in , , , ,

Τα Απόλυτα 18 Έξυπνα Κόλπα Επισκευών που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα και θα σας Λύσουν τα Χέρια

Τα Απόλυτα 18 Έξυπνα Κόλπα Επισκευών που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα και θα σας Λύσουν τα Χέρια
Τα Απόλυτα 18 Έξυπνα Κόλπα Επισκευών που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα και θα σας Λύσουν τα Χέρια

Αν πρόκειται να ξεκινήσετε μια επισκευή, αυτά τα έξυπνα κόλπα θα κάνουν τη διαδικασία εύκολη και λιγότερο δαπανηρή. 10 Έξυπνοι Τρόποι Επισκευής Γυψοσανίδας

Ένα μικρόφωνο μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε μια τρύπα σε ένα ασφαλές μέρος.

18 Έξυπνα Κόλπα Επισκευών που θα Ευχόσασταν να Γνωρίζατε Νωρίτερα

Όταν ανοίγετε τρύπες κοντά σε πρίζες ή διακόπτες, υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε ένα καλώδιο με το τρυπάνι. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας ασυνήθιστος τρόπος για να βρείτε τα καλώδια στον τοίχο. Συνδέστε ένα μικρόφωνο σε ένα μαγνητόφωνο και ξεκινήστε τη συσκευή να εγγράφει με μέγιστη ένταση. Τοποθετήστε το μικρόφωνο κοντά στη μελλοντική τρύπα στον τοίχο. Τα σημεία όπου υπάρχουν καλώδια θα κάνουν ένα βουητό από τη δυναμική του μαγνητοφώνου. Θα είναι ασφαλές να τρυπήσετε όπου δεν ακούγεται βουητό.

Ένα νόμισμα για τη ρύθμιση του μεγέθους ενός κλειδιού

Εάν δεν έχετε κλειδί σωστού μεγέθους για να ξεβιδώσετε ένα παξιμάδι, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κέρμα ανάμεσα στο παξιμάδι και το κλειδί.

Καπάκια για μετακίνηση επίπλων

Εάν πρέπει να μετακινήσετε βαριά έπιπλα και φοβάστε να καταστρέψετε το χαλί, τοποθετήστε καπάκια βάζου κάτω από τα πόδια του επίπλου. Θα διευκολύνει τη μετακίνηση, ειδικά αν το έπιπλο είναι βαρύ και μεγάλο. Επιπλέον, δεν θα ανησυχείτε ότι το χαλί ή το δάπεδο θα καταστραφούν.

Πάγος για βαθουλώματα στο χαλί

Υπάρχουν πάντα βαθουλώματα στο χαλί αφού αφαιρέσετε τα βαριά έπιπλα από αυτό. Εάν δεν πρόκειται να αντικαταστήσετε το χαλί με καινούργιο, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σημάδια με παγάκια. Τοποθετήστε τα πάνω στο βαθούλωμα και καθαρίστε το με ηλεκτρική σκούπα όταν λιώσει ο πάγος. Μετά από αυτό, ανασηκώστε τις ίνες με μια οδοντόβουρτσα.

Στιγμιαίος καφές για αναπαλαίωση επίπλων

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να απαλλαγείτε από γρατσουνιές σε σκουρόχρωμα ξύλινα έπιπλα με τη βοήθεια του στιγμιαίου καφέ σε σκόνη. Πάρτε μια κουταλιά και προσθέστε αρκετές σταγόνες νερό για να αποκτήσετε τη συνοχή της πάστας. Ο καλύτερος τρόπος για να το εφαρμόσετε στην ξύλινη επιφάνεια είναι με τη βοήθεια μιας παλιάς οδοντόβουρτσας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διαλυτικό για αποξηραμένο χρώμα

Αφού ολοκληρώσετε την εργασία με κάποιο σπρέι βαφής, αφαιρέστε το ακροφύσιο ψεκασμού και βάλτε το σε ένα αραιωτικό ή βενζίνη για 15 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε την οπή ψεκασμού από το στεγνό χρώμα πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Κόλλα για βίδες

Όταν πρέπει να σφίξετε μια μικρή βίδα σε δυσπρόσιτο μέρος, εφαρμόστε εκ των προτέρων μια σταγόνα κόλλας στην άκρη του κατσαβιδιού. Επιλέξτε κόλλα για πλαστικά γιατί θα κρατά τη βίδα σφιχτά και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα στη συνέχεια.

Μεζούρα με ένα μυστικό

Οι αριθμοί (εμφανίζονται σε χιλιοστά) που μερικές φορές υποδεικνύονται στο πλάι της μεζούρας είναι το μήκος της θήκης της μεζούρας. Γνωρίζοντας αυτό, δεν θα χρειάζεται να λυγίζετε πλέον την ταινία όταν εργάζεστε σε μικρό χώρο (για παράδειγμα, όταν μετράτε σε μια πόρτα ή παράθυρο). Απλώς προσθέστε το μήκος της θήκης της μεζούρας στις μετρήσεις σας.

