in , , , ,

12 Καθημερινά Μικρά Κόλπα που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας και θα σας κερδίζουν χρόνο.

12 Καθημερινά Μικρά Κόλπα που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας και θα σας κερδίζουν χρόνο.
12 Καθημερινά Μικρά Κόλπα που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας και θα σας κερδίζουν χρόνο.

Υπάρχουν μερικά μικρά κόλπα που κάνουν τις μικρές καθημερινές εργασίες πολύ πιο εύκολες και μας επιτρέπουν να βρίσκουμε λύσεις στα πιο συνηθισμένα προβλήματά μας με λιγότερη προσπάθεια. 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Δέστε ένα μικρό κομμάτι ύφασμα σε έντονα χρώματα στις αποσκευές σας

© fizkes / Shutterstock.com, © Chinnapong / Depositphotos.com

Μερικές φορές ξοδεύουμε πολύ χρόνο ψάχνοντας για τις αποσκευές μας στο αεροδρόμιο. Πολλές βαλίτσες μοιάζουν ίδιες. Έχοντας ένα φωτεινό ύφασμα δεμένο μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο για να ελέγξετε αν είναι δική σας ή όχι.

Καθαρισμός πληκτρολογίου υπολογιστή

© Mark800 / Depositphotos.com, © 2fotostock@gmail.com / Depositphotos.com

Ο καθαρισμός της σκόνης από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή είναι πολύ εύκολος. Απλώς χρειάζεται να «θυσιάσετε» ένα παλιό πινέλο από την τσάντα καλλυντικών σας για αυτόν τον σκοπό. Οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια απλή οδοντόβουρτσα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχει απαλές τρίχες και μην προσπαθήσετε να είστε πολύ ενθουσιώδεις κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Αφαίρεση δυσάρεστων οσμών παπουτσιών

© AndreyPopov / Depositphotos.com

Απλώς βάλτε μερικά φακελάκια τσαγιού στα παπούτσια σας και αφήστε τα όλη τη νύχτα. Αυτή η λύση είναι πολύ φθηνότερη από όλα εκείνα τα φανταχτερά αποσμητικά παπουτσιών. Εξάλλου, τείνουν να εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Αντίθετα, το φθηνότερο τσάι θα λειτουργήσει εξίσου καλά.

Πώς να αποτρέψετε το πιτσίλισμα του νερού και των τροφίμων

© imagedb_seller / Depositphotos.com, © celsopupo / Depositphotos.com

Για να μην βράσει μέχρι έξω η κατσαρόλα όταν μαγειρεύετε, απλώς βάλτε μια ξύλινη κουτάλα ακριβώς στο πάνω μέρος της. Για να αποτρέψετε το πιτσίλισμα των τροφίμων κάτω από το καπάκι ενός τηγανιού, χρησιμοποιήστε μια ξύλινη οδοντογλυφίδα.

Πώς να καρφώσετε σωστά

© gioiak2 / Depositphotos.com

Το κάρφωμα είναι πραγματικός κάτοχος ρεκόρ τραυματισμών. Αλλά δυστυχώς, υπάρχει πάντα μια λύση. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα καρφί με μανταλάκι για να βεβαιωθείτε ότι τα δάχτυλά σας είναι πολύ μακριά από το «σημείο πρόσκρουσης». Μάθετε στα παιδιά σας να κάνουν το ίδιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καταναλώστε ποπ κορν για να διατηρήσετε χαμηλές θερμίδες

© Bayu Prahara / Shutterstock.com, © Leonardi / Depositphotos.com, © Lcosmo / Depositphotos.com, © mayakova / Depositphotos.com

Ένα φλιτζάνι απλό ποπ κορν περιέχει 32 θερμίδες. Είναι μια τροφή ολικής αλέσεως, χαμηλή σε λιπαρά και ζάχαρη (μόνο 0,7 γραμμάρια ανά φλιτζάνι) και είναι χωρίς γλουτένη.

Όχι όμως τα ποπ κορν που πωλούνται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Προσθέτουν πολύ βούτυρο και αλάτι, που αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των θερμίδων. Τείνουν επίσης να χρησιμοποιούν λάδι καρύδας, σόγιας ή κανόλας για να τα σκάσουν. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας ποπ κορν στην κατσαρόλα ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Πώς να φτιάξετε μια σπασμένη περιστρεφόμενη καρέκλα γραφείου

© Levent Konuk / Shutterstock.com

Συχνά, αυτοί οι μικροσκοπικοί τροχοί διαλύονται και δεν υπάρχει κατάστημα που να πουλά ανταλλακτικά ή μέρος για επισκευή. Αντί να αγοράσετε μια νέα καρέκλα, πάρτε λίγη κολλητική ταινία και ένα κλειστό μπουκάλι νερό και τυλίξτε το πάνω από τον τροχό που λείπει. Έτσι θα είναι στερεό και δεν θα τσακίζει κάτω από το βάρος.

Πώς να προστατέψετε το χέρι σας από το καυτό λάδι

© Levent Konuk / Shutterstock.com

Ένα απλό γάντι κουζίνας μπορεί να λειτουργήσει σε αυτήν την περίπτωση. Αλλά αν δεν έχετε ή βρίσκεστε κάπου για κάμπινγκ, προσπαθήστε να αυτοσχεδιάσετε με ένα πλαστικό μπουκάλι με κομμένο το κάτω μέρος.

Πώς να βγάλετε ζεστό ψωμί από τοστιέρα

© kapustin_igor / Depositphotos.com

Απλώς χρησιμοποιήστε 2 ξυλάκια για να το κάνετε. Πιάστε τα μαζί με ένα λαστιχάκι. Πλύνετε το και κρατήστε το κάπου για να το χρησιμοποιήσετε για να μαζέψετε ή να τραβήξετε και οποιοδήποτε άλλο ζεστό φαγητό.

Πώς να αποτρέψετε την ολίσθηση της κρεμάστρας από την άκρη της σχάρας

© Michael Mol / Flickr.com, © CC BY 2.0

Ένα καραμπίνερ είναι ένας εύκολος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν το έχουν πολλοί Ενναλακτικά, χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία ή συνδετικό κλιπ αντί.

Ένας ακόμη τρόπος για να φάτε τα πατατάκια σας

© swee meng ng / Flickr.com, © CC BY 2.0

Είναι πάντα υπέροχο να έχετε ένα ζευγάρι chopsticks. Μπορείτε επιτέλους να τρώτε τα πατατάκια σας με στυλ, για παράδειγμα. Άλλωστε, αν το κάνετε στο γραφείο, θα κρατήσει τα χέρια σας καθαρά και θα σας αποτρέψει από το να υπερκαταναλώσετε τα σνακ σας.

Ανάκτηση μικρών αντικειμένων από δυσπρόσιτα σημεία

© bxTT / Shutterstock.com

Μερικές φορές μερικά κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα, αλλά μικροσκοπικά αντικείμενα μπορεί να πέσουν κάπου πίσω από μια καρέκλα ή ένα τραπέζι. Σε αυτή την περίπτωση, απλώς βάλτε μια κάλτσα στην ηλεκτρική σας σκούπα και τραβήξτε το αντικείμενο με απόλυτη ηρεμία.

Δείτε επίσης 15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 71

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

22 DIY Κατασκευές με Κέλυφος Καρύδας

22 DIY Κατασκευές με Κέλυφος Καρύδας

επιβλαβείς καθημερινές δραστηριότητες,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Καθημερινές Δραστηριότητες που Είναι Πραγματικά Επιβλαβείς