in , ,

12 Διασημότητες που Εκρυβαν την Πραγματική τους Ηλικία για Χρόνια

διασημότητες και πραγματική ηλικία,lifestyle,news,περίεργα
12 Διασημότητες που Εκρυβαν την Πραγματική τους Ηλικία για Χρόνια

Ενώ μερικοί άνθρωποι είναι πολύ καλά όταν συζητούν την ηλικία τους, για άλλους, είναι ένα επίφοβο θέμα. Στις περισσότερες κουλτούρες, το να ρωτάμε την ηλικία μας είναι ακατάλληλο μόλις ενηλικιωθούμε, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το να μιλάμε για την ηλικία μας είναι ένα από τα πιο κοινά ψέματα. Οι άνθρωποι συνήθως διαστρεβλώνουν ή εξωραΐζουν την αλήθεια για να φαίνονται νεότεροι. Στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, η ηλικία μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα και υπάρχουν 12 διασημότητες που έκρυβαν την πραγματική τους ηλικία για χρόνια. Πώς Μεταμορφώθηκαν Μερικές Διασημότητες του Χόλυγουντ με τα Χρόνια

Μίλα Κούνις

© East News, © Invision/Invision/East News

Όταν η Μίλα Κούνις έκανε πρώτη φορά ακρόαση για το ρόλο της Jackie Burkhart στο That’70s Show, ήταν μόλις 14 ετών — όχι αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει τον ρόλο που θα σημάδευε την καριέρα της: «Τους είπα ότι ήμουν λίγο μεγαλύτερη… τους είπε ότι θα γινόμουν 18, κάτι που τεχνικά δεν είναι ψέμα, γιατί κάποια στιγμή…θα γινόμουν 18», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της το 2012.

Σάντρα Μπούλοκ

© MGM/Courtesy Everett Collection/East News, © Hahn Lionel/ABACA/EAST NEWS

Σε μια συνέντευξη το 1992, η Μπούλοκ παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απολύτως ειλικρινής για την ηλικία της όταν έκανε ακρόαση για τον ρόλο στην ταινία Love Potion No. 9. Το στούντιο αναζητούσε να προσλάβει μια 29χρονη ηθοποιό για να παίξει τη βιολόγο, έναν κάπως ώριμο χαρακτήρα. Δεδομένου ότι η Μπούλοκ ήταν γύρω στα 27 ή 28 εκείνη την εποχή, έπρεπε να πείσει τους κινηματογραφιστές ότι ήταν η σωστή επιλογή για τον ρόλο.

Eminem

© DIGITAL/EROTEME.CO.UK/East News, © Darla Khazei, PacificCoastNews/EAST NEWS

Ο «Slim Shady» ήταν λίγο ασαφής για την ηλικία του σε μια συνέντευξη του 1999. Είπε ότι ήταν 24 ετών όταν ήταν, στην πραγματικότητα, 27, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες στο κοινό που θέλουν να προσκολληθούν στα νιάτα τους.

Τζέσικα Τσαστέιν

© jessicachastain/instagram, © jessicachastain/instagram

Η Τζέσικα Τσαστέιν δεν έχει μιλήσει για την ηλικία της. Για κάποιο διάστημα, ήταν ένα μυστήριο για το κοινό. Σε μια συνέντευξη, είπε ότι σκόπιμα δεν μιλάει για την ηλικία της, επομένως δεν θα επηρεάσει τους ρόλους που παίρνει: ”Δεν θα πω ποτέ την ηλικία μου επειδή είμαι ηθοποιός και θέλω να παίξω διαφορετικές ηλικίες », παραδέχεται η ηθοποιός.

Λώρενς Φίσμπερν

© Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection/Everett Collection, © Invision/Invision/East News

Ο Λώρενς Φίσμπερν ήταν μόλις 14 ετών όταν πήρε το ρόλο του 17χρονου Tyrone “Clean” Miller στο Apocalypse Now. Ο ηθοποιός τέντωσε λίγο την ηλικία του και την αλήθεια, ισχυριζόμενος ότι ήταν 16. Αλλά ποιος δεν θα έκλεβε λίγο για να συνεργαστεί με τον σπουδαίο Φράνσις Φορντ Κόπολα; Παραδόξως, αυτή η επική ταινία χρειάστηκε τόσο πολύ για να γίνει, που μέχρι να ολοκληρωθεί, ο Φίσμπερν έκλεισε τα 17.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Νίκι Μινάζ

© Hahn Lionel/ABACA/Abaca/East News, © nickiminaj/instagram

Αν και η Νίκι Μινάζ (η οποία είναι τώρα 39) συνήθιζε να ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 1984, η πραγματική της ηλικία αποκαλύφθηκε όταν ενεπλάκη σε ένα περιστατικό το 2011. Σύμφωνα με μια αναφορά που κυκλοφόρησε αργότερα, γεννήθηκε στην πραγματικότητα το 1982.

