in , ,

7 Σπιτικά Κόλπα που Είναι τόσο Απλά αλλά Ιδιοφυή

σπιτικά κόλπα,συμβουλές για το σπίτι,χρήσιμα
7 Σπιτικά Κόλπα που Είναι τόσο Απλά αλλά Ιδιοφυή

Σπιτικά Κόλπα: Μια μελέτη αποκάλυψε ότι ξοδεύουμε σχεδόν μια ολόκληρη μέρα κάθε μήνα μόνο για να διατηρήσουμε τα σπίτια μας καθαρά και οργανωμένα.

Αυτός είναι ένας χρόνος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πιο ευχάριστες δραστηριότητες, όπως η διασκέδαση με την οικογένειά σας, η ανάγνωση ενός βιβλίου ή απλώς η χαλάρωση. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις δουλειές του σπιτιού πιο γρήγορα και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που σας αρέσει. 9 Σπιτικά Κόλπα που θα Απλοποιήσουν τη Ζωή σας

Χρησιμοποιήστε slime για να καθαρίσετε δύσκολα σημεία.

© 5-Minute Crafts/YouTube

Τα σπίτια είναι γεμάτα με δύσκολα σημεία για καθαρισμό, αλλά μια απλή λύση για αυτό είναι να πάρετε λίγο slime και να το κολλήσετε σε οτιδήποτε χρειάζεται καθάρισμα. Επειδή είναι εύπλαστο, προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε δυσκολη επιφάνεια και η κολλώδης υφής της θα μαζέψει όλα τα σωματίδια της βρωμιάς.

Καθαρισμός αυγοδάρτη.

© 5-Minute Crafts/YouTube

Στρίψτε τα σύρματα στον αυγοδαάρτη ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σφουγγάρι σε όλα και να μην κολλήσει καμία βρωμιά ανάμεσά τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι εύκολο και γρήγορο το καθάρισμά του.

Μην στρώνετε το κρεβάτι σας τη στιγμή που ξυπνάτε.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Τη στιγμή που ξυπνάτε, το πρώτο που κάνετε είναι να στρώσετε το κρεβάτι σας. Αλλά το πρόβλημα με αυτό είναι ότι η υγρασία από το σώμα σας είναι ακόμα στα σεντόνια όταν ξυπνάτε, οπότε όταν το στρώνετε δεν υπάρχει χρόνος για να στεγνώσουν, κάτι που μπορεί να προσελκύσει τα ακάρεα της σκόνης. Μια απλή λύση σε αυτό είναι να αφήσετε το κρεβάτι να «αεριστεί» πριν το στρώσετε ώστε να έχετε ένα καθαρό και τακτοποιημένο κρεβάτι.

Δείτε ακόμα 15 Απλά Σπιτικά Κόλπα για την Καθημερινότητα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε φυτά για να φρεσκάρετε τον αέρα στο σπίτι σας.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Εάν το σπίτι σας έχει αποπνικτικό αέρα, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά διακοσμητικά φυτά, όπως κισσό, φοίνικες μπαμπού, αρωματική δράκαινα ή μαργαρίτες ζέρμπερες. Όλα αυτά χρησιμεύουν ως φυσικά φίλτρα που μπορούν να φρεσκάρουν τον αέρα σας ενώ κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο ωραίο!

Χρησιμοποιήστε μια κρεμάστρα για να αποθηκεύσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

© 3-Minute Hacks/Facebook

Έχετε απογοητευτεί ποτέ όταν ελέγχετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια από το προηγούμενο έτος, για να ανακαλύψετε ότι ήταν όλα χαλασμένα; Λοιπόν, μην ανησυχείτε πια γιατί υπάρχει ένα απλό κολπο για να λύσετε αυτό το πρόβλημα: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια κρεμάστρα και να τυλίξετε προσεκτικά τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια γύρω από αυτήν. Έτσι, τα φώτα θα παραμείνουν στην ίδια θέση χωρίς να καταστραφούν. Μπορείτε επίσης να το κρεμάσετε οπουδήποτε, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Χρησιμοποιήστε λαστιχάκια για να μην γλιστράει η σανίδα κοπή.

© Shutterstock.com

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να κόψετε κάτι αλλά η σανίδα κοπής συνέχιζε να γλιστράει πάνω στο τραπέζι; Ένας απλός τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα είναι να τυλίξετε 2 λάστιχα γύρω από την σανίδα, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει τριβή για να μείνει στη θέση της. Έτσι, θα μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά ή το κρέας σας χωρίς να κινδυνεύετε να κόψετε κατά λάθος το δάχτυλό σας.

Ακονίστε τα μαχαίρια με ποτήρι.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Αν θέλετε να ακονίσετε τα μαχαίρια και το ψαλίδι αλλά δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι που έχετε ήδη στο σπίτι: ποτήρι. Απλά πρέπει να περάσετε το αντικείμενο που θέλετε να ακονίσετε και το ποτήρι δεν θα καταστραφεί καν.

Δείτε επίσης 10 Φοβερά Κόλπα για να Καθαρίσετε το Σπίτι σας Χωρίς Χημικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 λάθη που κάνουν οι νοικοκυρές στο καθάρισμα και πηγαίνει χαμένος ο κόπος τους για ένα καθαρό σπίτι

9 λάθη που κάνουν οι νοικοκυρές στο καθάρισμα και πηγαίνει χαμένος ο κόπος τους για ένα καθαρό σπίτι

10 Κανόνες για να Φαίνονται τα Μαλλιά σας πιο Όμορφα και από Κομμωτηρίου

10 Κανόνες για να Φαίνονται τα Μαλλιά σας πιο Όμορφα και από Κομμωτηρίου