in , , ,

14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

κόλπα καθημερινότητας,χρήσιμα
14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Ποτέ δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αρκετά κόλπα, συνήθειες και συμβουλές. Όμως υπάρχουν μερικά χρήσιμα κόλπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη. 8 σούπερ εξυπνα Κόλπα για το Σπίτι που θα θέλατε να τα ξέρατε νωρίτερα

Εάν τρώτε το φαγητό σας ωμό, θα έχετε την τάση να χάσετε βάρος. Αν τρώτε το ίδιο φαγητό μαγειρεμένο, θα έχετε την τάση να παχύνετε.

14 Χρήσιμα Κόλπα για την Καθημερινότητα

Υπάρχει διαφορά στις θερμίδες μεταξύ μαγειρεμένων και ωμών τροφίμων. Με βάση κάποιες έρευνες, το μαγειρεμένο φαγητό έχει περισσότερες θερμίδες από το ωμό φαγητό. Έχει εξηγηθεί από το γεγονός ότι το μαγειρεμένο φαγητό διασπάται, διευκολύνοντας το σώμα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά. Από την άλλη πλευρά, το σώμα καίει κάποιες θερμίδες ενώ χωνεύει την ωμή τροφή, καθώς η διαδικασία διαρκεί περισσότερο.

Διαχωρίστε εύκολα τα κλειστά ποπ κορν.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό να βρίσκετε κλειστά ποπ κορν στο κάτω μέρος της σακούλας για φούρνο μικροκυμάτων. Αλλά υπάρχει ένα εύκολο κόλπο για να το αποφύγετε – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε στο φούρνο τη σακούλα, να ανοίξετε την σχισμή πολύ ελαφρά, να ανακινήσετε μετά τη σακούλα και να αδειάσετε τα κλειστά ποπ κορν σε ένα μπολ.

Μπορείτε να βάλετε παπούτσια στο στεγνωτήριο κρεμώντας τα από τα κορδόνια τους.

Τα παπούτσια μπορούν επίσης να στεγνώσουν στο στεγνωτήριο χωρίς να καταστραφούν ή να κάνουν ενοχλητικούς ήχους χτυπήματος. Η λύση είναι εύκολη και αρκετά πρακτική: κρεμάστε τα παπούτσια από τα κορδόνια τους στην πόρτα και κλείστε την. Θέστε σε λειτουργία το στεγνωτήριο και περιμένετε να στεγνώσουν.

Η επιπλέον τρύπα που βρίσκεται στα παπούτσια για τρέξιμο βοηθά στην πρόληψη των φουσκαλών.

Τα αθλητικα παπούτσια τρεξίματος έχουν μια επιπλέον τρύπα στο επάνω μέρος, και ονομάζεται “κλείδωμα φτέρνας”. Για να δέσετε το παπούτσι σας με τη φτέρνα, περάστε το κορδόνι από την επιπλέον τρύπα στην ίδια πλευρά με την προηγούμενη τρύπα, σχηματίζοντας μια θηλιά. Είναι μια εξαιρετική τεχνική για να σταματήσετε τη φτέρνα σας να τρίβεται πάνω-κάτω στο πίσω μέρος του παπουτσιού και να κρατάτε τα πόδια σας σφιχτά.

Τα πλυντήρια πιάτων έχουν φίλτρα που πρέπει να καθαρίζετε μια φορά το μήνα.

Αν αρχίσετε να παρατηρείτε ότι μερικά από τα πιάτα σας βγαίνουν από το πλυντήριο πιάτων με λίγο φαγητό κολλημένο πάνω τους, τότε πρεπει να καθαρίσετε τα φίλτρα του. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε τα φίλτρα απαλά χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και μην ξεχάσετε να καθαρίσετε τα υπολείμματα από την περιοχή κοντά στο φίλτρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα κατεψυγμένα λαχανικά μπορεί να είναι πιο υγιεινά από τα φρέσκα λαχανικά.

Τα κατεψυγμένα λαχανικά είναι υγιεινά και μερικές φορές μπορεί να είναι καλύτερα από τα φρέσκα. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι τα λαχανικά που προορίζονται να «καταψυχθούν» συλλέγονται σε μια εποχή που η φρεσκάδα και η θρεπτική τους αξία είναι βέλτιστες. Στη συνέχεια, επεξεργάζονται με τρόπο που διατηρεί τη θρεπτική τους αξία, σκοτώνει τυχόν βακτήρια και εμποδίζει την αλλοίωση, όλα αυτά πριν τα καταψύξουν, σύμφωνα με διατροφολόγους.

Εάν ο καφές σας είναι πολύ πικρός, μπορείτε να προσθέσετε μερικές μπουκίτσες αλάτι.

Η προσθήκη αλατιού στον καφέ μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μειώνει την πίκρα του καφέ καλύτερα από το γάλα ή ακόμα και τη ζάχαρη. Για κάθε φλιτζάνι νερό και 2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο καφέ, θα πρέπει να προσθέσετε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι για να εξουδετερώσετε την πίκρα του καφέ.

