in ,

Τα 8 Καλύτερα Μυρωδικά για Τέλεια Ζυμαρικά

μυρωδικά για ζυμαρικά,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,
Τα 8 Καλύτερα Μυρωδικά για Τέλεια Ζυμαρικά

Αν θέλετε τέλεια ζυμαρικά τότε πρέπει να έχετε τα κατάλληλα συστατικά για αυτό! Δοκιμάστε τα 8 καλύτερα μυρωδικά και γίνετε ο τέλειος σεφ! 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη

Βασιλικός

balconygardenweb

Αυτό το πιο δημοφιλές μυρωδικό δίνει μια εντελώς νέα γεύση στα ζυμαρικά! Προσθέστε το στην αρχή κατά το μαγείρεμα για να δώσει την καλύτερη γεύση. Μπορείτε να το προσθέσετε σε σαλάτα, σάλτσα, πέστο και ζύμη.

Δεντρολίβανο

trikaya

Αυτό το κλασικό μυρωδικό προσθέτει μια ξεχωριστή γεύση και άρωμα στα ζυμαρικά. Δοκιμάστε «ζυμαρικά με δεντρολίβανο λεμόνι», «ζυμαρικά με δεντρολίβανο σε σάλτσα σκόρδου ψημένη με βούτυρο και «κρεμώδη ζυμαρικά με δεντρολίβανο λεμόνι».

Ρίγανη

osiva

Η ρίγανη δεν υπερισχύει των άλλων συστατικών και ξετυλίγει εντελώς τις γεύσεις. Αυτό το γευστικό μυρωδικό είναι αρκετό αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε μόνο του στα ζυμαρικά.

Μαϊντανός

freepik

Ο μαϊντανός με επίπεδα φύλλα είναι ένα από τα κύρια συστατικά για τον αρωματισμό των ζυμαρικών. Προσθέτει μια γήινη γεύση χωρίς να υπερισχύει άλλων συστατικών.

Δείτε ακόμη 12 Μυστικά Μαγειρικής από τις Γιαγιάδες μας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φασκόμηλο

balconygardenweb

Το φασκόμηλο έχει έντονο άρωμα λεμονιού και ελαφρώς πικρή γεύση που δεν εξαφανίζεται κατά το μαγείρεμα. Μια μικρή ποσότητα αυτού του μυρωδικού στα ζυμαρικά σας και θα έχουν εκπληκτική γεύση.

Θυμάρι

balconygardenweb

Αυτό το μυρωδικό προσφέρει μοναδική γεύση και υπέροχο άρωμα. Ταιριάζει καλά με όλες τις ποικιλίες ζυμαρικών. Ανακατέψτε το με άλλα μυρωδικά αυτής της λίστας για πιο νόστιμο μαγείρεμα.

Μαντζουράνα

balconygardenweb

Αυτό το μυρωδικό μοιάζει με τη ρίγανη, αλλά έχει ήπια γεύση και άρωμα λουλουδιών. Για την καλύτερη γεύση, ανακατέψτε το με λεμόνι και βούτυρο ενώ φτιάχνετε ζυμαρικά.

Σχοινόπρασο

.freepik

Η ήπια γεύση που μοιάζει με κρεμμύδι του σχοινόπρασου έχει καλή γεύση στα ζυμαρικά. Μπορείτε να ετοιμάσετε ζυμαρικά με βούτυρο λεμονιού με σχοινόπρασο, κρεμώδη ζυμαρικά σχοινόπρασο με λεμόνι ή μακαρόνια με ξύσμα λεμονιού και σχοινόπρασο.

Δείτε επίσης 12 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν τα Φαγητά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μυστικά ομορφιάς των Αζτέκων,περίεργα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

6 Μυστικά Ομορφιάς από την Αυτοκρατορία των Αζτέκων

Παιδιά που βήχουν και έχουν Φλέγμα: Αυτές τις τροφές δεν πρέπει να τρώνε

Παιδιά που βήχουν και έχουν Φλέγμα: Αυτές τις τροφές ΔΕΝ πρέπει να τρώνε