in , ,

8 σούπερ εξυπνα Κόλπα για το Σπίτι που θα θέλατε να τα ξέρατε νωρίτερα

κόλπα για το σπίτι,συμβουλές για το σπίτι,κόλπα για την καθημερινότητα,χρήσιμα
κόλπα για το σπίτι,συμβουλές για το σπίτι,κόλπα για την καθημερινότητα,χρήσιμα

Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη πιο έξυπνο με τη βοήθεια δοκιμασμένων κόλπων που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα. 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Με μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων καθαρίστε τη λεκάνη τουαλέτας από λεκέδες.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων αντιμετωπίζουν το σκληρό νερό και να αφαιρούν λεκέδες. Προφανώς, μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό άλλων πραγμάτων, όπως και μια λεκάνη τουαλέτας. Οι κίτρινοι και καφέ λεκέδες στην τουαλέτα αφαιρούνται εύκολα.

Μπορείτε να ρίξετε μια ταμπλέτα στη λεκάνη και να τη αφήσετε για ένα βράδυ ή να τρίψετε τους λεκέδες με αυτή. Απλά μην ξεχάσετε να φορέσετε γάντια.

Χρησιμοποιήστε λίγο σαπούνι ως αποσμητικό λεκάνης τουαλέτας.

© 5-Minute DECOR/Youtube

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικά αποσμητικά για τη λεκάνη της τουαλέτας. Βάλτε ένα σαπούνι σε ένα δίχτυ και στερεώστε το κάτω από το χείλος της τουαλέτας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε ένα μαλακτικό ρούχων στο καζανάκι. Θα βυθιστεί στο κάτω μέρος, θα παραμείνει στο καζανάκι και το μπάνιο θα μυρίζει εκπληκτικά.

Χρησιμοποιήστε μεμβράνη τροφίμων για μια βουλωμένη τουαλέτα.

© 5-Minute DECOR/Youtube

Εάν η λεκάνη της τουαλέτας σας είναι εντελώς βουλωμένη, δοκιμάστε αυτό το κόλπο. Καλύψτε τη λεκάνη σφιχτά με μεμβράνη τροφίμων, ώστε να μην μπαίνει αέρας μέσα. Στη συνέχεια τραβήξτε το καζανάκι. Όταν η μεμβράνη αρχίσει να ανεβαίνει προς τα πάνω, σπρώξτε την προς τα κάτω.

Χρησιμοποιήστε βερνίκι νυχιών για να αποφύγετε λεκέδες από μεταλλικές συσκευασίες.

© 5-Minute Crafts/Youtube

Εάν αφήσετε μεταλλικά μπουκάλια στον νεροχύτη σας, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι αφήνουν λεκέδες εάν η επιφάνεια είναι υγρή. Μπορείτε να λύσετε εύκολα αυτό το πρόβλημα κάνοντας μια επίστρωση στο κάτω μέρος του μπουκαλιού με βερνίκι νυχιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 7 Σπιτικά Κόλπα που Είναι τόσο Απλά αλλά Ιδιοφυή

Προσαρμόστε το επάνω μέρος ενός πλαστικού μπουκαλιού σε μια συσκευασία σκόνης πλυντηρίου.

© 5-Minute Crafts/Youtube

Για πιο άνετη χρήση της σκόνης πλυντηρίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό μπουκάλι. Κόψτε το πάνω μέρος του μπουκαλιού όπως φαίνεται στην εικόνα και κολλήστε το στη συσκευασία σκόνης πλυντηρίου με κόλλα.

Επαναχρησιμοποιήστε κάψουλες καφέ.

© 5-Minute Crafts/Youtube

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα είναι να επαναχρησιμοποιήσετε τις κάψουλες καφέ. Βάλτε τον καφέ που σας αρέσει μέσα σε μια κάψουλα και καλύψτε την με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Χρησιμοποιήστε λακ για τα λουλούδια.

© 5-Minute Crafts/Youtube

Είναι λυπηρό όταν ένα φρέσκο μπουκέτο λουλούδια μαραίνεται γρήγορα. Για να κάνετε τα λουλούδια σας να φαίνονται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ψεκάστε τα με λακ.

Χρησιμοποιήστε αφρό ξυρίσματος για να καθαρίσετε τα χαλιά.

© 5-Minute Crafts PLAY/Youtube

Αν δυσκολεύεστε να καθαρίσετε το χαλί, υπάρχει μια εύκολη λύση. Ο λευκός αφρός ξυρίσματος είναι ασφαλής για χρήση σε χαλιά γιατί δεν περιέχει βαφές. Απλώς εφαρμόστε τον στο χαλί σας, περιμένετε λίγο και μετά αφαιρέστε το. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο με τα έπιπλά σας.

Δείτε επίσης 7 Χρήσιμα Κόλπα για Καθημερινές Σπιτικές Εργασίες που πρέπει να δοκιμάσετε ΣΗΜΕΡΑ και θα σας λύσουν τα χέρια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λάθη που καταστρέφουν το αυτοκίνητο,συμβουλές για αυτοκίνητο,χρήσιμα

10 Λάθη που Καταστρέφουν το Αυτοκίνητό σας

οφέλη σταματήματος σαμπουάν,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορρφιάς

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σαμπουάν