Δείτε ακόμη 11 Παιδιά Διασημοτήτων που Είναι Σχεδόν Αντίγραφα των Γονιών τους

Γκαμπριέλ Κάρτερις

© Beverly Hills 90210/Spelling Entertainment Inc., © DFree/shutterstock.com

Η ηθοποιός που όλοι θυμόμαστε από το Beverly Hills 90210 ως Andrea Zuckerman δεν ήταν απολύτως ειλικρινής για την ηλικία της. Για να διασφαλίσει ότι θα έπαιρνε τον νεανικό ρόλο, συμβουλεύτηκε ακόμη και έναν δικηγόρο σχετικά με αυτό: «Στην πραγματικότητα μίλησα με έναν δικηγόρο για το πώς θα μπορούσα να υπογράψω αυτά τα συμβόλαια και να πω ψέματα για την ηλικία μου και να μπορώ ακόμα να κάνω την εκπομπή. «Είναι εντάξει;» Και είπε, «Ναι είναι, αρκεί να πεις ότι είσαι πάνω από 21.»» Ήταν, στην πραγματικότητα, 29 τότε.

Γούπι Γκόλντμπεργκ

© Mary Evans Picture Library/East News, © whoopigoldberg/instagram

Αντί να προσποιηθεί ότι ήταν νεότερη, η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να προσποιηθεί ότι ήταν μεγαλύτερη: «Έπρεπε να πω ψέματα για την ηλικία μου για να βρω κάποιες δουλειές», παραδέχτηκε η Γκόλντμπεργκ. Στη δεκαετία του ’80, όταν η ηθοποιός ήταν 30, οι περισσότεροι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν στην πραγματικότητα 35.

Νίκολας Κέιτζ

© East News, © imago stock&people/EAST NEWS

Η κωμωδία του 1982, Fast Times at Ridgemont High, ήταν η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση για τον νεαρό Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος έπρεπε να κρύψει την ηλικία του για να πάρει το ρόλο. Ο 17χρονος Κέιτζ ισχυρίστηκε ότι ήταν 18 όταν πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπραντ, ο οποίος τελικά πήγε στον Τζατζ Ράινχολντ.

Λαβέρν Κοξ

© lev radin/shutterstock.com, © lavernecox/instagram

Η Λαβέρν Κοξ, η οποία πρόκειται να κλείσει τα 50, ήταν ασαφής σχετικά με την ηλικία της από τα 28 της. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι όλα ξεκίνησαν όταν έβγαινε με έναν νεότερο άντρα που τη χώρισε επειδή ήταν «πολύ μεγάλη». Για τα επόμενα δύο χρόνια, συνέχισε να προσποιείται ότι ήταν 22. Τότε η Κοξ έγινε ακόμα πιο ασαφής, λέγοντας ότι ήταν «πάνω από 21». Τελικά, πρόσφατα αποφάσισε να είναι ειλικρινής και να γιορτάσει την πραγματική της ηλικία.

Ρέμπελ Γουίλσον

© Kathy Hutchins/shutterstock.com, © rebelwilson/instagram

Το 2017, η Αυστραλή κωμικός και ηθοποιός μήνυσε ένα αυστραλιανό περιοδικό επειδή προκάλεσε ζημιά στην καριέρα της, ισχυριζόμενη ότι ήταν «ψεύτρα». Σύμφωνα με το περιοδικό, η 36χρονη τότε ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ήταν 29 ετών. Πρότειναν επίσης ότι ήταν ασαφής σχετικά με το πραγματικό της όνομα και την ανατροφή της. Η Γουίλσον υποστήριξε σε όλη τη διάρκεια της δίκης ότι ποτέ δεν είπε ψέματα για την ηλικία της, αλλά απλώς απέφυγε τις ερωτήσεις λέγοντας: «Μια κυρία δεν λέει ποτέ».

Χίλαρι Νταφ

© Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/Everett Collection/E, © lev radin/shutterstock.com

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός εξομολογήθηκε ότι συνήθιζε να κρύβει την ηλικία της για να μπει σε νυχτερινά μαγαζιά. Με τη βοήθεια της μεγαλύτερης αδερφής της, άλλαζε την ηλικία της χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, αλλά παραδέχτηκε ότι το κόλπο τους σπάνια λειτούργησε γιατί την αναγνώριζαν: «Ήμουν αρκετά γνωστή από τη στιγμή που προσπαθούσα να μπω σε κλαμπ, και θα με άφηναν να μπω ούτως ή άλλως», είπε.

Δείτε επίσης Πώς θα Έμοιαζαν 10 Διάσημες αν Δεν Χρησιμοποιούσαν Ποτέ Μοντέρνες Θεραπείες Ομορφιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνδυασμός επίπλων,συμβουλές για έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

5 Συμβουλές Συνδυασμού Επίπλων και 30 Ιδέες

επιλογή τέλειων παπουτσιών,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα

12 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Τέλεια Παπούτσια