Κολλητική ταινία για τέλειες τρύπες

Για να κρεμάσετε ένα αντικείμενο με τρύπες στερέωσης σε έναν τοίχο, πρέπει να κάνετε τα σωστά σημάδια. Η καλύτερη επιλογή είναι να κολλήσετε πρώτα κολλητική ταινία στο αντικείμενο και να σημειώσετε τις τρύπες. Μετά από αυτό, κολλήστε την ταινία στο σημείο όπου θέλετε να κρεμάσετε το αντικείμενό σας και ανοίξτε τις τρύπες στον τοίχο σύμφωνα με τα σημάδια.

Δείτε ακόμη Πώς βαζουμε σμάλτο σε μια μπανιέρα – Επισκευή μπανιέρας – Οδηγίες – Βίντεο

Προστασία από τα θραύσματα

Εάν πρέπει να ανοίξετε τρύπες στην οροφή και δεν θέλετε τα θραύσματα να πέσουν στα μάτια και το πρόσωπό σας, τοποθετήστε ένα πλαστικό ποτήρι ή ένα μπουκάλι με κομμένο λαιμό στο τρυπάνι.

Προστασία από τη σκόνη

Θα είναι ευκολότερο και λιγότερο σκονισμένο να ανοίξετε τρύπες στο σκυρόδεμα αν ψεκάζετε την επιφάνεια με νερό περιοδικά.

Εύκολη διάτρηση σε πλακάκια

Για να μην γλιστρήσει το τρυπάνι από τα πλακάκια στην αρχή του τρυπήματος, κολλήστε στην επιφάνειά σας έναν σταυρό από κολλητική ταινία πριν ξεκινήσετε.

Ένας μαγνήτης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τρύπες.

Για να μην ανοίξετε νέες τρύπες για πίνακες και ράφια μετά την τοποθέτηση νέας ταπετσαρίας (υπό την προϋπόθεση ότι θέλετε να παραμείνουν στο ίδιο μέρος), βάλτε ένα μικρό καρφί σε κάθε τρύπα πριν βάλετε ταπετσαρία. Αφού στεγνώσει η ταπετσαρία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε έναν μαγνήτη για να βρείτε τα καρφιά.

Δώστε ξανά ζωή σε μονωτική ταινία

Η ξεραμένη μονωτική ταινία μπορεί να αναζωογονηθεί αν βάλετε ολόκληρο το ρολό της σε φούρνο μικροκυμάτων και τη ζεστάνετε για αρκετά δευτερόλεπτα.

Πιστολάκι μαλλιών για ετικέτες

Όταν αγοράζετε δομικά υλικά, συχνά αναγκαζόσαστε να αφαιρείτε τις κολλώδεις ετικέτες που είναι σε αυτά. Για να μην αφήσετε κολλώδη ίχνη, ζεστάνετε την με πιστολάκι μαλλιών. Αφού το κάνετε αυτό, η ετικέτα θα αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να σχιστεί το υλικό μαζί της.

Πώς να αποφύγετε την εμφάνιση ενός στρώματος μεμβράνης σε κουτιά μπογιάς

© Depositphotos

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση μιας επίστρωσης μεμβράνης σε ένα κουτί βαφής, κλείστε καλά το καπάκι και γυρίστε το ανάποδα για αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό το απλό τέχνασμα θα σας βοηθήσει να στεγανοποιήσει το εσωτερικό του κουτιού.

Πώς να αποτρέψετε τα ξεραμένα πινέλα

Μπορείτε να αποτρέψετε τα ξεραμένα πινέλα τυλίγοντάς τες σε πλαστικές σακούλες ή πλαστική μεμβράνη.

Φτιάξτε εύκολα γκαλερί τοίχου με κολάζ φωτογραφιών

Για να το κάνετε αυτό με όσο το δυνατόν λιγότερες τρύπες στον τοίχο τοποθετήστε πρώτα τις κορνίζες σε ένα φύλλο εφημερίδας. Μαρκάρετε τα περιγράμματά τους με ένα μαρκαδόρο και σημειώστε τις τρύπες για τις βίδες. Μετά από αυτό, κολλήστε την εφημερίδα στον τοίχο και ανοίξτε τις τρύπες με τη βοήθειά του.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 Καθημερινά Μικρά Κόλπα που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας και θα σας κερδίζουν χρόνο.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 25

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τύποι άνετων τακουνιών,συμβουλές για παπούτσια,συμβουλές υπόδησης,μόδα,γυναικέια παπούτσια,

Σε “Πεθαίνουν” Τα παπούτσια; 8 Τύποι Άνετων Τακουνιών για να Αντέξετε σε Κάθε Περίσταση

μαύρες νησίδες κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,έπιπλα κουζίνας,

52 Μαύρες Νησίδες Κουζίνας για Τολμηρή Εμφάνιση