in , , ,

5 Συμβουλές Συνδυασμού Επίπλων και 30 Ιδέες

συνδυασμός επίπλων,συμβουλές για έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
5 Συμβουλές Συνδυασμού Επίπλων και 30 Ιδέες

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι δεν αγοράζουν όλα τα έπιπλα αμέσως. Ακόμη και σε ένα νεόκτιστο, πρόσφατα ανακαινισμένο, σπίτι θα υπάρχουν πάντα έπιπλα που έχουν προέλθει από προηγούμενα σπίτια. Υπάρχουν μερικές συμβουλές για να συνδυάσετε έπιπλα διαφορετικών στυλ και περιόδων με σωστό τρόπο. 8 Λάθη Τοποθέτησης Επίπλων

5 Συμβουλές Συνδυασμού Επίπλων και 30 Ιδέες

Βρείτε κοινά στοιχεία ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ επίπλων

Προσπαθήστε να βρείτε μια σύνδεση μεταξύ τους – αυτό μπορεί να είναι το χρώμα του ξύλου ή το σχήμα. Για παράδειγμα, ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη επένδυση μπορεί να έχει μπρούτζινα πόδια που ταιριάζουν με κάτι άλλο μπρούτζινο στο δωμάτιο, αλλά έρχεται σε αντίθεση με τη βαριά ξύλινη μονάδα πολυμέσων – που μπορεί επίσης να έχει γυάλινη πόρτα. Εάν έχετε μαρμάρινο ρολόι, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κάτι άλλο μαρμάρινο στο δωμάτιο. Εάν έχετε ορειχάλκινο φωτιστικό, τότε ίσως έχετε ορειχάλκινα πόδια στο τραπεζάκι του καφέ ή μια χρυσή κορνίζα.

Κολλήστε σε ένα κύριο κομμάτι

Αν ερωτευτήκατε έναν υπέροχο υπερμεγέθη πολυέλαιο, μπορείτε να επιλέξετε τα υπόλοιπα έπιπλα για να τον επαναλαμβάνουν. Χρησιμοποιήστε το ως το σημείο εκκίνησης και προσπαθήστε να επαναλάβετε τα σχήματα και τα υλικά του σε όλο το δωμάτιο. Περιβάλλετε το κεντρικό σας κομμάτι με πιο απλά στυλ και αντικείμενα για να το κάνετε να ξεχωρίζει – αυτά τα αντικείμενα θα δημιουργήσουν ένα ουδέτερο σκηνικό για το μοναδικό σας αντικείμενο.

Σκεφτείτε την κλίμακα

Ένα μεγάλο φωτιστικό σε ένα μικρό τραπέζι δεν φαίνεται πάντα ωραίο και πρέπει πραγματικά να είστε σίγουροι για αυτό που κάνετε για να το πετύχετε. Ένας τεράστιος μοντέρνος αρθρωτός καναπές θα φαίνεται αταίριαστος δίπλα σε ένα ζευγάρι μικρές vintage καρέκλες, γι’ αυτό διατηρήστε τις αναλογίες παρόμοιες. Αντιθέτως, είναι πιο εύκολο να κάνετε αντίθεση σε έναν καναπέ με καμπύλες με δύο τετράγωνες ξύλινες πλαϊνές καρέκλες από διαφορετικές περιόδους και όχι διαφορετικά μεγέθη.

Δείτε ακόμη ΕΠΙΠΛΑ: Πώς να Επιλέξετε τα Τέλεια Έπιπλα για το Σπίτι σας

Συνδέστε τα έπιπλα του δωματίου

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν μικρές συνδέσεις μεταξύ όλων των επίπλων του δωματίου. Ελέγξετε αν όλα συνδέονται με τουλάχιστον δύο πράγματα στο δωμάτιο. Δοκιμάστε να φτιάξετε λίστες με έπιπλα για να βρείτε τα ζευγάρια και να συνδέσετε τα αντικείμενα. Δεν χρειάζεται όλα να συνδέονται με τα πάντα, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε ζιγκ ζαγκ μεταξύ των κύριων επίπλων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανακατέψτε υφές για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον

Θα πρέπει να το κάνετε αυτό σε οποιοδήποτε δωμάτιο ανεξάρτητα από το πόσα διαφορετικά στυλ προσπαθείτε να συνδυάσετε. Δοκιμάστε και ενσωματώστε λινό, βελούδο και βαμβακερά ή υφαντά υφάσματα στα έπιπλα. Εάν έχετε ρίγες με σχέδια σε μια καρέκλα, τότε ίσως θέλετε να το επαναλάβετε σε μια άλλη καρέκλα ή ακόμα και μαύρα μεταλλικά πόδια στο τραπεζάκι του καφέ.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 47 Ιδέες για Έπιπλα από Θαλασσόξυλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τάσεις μόδας,επιστροφή τάσεων μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle

7 Φωτογραφίες που Αποδεικνύουν ότι οι Τάσεις της Μόδας Πάντα Επιστρέφουν

διασημότητες και πραγματική ηλικία,lifestyle,news,περίεργα

12 Διασημότητες που Εκρυβαν την Πραγματική τους Ηλικία για Χρόνια