in , , , , , , ,

ΕΠΙΠΛΑ: Πώς να Επιλέξετε τα Τέλεια Έπιπλα για το Σπίτι σας

επιλογή επίπλων,συμβουλές επιλογής επίπλων,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
επιλογή επίπλων,συμβουλές επιλογής επίπλων,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Όταν επιπλώνετε το σπίτι σας και μετατρέπετε τους άδειους χώρους, δεν πρέπει να λαμβάνετε υπόψη μόνο την αισθητική αλλά και την πρακτικότητά τους. 35 Χαμηλοί Καναπέδες για Σύγχρονο Καθιστικό

Πώς να διαλέξεις τα καλύτερα έπιπλα

Επιλέξτε το καλύτερο ύφασμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πώς να Επιλέξετε τα Τέλεια Έπιπλα για το Σπίτι σας

Οι μεγάλες οικογένειες θα χρειαστούν οπωσδήποτε ανθεκτικά και αλέκιαστα υφάσματα για τα έπιπλα. Δεν θέλετε να ανησυχείτε συνεχώς για το ότι τα παιδιά σας πίνουν χυμό σταφυλιού στον καναπέ ενώ βλέπουν τηλεόραση.

Δέρμα, μοχέρ, τζιν και μαλλί δίνουν μια αριστοκρατική εμφάνιση στα έπιπλα. Μπορούν να καθαριστούν με ηλεκτρική σκούπα ή με βρεγμένο πανί. Αν θέλετε να επιλέξετε ένα πιο κομψό στυλ, τότε τα έπιπλα με ευαίσθητα υφάσματα, όπως λινό, βελούδο ή μετάξι, είναι η καλύτερη επιλογή.

Επιλέξτε τη θέση των επίπλων με σύνεση.

Εάν θέλετε να βάλετε τον καναπέ κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο, το χρώμα του υφάσματος θα ξεθωριάσει τελικά λόγω της άμεσης έκθεσης στο ηλιακό φως. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί είτε να βρείτε μια πιο κατάλληλη τοποθεσία είτε να επιλέξετε ένα χρώμα ή ύφασμα που δεν θα ξεθωριάζει τόσο αισθητά.

Τα χρωματικά μοτίβα, όπως το γκρι ή το κρεμ, τείνουν να κρύβουν καλύτερα το ξεθώριασμα, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις θα δείχνουν εύκολα τα μέρη του υφάσματος που εκτέθηκαν στο φως του ήλιου. Επίσης, επιλέξτε φυσικά υφάσματα, όπως βαμβάκι και μαλλί, καθώς θα είναι λιγότερο πιθανό να ξεθωριάσουν.

Ελέγξτε ότι τα έπιπλά σας είναι κατασκευασμένα με τα πιο ανθεκτικά υλικά.

Εάν έχετε μικρά παιδιά, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι ολόκληρο το σπίτι σας είναι η παιδική τους χαρά. Ένας καναπές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραμπολίνο και τα χνουδωτά μαξιλάρια θα είναι το ιδανικό όπλο στις μαξιλαρομαχίες. Επιλέξτε στερεά και ανθεκτικά έπιπλα κατασκευασμένα από σκληρό ξύλο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Όταν επιλέγετε τον σωστό καναπέ, για παράδειγμα, βεβαιωθείτε ότι είναι βιδωμένος και όχι απλώς κολλημένος. Αν περνάτε πολλές ώρες στο τραπέζι της τραπεζαρίας, σκεφτείτε το μασίφ ξύλο, όπως η βελανιδιά. Θα αντισταθεί στις πολύωρες εργασίες για το σπίτι, στα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν την ώρα του φαγητού και σε τυχόν καυγάδες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ανταγωνιστικού επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα 25 Ιδέες για Τουαλέτα Κρεβατοκάμαρας

Λάβετε υπόψη τι λειτουργεί καλύτερα για μικρούς χώρους.

Για όσους ζουν σε μικρά σπίτια, η επιλογή των σωστών επίπλων μπορεί να είναι μια δύσκολη προσπάθεια. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε κομμάτια που δεν είναι υπερφορτωμένα με λεπτομέρειες.

Τα τραπέζια με βάθρο κάνουν έναν χώρο να φαίνεται λιγότερο ακατάστατος οπτικά. Οι καναπέδες με ορατά πόδια ή μια συρταριέρα με πόδια φαίνονται ελαφρύτεροι από κάτι που είναι σταθερό μέχρι τη βάση του. Εύκολα στην κατασκευή και την εγκατάσταση, τα επιτοίχια ράφια είναι χρήσιμα για αποθήκευση καθώς και για διακοσμητικά ή πολύτιμα αναμνηστικά.

Λάβετε υπόψη την ασφάλεια και την υγεία της οικογένειάς σας.

Αν και δεν είναι αυτό που σκεφτόσαστε αμέσως όταν επιπλώνετε το σπίτι σας, το σωστό ύψος ή υλικό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας.

Οι ηλικιωμένοι ή τα άτομα με κινητικά προβλήματα μπορεί να χρειαστούν επιλογές καθισμάτων σε ελαφρώς υψηλότερο ύψος και με ασφαλή μπράτσα. Επίσης, προτιμήστε έπιπλα με ομαλές γωνίες και άκρες για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς. Οι βαριές κουρτίνες, τα χαλιά και ορισμένα υφάσματα κλινοσκεπασμάτων μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Επιλέξτε ελαφριές βαμβακερές κουρτίνες ή περσίδες, καθώς και μάλλινα παπλώματα όταν αναζητάτε επιλογές υπνοδωματίου.

Τι έπιπλα να αποφύγετε

  • Καναπέδες και καρέκλες με κάλυμμα για τα πόδια: Προσελκύουν τρίχες κατοικίδιων και τείνουν να μαζεύουν σκόνη.
  • Τραπέζια καλυμμένα με ύφασμα: Εάν έχετε νήπια που μόλις αρχίζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και χρειάζονται επιφάνειες για να κρατηθούν, τότε καλύτερα να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε ύφασμα μπορεί να το τραβήξουν κατά λάθος.
  • Έπιπλα αντίκες: Τα παιδιά λατρεύουν να εξερευνούν κάθε γωνιά του σπιτιού. Εκτός από το να διακινδυνεύσετε να χάσετε αυτό το πολύτιμο κειμήλιο, η ασφάλεια του παιδιού σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο.
  • Επιφάνειες που αποκαλύπτουν τα πάντα: έπιπλα από γυαλί ή που έχουν ανοιχτά χρώματα θα εμφανίσουν γρήγορα τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα, λεκέδες ή μουτζούρες.

Δείτε επίσης Πώς να Κάνετε Στένσιλ σε Έπιπλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μυστικά καλλιέργειας παχύφυτων,συμβουλές καλλιέργειας παχύφυτων,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,

Παχύφυτα: 4 Μυστικά Καλλιέργειας Παχύφυτων

μικρά κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Μικρά Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνεστε Άψογες στη Στιγμή