβές και κομψό μανικιούρ φτιαγμένο στο σπίτι. 9 Λάθη Μανικιούρ που Μπορούν να Καταστρέψουν την Εμφάνισή σας

Λιμάρετε τα νύχια σας προς μία κατεύθυνση.

10 Επαγγελματικά Κόλπα Μανικιούρ για το Σπίτι

Πρώτα προετοιμάστε τα νύχια σας πριν απλώσετε ένα βερνίκι. Το σωστό λιμάρισμα είναι η βασική διαδικασία που θα αποτρέψει το σπάσιμο των νυχιών σας. Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε από τη γωνία προς το κέντρο, αργά και απαλά και προς μία κατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βλάψετε τα νυχιά και θα έχετε τελεια αποτελέσματα.

Εφαρμόστε 2 στρώσεις βερνίκι βάση νυχιών.

Τίποτα δεν είναι χειρότερο σε ένα μανικιούρ από τα βαμμένα νύχια που θρυμματίζονται γρήγορα. Για να το αποτρέψετε πρέπει να εφαρμόσετε 2 στρώσεις βάσης. Θα πρέπει να καλύψετε μόνο το κάτω μισό του νυχιού σας με το βερνίκι για την πρώτη στρώση και τη δεύτερη απλωμένη σε ολόκληρο το νύχι. Αυτό θα βοηθήσει ένα βερνίκι νυχιών να παραμείνει στα νύχια περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε βαζελίνη για να μην μουτζουρώσετε τις γωνίες του νυχιού.

Το να βάψετε μόνοι σας τα νύχια σημαίνει ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μουτζουρώσετε τις γωνίες και να χρειαστεί να τις βάψετε ξανά από την αρχή. Λοιπόν, εδώ είναι ένα κόλπο με βαζελίνη. Με μια μπατονέτα, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα σας γύρω από το νύχι. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φράγμα και, εάν κάνετε λάθη, μπορείτε εύκολα να το σκουπίσετε.

Ρολάρετε το βερνίκι, αντί να το ανακινήσετε.

Εάν το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών έχει παλιώσει, τότε ίσως χρειαστεί να το ανακατέψετε λίγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να μην ανακινήσετε το μπουκάλι. Διαφορετικά μπορείτε να δημιουργήσετε μικρές φυσαλίδες αέρα στο εσωτερικό που θα μεταφερθούν στα νύχια σας αργότερα και θα χαλάσουν το μανικιούρ σας. Αντίθετα, δοκιμάστε να ρολάρετε απαλά το μπουκάλι ανάμεσα στα χέρια σας.

Ξεκινήστε το βάψιμο με το πινέλο στη μέση του νυχιού.

Είναι καλύτερα να μην καλύπτετε το νύχι σας με βερνίκι στη στιγμή. Διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση το βερνίκι νυχιών να απλωθεί και να αφήσει ανομοιόμορφες άκρες. Για να βεβαιωθείτε ότι είναι όλα τακτοποιημένα και κομψά, μπορείτε να ξεκινήσετε από τη μέση του νυχιού σας και να μετακινήσετε αργά το πινέλο στο πλάι. Όταν τελειώσετε το βάψιμο των πλευρών, τελειώστε στη μέση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 13 Πράγματα που Υποδηλώνουν ότι Πρέπει να Αποφύγετε τον Μανικιουρίστα σας

Εφαρμόστε ένα top coat βερνίκι νυχιών.

Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα αν θέλετε, αλλά χωρίς αυτό, το μανικιούρ σας δεν θα διαρκέσει τόσο πολύ. Βασικά ένα top coat χρησιμοποιείται για να προστατεύει το βερνίκι κάτω από αυτό και δίνει στα νύχια σας ένα λαμπερό φινίρισμα.

Στεγνώστε τα βρεγμένα νύχια σε κρύο νερό.

Η αναμονή για να στεγνώσει ένα φρέσκο μανικιούρ μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Αλλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κόλπο που θα επιταχύνει τη διαδικασία. Γεμίστε ένα μπολ με πολύ κρύο νερό και βάλτε τις άκρες των δακτύλων σας εκεί μέσα. Κρατήστε τα εκεί για μερικά λεπτά. Το κρύο νερό θα σταθεροποιήσει το βερνίκι νυχιών και θα το κάνει να «στεγνώσει» πιο γρήγορα.

Διορθώστε τις μουτζούρες γωνίες των νυχιών με ζεστό νερό.

Εάν συμβεί να έχετε μουτζουρωμένες γωνίες στα νύχια μετά το μανικιούρ σας, υπάρχει ακόμα τρόπος να τις διορθώσετε. Αφού στεγνώσουν τελείως τα νύχια σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να τα πλύνετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και να τρίψετε τις γωνίες. Θα ξεκολλήσουν εύκολα.

Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για να αφαιρέσετε το βερνίκι.

Αφού βαρεθείτε το μανικιούρ σου, ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι μια πραγματικά επίμονη διαδικασία. Αντί να προσπαθείτε απλώς να το τρίψετε με ασετόν, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα περιτύλιγμα με αλουμινόχαρτο. Μουσκέψτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ σε αφαιρετικό βερνικιού νυχιών, βάλτε το σε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο και τυλίξτε το γύρω από το δάχτυλό σας. Αφήστε το για 5 λεπτά και αφαιρέστε το για να δείτε πόσο εύκολα ξεκολλάει το βερνίκι νυχιών.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να απαλλαγείτε από λεκέδες.

Εάν έχετε επίμονους λεκέδες που δεν ξεκολλούν μετά το μανικιούρ σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να τρίψετε τα νύχια σας με οδοντόκρεμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο για να διορθώσετε τις μουτζουρωμένες γωνίες αφού βάψετε τα νύχια σας και τα αφήσετε να στεγνώσουν. Ή αφού αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών σας και παρατηρήσετε κάποιους επίμονους λεκέδες που δεν αφαιρούνταν πολύ εύκολα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 12 εξαιρετικά κόλπα για το πιο τέλειο μανικιούρ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λάθη μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,

9 Φαγητά που Μαγειρεύουμε Λανθασμένα με Απογοητευτικό Αποτέλεσμα

ημερομηνία λήξης καλλυντικών,σύμβολα PAO,συμβουλές για καλλυντικά,χρήσιμα,

Πότε τα Ανοιχτά Καλλυντικά Είναι Ασφαλή στη Χρήση και Πότε Πρέπει να τα Πετάξετε Σύμφωνα με τους Δερματολόγους