in , ,

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σαμπουάν

οφέλη σταματήματος σαμπουάν,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορρφιάς
οφέλη σταματήματος σαμπουάν,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορρφιάς

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι σταματούν να χρησιμοποιούν σαμπουάν και επιλέγουν πιο φυσικούς τρόπους για να καθαρίσουν τα μαλλιά τους. Το λούσιμο των μαλλιών χωρίς σαμπουάν έχει μερικά εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά. 12 Δεδομένα για να Βελτιώσετε την Ποιότητα των Μαλλιών σας

Το τριχωτό της κεφαλής σας θα είναι πιο υγιές.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το τριχωτό της κεφαλής παράγει μια ισορροπημένη ποσότητα ελαίου που διατηρεί τα μαλλιά υγιή και φυσικά ενυδατωμένα. Επειδή το σαμπουάν έχει σκοπό να αφαιρέσει την περίσσεια λιπαρότητας, η υπερβολική χρήση του μπορεί να βλάψει τα μαλλιά, αφήνοντας το τριχωτό της κεφαλής σας υπερβολικά ξηρό.

Τα μαλλιά σας μπορεί να φαίνονται πιο ογκώδη.

© Unsplash.com, © Shutterstock.com

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που υπόσχονται να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ογκώδη. Όμως η υπερβολική χρήση τους μπορεί πραγματικά να βλάψει τα μαλλιά και το δέρμα σας και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το διορθώσετε. Το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο όταν πρόκειται για την περιποίηση των μαλλιών και η αποφυγή προϊόντων με σκληρές χημικές ουσίες μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας πιο δυνατά και γεμάτα.

Δείτε ακόμη 7 Συμβουλές για να Μεγαλώσετε πιο Δυνατά Μαλλιά

Τα μαλλιά σας μπορεί να φαίνονται λιγότερο λιπαρά.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Όταν επιλέγετε ένα σαμπουάν, πιθανότατα θέλετε να αφαιρεί επιτυχώς τη λιπαρότητα από τα μαλλιά σας. Αλλά το να λούζετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει τις τούφες σας να φαίνονται ακόμα πιο λιπαρές. Κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν, πιέζει το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής σας, με αποτέλεσμα να στέλνει το σήμα να παράγει ακόμη περισσότερο σμήγμα για να ανακουφιστεί.

Ίσως χρειαστείτε λιγότερα προϊόντα styling.

© Unsplash.com, © Unsplash.com

Το σμήγμα και το έλαιο που παράγει το τριχωτό της κεφαλής σας είναι ζωτικής σημασίας για τα μαλλιά σας και το λουσιμο τους μπορεί πραγματικά να τα βλάψεις. Εάν τα μαλλιά σας έχουν ξεμείνει τελείως από φυσικό έλαιό, μπορεί να φαίνονται θαμπά και να είναι πιο δύσκολο στο στυλιζάρισμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε ανθυγιεινές χημικές ουσίες.

© Pexels.com, © Unsplash.com

Το αγαπημένο σας σαμπουάν σίγουρα μυρίζει καταπληκτικά, αλλά τα τεχνητά συστατικά που του δίνουν αυτή την ευχάριστη μυρωδιά μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβή και ερεθιστικά. Και ενώ αυτές οι χημικές ουσίες μπορεί να σας βοηθήσουν να έχετε άμεσα αποτελέσματα, μπορεί να βλάψουν τα μαλλιά και το δέρμα σας μακροπρόθεσμα. Τα θειικά άλατα που βρίσκονται σε πολλά σαμπουάν, για παράδειγμα, μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα και να στεγνώσουν το τριχωτό της κεφαλής, ενώ οι φθαλικές ενώσεις μπορούν ακόμη και να διαταράξουν την ορμονική ισορροπία. Αντί για σαμπουάν, επιλέξτε κάποιους πιο ασφαλείς και ήπιους τρόπους για να καθαρίσετε τα μαλλιά σας, όπως μαγειρική σόδα ή λάδι καρύδας.

Δείτε επίσης Πόσο Συχνά Πρέπει να Χτενίζετε τα Μαλλιά σας Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για το σπίτι,συμβουλές για το σπίτι,κόλπα για την καθημερινότητα,χρήσιμα

8 σούπερ εξυπνα Κόλπα για το Σπίτι που θα θέλατε να τα ξέρατε νωρίτερα

Πολλοί άνθρωποι σταματούν να χρησιμοποιούν χαρτί υγείας και λένε ότι είναι ο,τι καλύτερο για την υγεία τους

Πολλοί άνθρωποι σταματούν να χρησιμοποιούν χαρτί υγείας και λένε ότι είναι ο,τι καλύτερο για την υγεία τους