in ,

Σε “Πεθαίνουν” Τα παπούτσια; 8 Τύποι Άνετων Τακουνιών για να Αντέξετε σε Κάθε Περίσταση

τύποι άνετων τακουνιών,συμβουλές για παπούτσια,συμβουλές υπόδησης,μόδα,γυναικέια παπούτσια,
τύποι άνετων τακουνιών,συμβουλές για παπούτσια,συμβουλές υπόδησης,μόδα,γυναικέια παπούτσια,

Τα τακούνια, εκτός από το ότι δίνουν μερικά επιπλέον εκατοστά σε ύψος, κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο στυλιζαρισμένα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο σας αρέσουν, δεν είναι κατάλληλα για μεγάλες μέρες ή για παρατεταμένους περιπάτους. Επομένως, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέγετε τακούνια που είναι άνετα σε κάθε περίσταση. 10 Λάθη Παπουτσιών που Κάνουν τα Πόδια μας να Υποφέρουν

Γόβες με το πολύ χαμηλό τακούνι (Kitten heels)

© AndreaA. / Depositphotos

Αν αυτές οι γόβες σας φαίνονται γνωστές, δεν οφείλεται στο déjà vu —είναι επειδή πιθανότατα τις φορούσαν οι μητέρες ή οι γιαγιάδες μας, καθώς ήταν πολύ δημοφιλείς τη δεκαετία του ’60 και οι τάσεις της μόδας επανέρχονται πάντα. Δεν έχουν ψηλό τακούνι, αλλά είναι αρκετο για να προσθέσει μερικές εκατοστά στο ύψος σας.

Εκτός από το ότι δείχνουν υπέροχες, σύμφωνα με επαγγελματίες, οι γόβες είναι πολύ λιγότερο σκληρές στα πόδια και είναι πολύ πιο άνετες και πρακτικές για να τις φορέσετε, είτε με τζιν είτε ακόμα και με ρούχα γραφείου.

Τσόκαρα με τακούνι

© everett225 / Depositphotos

Τα δάχτυλα των ποδιών χρειάζονται χώρο, επομένως τα ψηλοτάκουνα μπορεί να είναι πραγματικά άβολα. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε σουηδικά τσόκαρα, όπως το Träskor, που δίνουν μια casual πινελιά στο ντύσιμό σας και δείχνουν υπέροχα χωρίς να φυλακίζουν τα φτωχά δάχτυλα των ποδιών σας σε ένα στενό χώρο.

Πλατφόρμες με φελλό

JJ/bauergriffinonline.com/East News

Πριν από μερικά χρόνια, οι πλατφόρμες με φελλό ήταν παντού και ενώ θεωρούνταν ότι είχαν φύγει από τη μόδα για λίγο, ορισμένες διασημότητες εξακολουθούν να τις φοράνε, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτός ο τύπος παπουτσιών ήρθε για να μείνει. Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, είναι τόσο ελαφριά που είναι πολύ άνετα για τα πόδια.

Μοκασίνια

brightside

Είτε είναι το 1930 είτε το 2023, τα μοκασίνια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Στην πραγματικότητα, διατίθενται σε μια ποικιλία σχεδίων που μπορούν να προσαρμοστούν τόσο σε επίσημες όσο και σε καθημερινές περιστάσεις. Μπορούν να φορεθούν με τζιν, φορέματα ή φούστες. Αυτό που δεν αλλάζει, ωστόσο, είναι η άνεση που παρέχουν για καθημερινή χρήση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 12 Συμβουλές για να Φοράτε Ψηλοτάκουνα με Στυλ

Πέδιλα με block τακούνι

brightside

Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς και άνεση λόγω του μπλοκ τακουνιού, επιτρέπει να φαίνεστε όμορφες τόσο με επίσημα όσο και με casual ρούχα. Επιπλέον, για γυναίκες που υποφέρουν από πόνο στον αχίλλειο τένοντα, μπορεί να βοηθήσει στην κατανομή του φορτίου κατά μήκος του ποδιού.

Μαίρη Τζέινς

brightside

Όπως η Mary Jane κατέκτησε τον Spider-Man, αυτός ο τύπος παπουτσιών είναι ακαταμάχητος για όσες θέλουν να περπατούν άνετα με τακούνια. Και παρόλο που το όνομά τους είναι πολύ μοντέρνο, φοριούνται εδώ και δεκαετίες. Με τα φαρδιά τακούνια και το χαμηλότερο ύψος τους, βοηθούν το πόδι να περπατά χωρίς πόνο μετά από μια κουραστική μέρα.

Μποτάκια με κορδόνια και φαρδιά τακούνια

brightside

Τα μποτάκια με κορδόνια με φαρδιά τακούνια μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες που έχουν αδύναμους χιαστούς συνδέσμους και εκείνες που δυσκολεύονται να διατηρήσουν την ισορροπία τους. Όσο περισσότερο καλύπτει η μπότα, τόσο το καλύτερο, καθώς το φαρδύ τακούνι βοηθά τους τένοντες και τους συνδέσμους γύρω από τον αστράγαλο να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Γυναικεία Oxfords

Kristin Callahan/Everett Collection/East News

Χωρίς αμφιβολία, οι διασημότητες ξέρουν πώς να φορούν κλασικά παπούτσια και να τους δίνουν μια μοντέρνα εμφάνιση. Τα παπούτσια Oxford μπορούν να είναι άνετα και είναι ιδανικά για να τα φορέσετε στο γραφείο με πολύ επαγγελματικό στυλ. Και, όπως στην περίπτωση της Τζούλια Ρόμπερτς, ακόμη και με πολύχρωμα ρούχα, φαίνονται πολύ κομψά.

Δείτε επίσης 12 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Τέλεια Παπούτσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Δέρμα για Φίλημα: Γιατί Δεν Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας Όταν Κάνετε Ντους

Τα Απόλυτα 18 Έξυπνα Κόλπα Επισκευών που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα και θα σας Λύσουν τα Χέρια

Τα Απόλυτα 18 Έξυπνα Κόλπα Επισκευών που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα και θα σας Λύσουν τα Χέρια