in ,

12 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Τέλεια Παπούτσια

επιλογή τέλειων παπουτσιών,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα
επιλογή τέλειων παπουτσιών,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα

Η ικανότητα να επιλέγετε ποιοτικά και κομψά παπούτσια μπορεί να συγκριθεί με ένα πραγματικό καλλιτεχνικό ταλέντο. Περπατώντας σε ένα κατάστημα, θα πρέπει να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι ψάχνετε και δυνατή θέληση για να αποφύγετε την αγορά παπουτσιών με βάση μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση. ΜΗΝ Πετάτε τα φθαρμένα παπούτσια! Επισκευή Παπουτσιών: Επιδιορθώστε τα Ξεφλουδισμένα Δερμάτινα Παπούτσια με Οικονομικό Τρόπο

Τι να λάβετε υπόψιν όταν αγοράζετε παπούτσια

Βεβαιωθείτε ότι το τμήμα του ποδιού και η φτέρνα διατηρούν το σχήμα τους. Όταν τα πιέζετε και μετά τα αφήνετε, δεν θα πρέπει να παραμείνουν παραμορφώσεις. Η φτέρνα πρέπει να είναι άκαμπτη – μια μαλακή φτέρνα μπορεί να κρεμάσει γρήγορα, κάτι που θα σας ταλαιπωρήσει όταν περπατάτε.

Θα πρέπει να επιλέξετε το μέγεθος των νέων παπουτσιών σας με βάση το μέγεθος του μεγαλύτερου ποδιού σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί άνθρωποι έχουν το ένα πόδι ελαφρώς μεγαλύτερο από το άλλο. Επομένως, θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλά ζευγάρια διαφορετικών μεγεθών και να επιλέξετε αυτό στο οποίο και τα δύο πόδια αισθάνονται άνετα.

Η σταθερότητα πρέπει να είναι μια από τις υποχρεωτικές απαιτήσεις σας όταν αγοράζετε καινούργια παπούτσια. Αν δοκιμάζετε ψηλοτάκουνα παπούτσια, δοκιμάστε να ασκήσετε λίγη πίεση στο μέσο του ποδιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα κάνει τη φτέρνα να γλιστρήσει προς τα πίσω. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι το ζευγάρι δεν αξίζει να το αγοράσετε εκτός και αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μειονεκτήματα όπως το ταλαντευόμενο βάδισμα και η συνεχής απώλεια ισορροπίας.

Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην ευκαμψία της σόλας. Πάρτε ένα παπούτσι στο ένα χέρι και προσπαθήστε να λυγίσετε τη μύτη του με το άλλο. Μια ανεπαρκώς εύκαμπτη σόλα εμποδίζει τις αρθρώσεις του ποδιού να κινούνται κανονικά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές στο βάδισμα/ταχεία κόπωση και να προκαλέσει το σώμα να αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας.

Δεν πρέπει να αγοράζετε παπούτσια που περιορίζουν το πόδι με την ελπίδα ότι σύντομα θα καταφέρετε να τα φορέσετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος και τις μυϊκές λειτουργίες. Επιπλέον, τέτοια παπούτσια χάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση, σταθείτε με τις κάλτσες σας σε ένα φύλλο χαρτονιού και σχεδιάστε τα περιγράμματα του δεξιού και του αριστερού σας ποδιού με ένα στυλό. Κόψτε τα περιγράμματα. Την επόμενη φορά που θα είστε σε ένα κατάστημα, τοποθετήστε τα στα παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε. Και τα δύο πρέπει να ταιριάζουν στα παπούτσια χωρίς να λυγίζουν στις άκρες.

Δείτε ακόμη 10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Σας συμβουλεύουμε να αγοράζετε παπούτσια αργά το απόγευμα. Προς το τέλος της ημέρας, τα πόδια μας πρήζονται ελαφρώς. Αυτό σημαίνει ότι ένα ζευγάρι παπούτσια που σας ταίριαζε τέλεια το πρωί μπορεί να είναι πολύ στενό το βράδυ. Καλύτερα να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα στην αρχή και να επιλέξτε ένα ζευγάρι που θα αισθάνεστε άνετα όλο το εικοσιτετράωρο!

Ελέγχετε πάντα τα παπούτσια με το χέρι από μέσα. Η εσωτερική επιφάνεια πρέπει να είναι μαλακή, χωρίς τραχιές εσωτερικές ραφές. Η εσωτερική σόλα πρέπει να είναι εύκαμπτη και να αφαιρείται εύκολα.

Όταν δοκιμάζετε παπούτσια, φροντίστε να περπατήσετε μερικά βήματα σε μια συμπαγή επιφάνεια. Τα μαλακά χαλιά μπορούν να κάνουν τα παπούτσια να φαίνονται άνετα. Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα, βγείτε από το χαλί και περπατήστε στο πάτωμα!

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε παπούτσια με ψηλά τακούνια, το μέγιστο ύψος τακουνιού πρέπει να είναι 9,5 εκατοστά. Η αποδεκτή απόσταση μεταξύ της σόλας και της φτέρνας δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 3 εκατοστά. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση, τόσο λιγότερο σταθερά γίνονται τα παπούτσια και τόσο περισσότερο βάρος μεταφέρεται στα δάχτυλα των ποδιών.

Πρέπει να θυμάστε ότι, με την πάροδο του χρόνου, τα πόδια σας μπορεί να γίνουν ελαφρώς μακρύτερα και φαρδύτερα, επομένως θα πρέπει να τα μετράτε κάθε 2 χρόνια. Ειδικά αν προτιμάτε να αγοράζετε παπούτσια μέσω διαδικτύου.

Πως να επιλέξετε το σωστό νούμερο παπουτσιών

  • Όταν δοκιμάζετε παπούτσια με ψηλά τακούνια, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πόδι σας δεν γλιστράει κατά μήκος του. Με την πάροδο του χρόνου, τα παπούτσια θα φθαρούν, αναγκάζοντας τα πόδια να γλιστρήσουν ακόμη πιο μπροστά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο του τακουνιού.
  • Αν ψάχνετε για παπούτσια με γούνινη επένδυση, να έχετε κατά νου ότι η γούνα θα φθαρεί, οδηγώντας στο σχηματισμό πρόσθετου κενού χώρου μέσα στο παπούτσι.
  • Όταν αγοράζετε παπούτσια σουέτ, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι φθείρονται γρήγορα. Ενώ τα δοκιμάζετε στο κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι το παπούτσι εφαρμόζει σφιχτά στο πόδι σας.
  • Εάν τα παπούτσια έχουν μακρόστενη μύτη, θα πρέπει να μείνουν 1–2 εκατοστά ελεύθερος χώρος στη μύτη.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Τρόποι για να Μην σας Χτυπάνε τα Παπούτσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διασημότητες και πραγματική ηλικία,lifestyle,news,περίεργα

12 Διασημότητες που Εκρυβαν την Πραγματική τους Ηλικία για Χρόνια

Ελληνικά Zara: Ο θρίαμβος των καταστημάτων ρούχων που ξεκίνησαν στην Ελλάδα της κρίσης και κατέκτησαν το κόσμο

Ελληνικά Zara: Ο θρίαμβος των καταστημάτων ρούχων που ξεκίνησαν στην Ελλάδα της κρίσης και κατέκτησαν το κόσμο