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κούπα για να αυξήσετε την ένταση του τηλεφώνου σας.

Εάν δεν έχετε ηχείο Bluetooth υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε το τηλέφωνό σας λίγο πιο δυνατό. Απλώς βάλτε το τηλέφωνό σας μέσα σε ένα ποτήρι ή μια κούπα για να ενισχύσετε τον ήχο. Αυτή η τεχνική είναι πολύ απλή και αποτελεσματική — απλά βεβαιωθείτε ότι η κούπα σας είναι άδεια χωρίς υγρά μέσα.

Ο φούρνος μικροκυμάτων βοηθά στη διατήρηση της θρεπτικής αξίας των συστατικών σας καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο μαγειρέματος.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο φούρνος μικροκυμάτων ήταν πολύ χρήσιμος, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι σχετικά με τη χρήση του, καθώς ακούμε πόσο επικίνδυνο είναι για την υγεία μας. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι ο φούρνος μικροκυμάτων κάνει καλύτερη δουλειά στη διατήρηση των βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών. Αυτό συμβαίνει επειδή η καλύτερη μέθοδος μαγειρέματος είναι αυτή που μαγειρεύει γρήγορα, ζεσταίνει το φαγητό για το συντομότερο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερα υγρά.

Τα καπάκια του στυλό έχουν μια μικρή τρύπα στο επάνω μέρος για να αποφευχθεί ο πνιγμός σε περίπτωση κατάποσης.

Οι τρύπες στο επάνω μέρος των καπακιών στυλό υπάρχουν για να μειώσουν τον κίνδυνο ασφυξίας σε περίπτωση κατάποσης τους κατά λάθος. Έτσι, ακόμα κι αν το στυλό κατέβει κατά λάθος στον λαιμό σας, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αναπνεύσετε μέσα από αυτή τη μικρή τρύπα στο καπάκι. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός, καινοτόμος τρόπος διαχείρισης της ανθρώπινης απροσεξίας.

Το μικρό βέλος σας λέει σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου σας βρίσκεται η τάπα καυσίμου.

Στο αυτοκίνητό σας, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πού βρίσκεται η τάπα καυσίμου, αλλά τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό αυτοκίνητο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε απλώς να ελέγξετε το δείκτη καυσίμου, καθώς θα βρείτε ένα βέλος που δείχνει προς την πλευρά όπου βρίσκεται η τάπα. Αυτή η λύση δημιουργήθηκε το 1986 από τον σχεδιαστή εσωτερικών διακοσμήσεων της Ford, Jim Moylan, ο οποίος ένιωσε κάποια απογοήτευση για τον εντοπισμό της τάπας ενώ οδηγούσε ένα εταιρικό αυτοκίνητο.

Εάν παραγγείλετε κινέζικο φαγητό, μπορείτε να ξεδιπλώσετε το κουτί για πιάτο.

Τα κινέζικα δοχεία φαγητού είναι τέλεια καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιάτο διπλώνοντας τις πλευρές του κουτιού σε πακέτο προς τα κάτω και τελειωσατε

Τα ποτήρια Starbucks είναι στην πραγματικότητα σχεδιασμένα για να κάθονται στα καπάκια τους για να αποτρέπουν τους αντιαισθητικούς λεκέδες στο τραπέζι.

Υπάρχει ένα υπέροχο κόλπο που αποκάλυψαν οι χρήστες των Starbucks για να αποφύγουν τα κολλώδη δαχτυλίδια καφέ που συνήθως αφήνονται στα τραπέζια και τα γραφεία. Το κόλπο συνίσταται στο να αφαιρέσετε το καπάκι του ποτηριού και να το χρησιμοποιήσετε ως σουβέρ. Με αυτόν τον τρόπο, θα αφήσετε την επιφάνεια καθαρή ενώ απολαμβάνετε τον καφέ σας.

Η τρύπα στο εσωτερικό στην κουτάλα ζυμαρικών υποτίθεται ότι μετράει μια μερίδα.

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να μετρήσουν μια μερίδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια χούφτα μακαρόνια στην τρύπα της κουτάλας που αντιστοιχεί σε μια μερίδα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Έβαλαν τα ίδια ρούχα και επέδειξαν πόσο διαφορετικά δείχνουν επάνω μας ανάλογα με τον σωματότυπο μας

Έβαλαν τα ίδια ρούχα και επέδειξαν πόσο διαφορετικά δείχνουν επάνω μας ανάλογα με τον σωματότυπο μας

χάλκινες μπανιέρες,ιδέες για χάλκινες μπανιέρες,πλεονεκτήματα χάλκινων μπανιέρων,μειονεκτήματα χάλκινων μπανιέρων,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

33 Ιδέες για Χάλκινες Μπανιέρες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα