in , ,

10 Μικρά Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνεστε Άψογες στη Στιγμή

μικρά κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
10 Μικρά Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνεστε Άψογες στη Στιγμή

Είναι πολλές οι φορές που πρέπει να ετοιμαστείτε την τελευταία στιγμή είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει κανείς την πολυτέλεια να αφιερώσει πολύ χρόνο στην περιποίησή του. Υπάρχουν μερικά μικρά κόλπα ομορφιάς για να φαίνεστε άψογες στη στιγμή όταν δεν έχετε χρόνο. 9 Κόλπα για να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

Κάντε μπούκλες στα μαλλιά σας με ένα ποτήρι.

10 Μικρά Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνεστε Άψογες στη Στιγμή

Δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε τα μαλλιά σας ή να πάτε στο κομμωτήριο; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποτήρι. Απλώς στηρίξτε το στην κορυφή του κεφαλιού σας. Τυλίξτε ένα τμήμα των μαλλιών σας κοντά στο ποτήρι γύρω από αυτό και στερεώστε το με ένα τσιμπιδάκι. Επαναλάβετε μέχρι να τυλιχτούν όλα τα μαλλιά σας γύρω από το ποτήρι. Ρίξτε λίγο νερό για να διαβρέξετε τα μαλλιά σας. Στεγνώστε με πιστολάκι μέχρι να φύγει η υγρασία.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τέλεια μαλλιά το πρωί και έχετε διαθέσιμο το προηγούμενο βράδυ, ένα άλλο κόλπο είναι να πλέξετε τα μαλλιά σας σε 6 ή περισσότερα τμήματα. Κοιμηθείτε πάνω τους όλη τη νύχτα και ξεπλέξτε τα πρωί για υπέροχες μπούκλες.

Ξυριστείτε μετά το ντους για απαλότητα.

Πολλοί ξυρίζονται πριν ή κατά τη διάρκεια του ντους. Αλλά οι ειδικοί συνιστούν να ξυριστείτε μετά το ντους ή στο τέλος του. Το ζεστό νερό και το σαπούνι που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του ντους μαλακώνουν το δέρμα και τους θύλακες των τριχών, επιτρέποντας ένα πιο προσεκτικό και χαλαρό ξύρισμα. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγετε επίσης κοψίματα. Και αυτό το κόλπο λειτουργεί τόσο για τα ανδρικά πρόσωπα όσο και για τα γυναικεία πόδια.

Ζεστάνετε το μολύβι ματιών πριν την εφαρμογή.

Μερικές φορές, το μολύβι ματιών, το κολ, ακόμη και οι για σκιές ματιών δεν εφαρμόζονται σωστά. Απλώς δεν μπορείτε να τραβήξετε μια γραμμή αρκετά παχιά ή αρκετά έντονη και καταλήγετε να ξύσετε το δέρμα.

Ένα απλό κόλπο είναι να ζεστάνετε το μολύβι ματιών σε ενα κερί ή με ένα πιστολάκι μαλλιών για να το ζεστάνετε αρκετά ώστε να λιώσει λίγο, αλλά όχι ορατά. Αγγίξτε την άκρη πριν το εφαρμόσετε στο μάτι σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά δροσερό. Τώρα η γραμμή θα είναι πολύ πιο παχιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Περάστε μια φουρκέτα στη μύτη σας για τέλειο περίγραμμα.

Ένα απλό κόλπο για να κάνετε το περίγραμμα της μύτης σας βιαστικά είναι να τοποθετήσετε μια φουρκέτα στη μύτη σας. Στο εσωτερικό της σκουραίνετε τη μύτη και στο εξωτερικό της εφαρμόζετε το highlighter. Φυσικά, το κλειδί είναι να τα σβήνετε τόσο ώστε η μύτη σας να φαίνεται πιο στενή και να φαίνεστε εκπληκτική.

Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να εφαρμόσετε ρουζ και μπρόνζερ.

Εάν δεν έχετε το χρόνο να κάνετε το περίγραμμα των μάγουλων σας, χρησιμοποιήστε το κόλπο του κουταλιού. Πάρτε ένα κουτάλι και κρατήστε το στο μήλο του μάγουλου σας. Η κάτω πλευρά του κουταλιού είναι όπου πρέπει να εφαρμόσετε το ρουζ ή το μπρονζέρ. Αφαιρέστε το κουτάλι και απλώστε ρουζ στα μήλα των μάγουλων σας. Θυμηθείτε να το σβήσετε σταδιακά.

Δείτε ακόμη 11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Για γκρίζες ρίζες χρησιμοποιήστε σκιά ματιών στο χρώμα των μαλλιών στις ρίζες για γρήγορη διόρθωση.

Μια γρήγορη λύση για τις γκρίζες ρίζες, μόνο για μια νυχτερινή ή ημερήσια έξοδο, είναι να ταμπονάρετε σκιά ματιών όπου φαίνονται τα γκρίζα. Ωστόσο, πρέπει να ταιριάξετε τη σκιά ματιών με το χρώμα των μαλλιών σας. Κάντε το μόλις τα μαλλιά σας είναι στρωμένα, έτοιμα και μόνο όπου χρειάζεται.

Χρησιμοποιήστε χαρτοταινία για τέλειο eyeliner.

Εάν δεν μπορείτε ποτέ να σχεδιάσετε το τέλειο eyeliner, ειδικά όταν βιάζεστε, πάρτε χαρτοταινία. Κόψτε προσεκτικά και εφαρμόστε λωρίδες στην περιοχή των ματιών σας. Σχεδιάστε και περιμένετε να στεγνώσει πριν ξεκολλήσετε την ταινία και ολοκληρώσετε το σχέδιο του eyeliner στα πάνω βλέφαρα. Είναι ένα εύκολο κόλπο και πολύ βολικό για ασταθή χέρια.

Λεύκανση των νυχιών με λευκαντική οδοντόκρεμα.

Εάν τα νύχια σας φαίνονται σαν να χρειάζονται λίγη φροντίδα και δεν έχετε χρόνο να τα βάψετε, ψάξτε για λευκαντική οδοντόκρεμα. Ταμπονάρετε λίγη σε κάθε νύχι, τρίψτε την λίγο και μετά τρίψτε με μια βούρτσα νυχιών. Ξεπλύνετε για λευκασμένα λαμπερά νύχια που δεν χρειάζονται βερνίκι, τουλάχιστον για τη νύχτα.

Για να φτιάξετε τα φρύδια, χρησιμοποιήστε μάσκαρα.

Τα ατίθασα φρύδια μπορούν συνήθως να ισιώσουν με πούδρα φρυδιών. Ένας πιο γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε απλώς ένα παλιό σωληνάριο ή πινέλο μάσκαρας. Ένα ξεραμένο σωληνάριο μάσκαρα γεμίζει τα κενά και κρατάει τα φρύδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη σκιά ματιών για περισσότερο αποτέλεσμα. Ψεκάζοντας λακ μαλλιών στο πινέλο της μάσκαρα και περνώντας το μέσα από τα φρύδια θα εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν στη θέση τους.

Βουρτσίστε τα δόντια με φράουλες για όμορφο χαμόγελο.

Ένας γρήγορος τρόπος για να λευκάνετε τα δόντια και να φρεσκάρετε την αναπνοή σας είναι να πολτοποιήσετε μια φράουλα και να τη χρησιμοποιήσετε για να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Το μηλικό οξύ στις φράουλες θα αφαιρέσει τυχόν λεκέδες φαγητού από τα δόντια και θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο. Η αναπνοή φράουλας είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Όμως μην το κάνετε συνήθεια, καθώς το οξύ μπορεί τελικά να διαβρώσει το σμάλτο των δοντιών.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιλογή επίπλων,συμβουλές επιλογής επίπλων,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

ΕΠΙΠΛΑ: Πώς να Επιλέξετε τα Τέλεια Έπιπλα για το Σπίτι σας

7 λάθη που προσβάλλουν τους καλεσμένους μας και τους κάνουν να θέλουν να φύγουν από το σπίτι μας

7 λάθη που προσβάλλουν τους καλεσμένους μας και τους κάνουν να θέλουν να φύγουν από το σπίτι μας